Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 6.459
- Πόντοι
- 1.056
Όταν λες ερωτοτροπούν εννοείςγιατί ρε Αλάνια....εσείς δεν ερχοσαστε στην πρωτευουσα να ..... ερωτοτροπήσετε με τα δικά μας τα κορίτσα?
?
Όταν λες ερωτοτροπούν εννοείςγιατί ρε Αλάνια....εσείς δεν ερχοσαστε στην πρωτευουσα να ..... ερωτοτροπήσετε με τα δικά μας τα κορίτσα?
Όταν λες ερωτοτροπούν εννοείς
?
Όταν λες ερωτοτροπούν εννοείς
?
Μπράβο το πες και μόνος σου...εμείς ερχόμαστε...δε "στέλνεται" τπτ πάνω μνπνα...και ότι καλό "έχουμε" να μας το πάρετε μνπνα...γιατί ρε Αλάνια....εσείς δεν ερχοσαστε στην πρωτευουσα να ..... ερωτοτροπήσετε με τα δικά μας τα κορίτσα?
κλαίωωωωω.......Μπράβο το πες και μόνος σου...εμείς ερχόμαστε...δε "στέλνεται" τπτ πάνω μνπνα...και ότι καλό "έχουμε" να μας το πάρετε μνπνα...
Ως εδώ...
Πεστα μοναδικέ μου αδερφε μας πέρνουνε τις τοπ λόγω ερωτικής γαμευσιμης κόρης του θερμαικού ενώ έχουν την καραΤΟΠ και γκρινιάζουν και από πάνω.γιατί ρε Αλάνια....εσείς δεν ερχοσαστε στην πρωτευουσα να ..... ερωτοτροπήσετε με τα δικά μας τα κορίτσα?
Εσύ εσύ εσύ μη μιλάς μας τις έχεις φάει όλες, λερωμένη την έχεις την βράκα σουΜπράβο Μιχάλη...βάλε μια τάξη...τι είναι αυτοί ρε???
Ωραία τα λες μικρό μου, να σχολιάζεις πιο συχνά.Φίλος φίλη φίλησε και φιλικα την πηδηξε
Αχ κυρία πρέσβη μας κακομαθαινετε με τα σοκολατάκια.Βεβαιως κυριε πατσουλη μου .. κατι αλλο θα θέλατε; Να κερασω κατι ; Ενα σοκολατακι;;
Τυχεροί και οι πρωινοί και όλοι
Καλημερα στους πρωινους
Παρθενα ημερας ?
Καλημερα στους πρωινους
έχω φίλε κάτι μουνάρες, κάτσε καλά! Θα σας στείλω πάνω 5-6 μια και έχετε έλλειψη!Μπράβο το πες και μόνος σου...εμείς ερχόμαστε...δε "στέλνεται" τπτ πάνω μνπνα...και ότι καλό "έχουμε" να μας το πάρετε μνπνα...
Ως εδώ...
Καλημέρα σε όλη την παρέα, αλλά πρωτίστως στην όμορφη νηματοθέτρια!
Καλημερα στους πρωινους
Και μοναδικός;Καλημέρα σε όλη την παρέα, αλλά πρωτίστως στην όμορφη νηματοθέτρια!
Περιμένω τη μέρα που θα είμαι ο ... πρώτος σου !!
Καλημέρα Nicole, καλημέρα σε όλους και όλες.
Καλημερα στους πρωινους
Καλημέρα...Καλημέρα σε όλη την παρέα, αλλά πρωτίστως στην όμορφη νηματοθέτρια!
Περιμένω τη μέρα που θα είμαι ο ... πρώτος σου !!