italaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 1.393
- Πόντοι
- 201
Ξέρεις πολλές να παρακαλάνε το πουλί; Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ενώ οι άντρες παρακαλάνε σαν τρελοί ένα μουνί.
Ξέρεις πολλές να παρακαλάνε το πουλί; Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ενώ οι άντρες παρακαλάνε σαν τρελοί ένα μουνί.
Το νόημα της συγκεκριμένης ρήσης φίλτατε Άρη δεν είναι μόνο για την γυναίκα για αυτό και υπάρχει η παραλλαγή.Ξέρεις πολλές να παρακαλάνε το πουλί; Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ενώ οι άντρες παρακαλάνε σαν τρελοί ένα μουνί.
Καποιος να μ εξηγησει το παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι. Γιατι δεν υπαρχει παρακαλητο πουλι ξινο γαμησι. Πεφτω για υπνο.
Με αστοχίες και κασκαντέριλοκια που έχουμε κάνει θα είχε πέσει κι αυτη !εξαώροφη οικοδομή θα έπρεπε να είχαμε τώρα κανονικά..
Το καλό μουνί πάντα όμως!Μπααααα....το τάβλι θέλει υπομονή και το μουνί κυνήγι...
Κάθεσαι στον καθρέφτη.Καποιος να μ εξηγησει το παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι. Γιατι δεν υπαρχει παρακαλητο πουλι ξινο γαμησι. Πεφτω για υπνο.
Και τα δύο υπάρχουν, καλό κοντάρι να έχεις και όρθιο και μια χαρά!Καποιος να μ εξηγησει το παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι. Γιατι δεν υπαρχει παρακαλητο πουλι ξινο γαμησι. Πεφτω για υπνο.
Ξέρεις κάποιοι έχουνε και φετίχ…Κάθεσαι στον καθρέφτη.
Σε θαυμάζεις.
Κατά προτίμηση γυμνό.
Μετά σκέφτεσαι, γιατί για να γαμησω πληρώνω?
Και γιατί μου αρέσουν ωραίες γκόμενες?
Μόλις πήρες την απάντηση σου...
Ρίξε μια παχιά.
Ντύσου.
Κοιμήσου.
Τι ωραία γλυκόλογα ρε μπαγάσα αυτά στο τέλος, να αυτά κάνετε μερικοί και μένουμε εμείς πίσω….Το νόημα της συγκεκριμένης ρήσης φίλτατε Άρη δεν είναι μόνο για την γυναίκα για αυτό και υπάρχει η παραλλαγή.
Δεν αφήνουμε στον άλλον-άλλην περιθώριο να μαντέψει, να διεκδικήσει . Παρακαλάμε όλοι και όλες μας με το ζόρι για ένα πήδημα που στο τέλος ο άλλος-άλλη πιστεύει ότι απλά έκανε αυτό που έπρεπε.
Κλεμμένο αλλά ισχύει.....Αυτά από μένα να μην κουράζω την γλυκιά και όμορφη νηματοθέτρια μας. Καληνύχτα σας.
Δε διαφώνησα σε αυτό...στο ότι δεν μας παρακαλάει σχεδόν καμία να τη γαμησουμε, ώστε να ισχύει το παρακαλητο πουλί ξινό γαμησι το παρέθεσα.Ξέρεις κάποιοι έχουνε και φετίχ…
Να πληρώνεις για να γαμάς άσχετα αν γαμάς και κανονικά, εξάλλου στηρίζουμε ένα από τα αρχαιότερα επαγγέλματα
ΚρΔε διαφώνησα σε αυτό...στο ότι δεν μας παρακαλάει σχεδόν καμία να τη γαμησουμε, ώστε να ισχύει το παρακαλητο πουλί ξινό γαμησι το παρέθεσα.
Κρατάω το σχεδόν γιατί πάντα υπάρχει εξαίρεση αχχαχαχαχ, Ρε μήπως να βάλουμε κι εμείς αγγελία να δούμε τι ψάρια πιάνουμε;Δε διαφώνησα σε αυτό...στο ότι δεν μας παρακαλάει σχεδόν καμία να τη γαμησουμε, ώστε να ισχύει το παρακαλητο πουλί ξινό γαμησι το παρέθεσα.
Δεν πληρώνουν οι γυναίκες για σεξ, όσο εμφανίσιμος και αν είσαι. Μόνο κάτι πούστιδες θα σε ενοχλήσουν.Κρ
Κρατάω το σχεδόν γιατί πάντα υπάρχει εξαίρεση αχχαχαχαχ, Ρε μήπως να βάλουμε κι εμείς αγγελία να δούμε τι ψάρια πιάνουμε;
Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το όριο ηλικίας, έτσι θα επιτελούμε και κοινωνικό έργοΔεν πληρώνουν οι γυναίκες για σεξ, όσο εμφανίσιμος και αν είσαι. Μόνο κάτι πούστιδες θα σε ενοχλήσουν.
Κανεις λαθος αγαπη εδω ειμαι εγω καθε μεραΤο νου σας ρεμάλια μόνο η Νικόλ μας έμεινε η Αλεξία δε φαίνεται η νεφέλη αραιά κ που μη χάσουμε κ την Νικόλ θα σφραγίσω το σαη
Ετσι σε θέλουμε να Σε διαβάζουμε κ να χαιρόμαστε π είσαι μαζί μας κουκλίΚανεις λαθος αγαπη εδω ειμαι εγω καθε μερα
Τι βάζουμε για τους καλούς;;όχι για μένα για ένα φίλο ρωτάωΠολύ ησυχία έπεσε; Μας καλόμαθε το κορίτσι βίντεο από την κωλάρα, φωτογραφία με την μουνάρα , φωτογραφία με τις βυζάρες και έπεσαν όλοι με τα μούτρα στο εργόχειρο. Με το μαλακό ρε θα βγάλετε κανέναν κάλο.