Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 10.754
Οχι μ βαφτισαν αριανα γκραντεΕιρήνη είναι το βαφτιστικό σου;
Οχι μ βαφτισαν αριανα γκραντεΕιρήνη είναι το βαφτιστικό σου;
Κυριλε κοντοπουτανοΟχι μ βαφτισαν αριανα γκραντε
Ειναι μεγαλο μυστικο .. δεν ξερω αν μπορω ν το αποκαλυψωΡε σύ νικολ μας αρωσταινεις που μας αρωσταινεις , πως θα εποικινωνησουμε θα μας πεις;
Μ το π ακουσες κουρτινες την εκανες ..Παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν ξέρω ποια είναι η αριανα γκραντε. Αλλά μου φτάνει που ξέρω την Νικόλ. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναβολεψει να βρεθούμε.
Ααααα ξεχασα να σε πω … είμαι πρώτος και στο να βάζω κουρτίνεςΨαχνω ατομο ν μ βαλει τις κουρτινες
Να ξέρεις με έκανες παντως στα 26 μου να μπαίνω κάθε μέρα σε αυτό το σιτε για να σε βρω ,πάλι καλα τώρα πέρασα και τα 5 μηνύματα του πρωτάρηΕιναι μεγαλο μυστικο .. δεν ξερω αν μπορω ν το αποκαλυψω
Πότε γιορτάζεις;Οχι μ βαφτισαν αριανα γκραντε
Οταν είμαι Θεσσαλονικη πάω Καλαμαρια, Shark, Ελενίδη και τώρα Νικόλ. Δεν βγαίνω μαναμ... Δεν περίμενα ποτέ πως θα χρειαστεί να μειώσω τα τρίγωνα.
Πως να ξεχωρίσεις από την αγέλη - μάθημα 101Ααααα ξεχασα να σε πω … είμαι πρώτος και στο να βάζω κουρτίνες
Να ξέρεις με έκανες παντως στα 26 μου να μπαίνω κάθε μέρα σε αυτό το σιτε για να σε βρω ,πάλι καλα τώρα πέρασα και τα 5 μηνύματα του πρωτάρη
Πότε γιορτάζεις;
Πως να ξεχωρίσεις από την αγέλη - μάθημα 101
οσες φορες και να το επισκεφτείς αυτο το κοριτσι δεν το χορτενεις
Πίτα-πίπα, ντομέϊτο-ντομάτο!Η πιτα της ειρηνης
Ποσα δινεις να στις βαλω ;;;Ψαχνω ατομο ν μ βαλει τις κουρτινες
Το αφιέρωνα σε μια γκόμενα μου στο λύκειο που την έλεγαν Ειρήνη. Τρελή επιτυχίαΠίτα-πίπα, ντομέϊτο-ντομάτο!
Σουξεδάρα πάντως στην εποχή του!
5 κιλα αγριογουρουνο ..Ποσα δινεις να στις βαλω ;;;
Αυτα π ηξερες ν τα ξεχασεις.. πρωτα Νικόλ κ μετα μπυρα σε τσίγκο .. αυταΟταν είμαι Θεσσαλονικη πάω Καλαμαρια, Shark, Ελενίδη και τώρα Νικόλ. Δεν βγαίνω μαναμ... Δεν περίμενα ποτέ πως θα χρειαστεί να μειώσω τα τρίγωνα.
Να φροντίσεις να είναι από θηλυκό αγριογούρουνο το κρέας, είναι πιο νόστιμο και δεν μυρίζει5 κιλα αγριογουρουνο ..
Δε ξερω τι ειναι .. μαλλον απο αυτα π κοβαν βολτες στη πλατεια χορτιατηΝα φροντίσεις να είναι από θηλυκό αγριογούρουνο το κρέας, είναι πιο νόστιμο και δεν μυρίζει