Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.673
Αγιου Νικολαου θ ειμαι Αθηνα .. θα κερασω τα φιλαρακια μ εκει ..Θα μας κεράσεις για την γιορτή σου;
Αγιου Νικολαου θ ειμαι Αθηνα .. θα κερασω τα φιλαρακια μ εκει ..Θα μας κεράσεις για την γιορτή σου;
Κρίμα...Αγιου Νικολαου θ ειμαι Αθηνα .. θα κερασω τα φιλαρακια μ εκει ..
κανε με πελατη σουΕχουμε ημερα αγ νικολαου που γιορταζω το ονομα μου το καλλιτεχνικο .. εχουμε κ ημερα γενεθλειων . , πολλα γαμησια ερχονται δωρεαν .. γ τους πελατες μου μονο για ν περναμε καλα εμεις κ οι αλλοι ν γκρινιαζουν
Σε περίπτωση που ταιριάζουν οι αστρολογική χάρτες σαςΤι ζωδιο εισαι ;;; Να δω αν ταιριαζουμε
Εγώ πάντως είμαι μέσα αν σε φέρει ο δρόμος σου στα μέρη μας κι όταν θα γιορτάσεις το όνομά σου το πραγματικό. Χλωμό βέβαια το κόβω, αλλά πού ξέρεις καμιά φορά...Εχουμε ημερα αγ νικολαου που γιορταζω το ονομα μου το καλλιτεχνικο .. εχουμε κ ημερα γενεθλειων . , πολλα γαμησια ερχονται δωρεαν .. γ τους πελατες μου μονο για ν περναμε καλα εμεις κ οι αλλοι ν γκρινιαζουν
Θα γινεις κουμπαρα. Ξερεις η κουμπαρα μια φορα την εβδομαδα κλπΣε περίπτωση που ταιριάζουν οι αστρολογική χάρτες σας
Οι αστρολογικοιΣε περίπτωση που ταιριάζουν οι αστρολογική χάρτες σας
Κ. Μπαμπινιώτη εσείς? Για πηγαίνετε και σε κάτι άλλα νήματα να σας βγουν τα μάτια από τα μαργαριτάρια... Δεν θα παίρνετε ανάσα από τις διορθώσεις...Οι αστρολογικοι
Γιατι ν παμε αγαπητε μου .. ν ερθουν αυτοι εδω ..Κ. Μπαμπινιώτη εσείς? Για πηγαίνετε και σε κάτι άλλα νήματα να σας βγουν τα μάτια από τα μαργαριτάρια... Δεν θα παίρνετε ανάσα από τις διορθώσεις...
ΥΓ τα φιλιά μου Νικόλ, σε περιμένω Αθήνα..
γενεθλίωνγενεθλειων
Περαστικά σου αγάπη γρήγορη ανάρρωσηΛογω κρυολογήματος (οχι κοβιντ ) απο βδομαδα τα ραντεβου ..
Μπορεί να την πρόδωσε ο κορέκτορας. Εσύ κατευθείαν να την δώσεις στεγνά.Οι αστρολογικοι
Τι θα είναι ρε τύπε; Ή Τοξότης ή Αιγόκερως . Με τόσα τόξα που έχει να κάνει θα έπρεπε να είναι Τοξότης αλλά επειδή είναι τιτίζα στην δουλειά της πιο πιθανό είναι να είναι Αιγόκερως . Ότι και να 'ναι να είναι καλά που μας χαρίζει στιγμές ευχαρίστησης.Τι ζωδιο εισαι ;;; Να δω αν ταιριαζουμε
Με καυλωσες τωραγενεθλίων