erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.212
- Πόντοι
- 1.336
ΕΛΑ ΡΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!! ΒΑΣΑΝΙΣΤΡΙΑ
ΕΛΑ ΡΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!! ΒΑΣΑΝΙΣΤΡΙΑ
Ζαρτιέρες
Αποκαλυπτήρια!!!
Ότι και να κάνεις όμορφη είσαι!
Μελαχρινη πλεον
Εσύ ανεβάζεις φερμουαρ εμείς κατεβάζουμε φερμουάρ, έτσι για να έχει ισορροπία
νομιζω γυρισεΕιναι αθηνα?
Γύρισε ! Χαίρεστε και αγαλλιάσθε!Ειναι αθηνα?
Γυρισες ..Γύρησες πίσω στην όμορφη Θεσσαλονίνη, Nicole?
Γύρησες=σκόρπισες ολούθε τη γύρη σου , ντάξει δίνει μια ποιητική χροιά...Γυρισες ..
...εν'τω μεταξυ κοριτσαρε προχθες ειχα ραντεβου Αθηνα με μια Νικολ κ μπηκα να γραψω κριτικη στο νημα της, αλλα πανω στην νιρβανα μου μπηκα στο δικο σου νημα και αρχισα να γραφω το "σεντονι"!!! Λιγο πριν την δημοσιευση το πηρα γραμμη, απο την εικονα στο προφιλ σου, οτι γραφω αλλου!!!!Γυρισες ..
Αγαπη μου σε διαβαζω συχνα πυκνα.. μονο με εξορκισμο ν δεχθω τοσο μεγαλη πουτσα .. χαχαχαχα .. η φημη σου προηγειται ολων των νικολ εδω μεσα...εν'τω μεταξυ κοριτσαρε προχθες ειχα ραντεβου Αθηνα με μια Νικολ κ μπηκα να γραψω κριτικη στο νημα της, αλλα πανω στην νιρβανα μου μπηκα στο δικο σου νημα και αρχισα να γραφω το "σεντονι"!!! Λιγο πριν την δημοσιευση το πηρα γραμμη, απο την εικονα στο προφιλ σου, οτι γραφω αλλου!!!!
Θα τσιμπουσες κριτικη-σεντονι απο το πουθενα και χωρις να ξερεις ποιος ειμαι
...αυτο κουκλα μου ειναι που με ανησυχει! Εαν αρχισουν τα κοριτσια να με αποφευγουν "διακριτικα" θα ξερω οτι με εχετε βαλει σε black list!!!Αγαπη μου σε διαβαζω συχνα πυκνα.. μονο με εξορκισμο ν δεχθω τοσο μεγαλη πουτσα .. χαχαχαχα .. η φημη σου προηγειται ολων των νικολ εδω μεσα
Βρε κοντοψωλη θα αφήσεις καμμια κοπέλα σε ησυχία ,,,,μαζεψέ το ,κυκλοφορεί ανάμεσα μας χαχαχαχα...αυτο κουκλα μου ειναι που με ανησυχει! Εαν αρχισουν τα κοριτσια να με αποφευγουν "διακριτικα" θα ξερω οτι με εχετε βαλει σε black list!!!
*υγ.για τα βορεια μελη : να περνατε καλα καρντασια, να βγαζετε γουστα και να χαιρεστε τις κοριτσαρες σας!!!!!
Μαυρη λιστα μπαινουν οι αγενεις ..Θα χαρω πολυ ν σε γνωρισω .. κ αν δε βγει κερναω τις μπυρες τουλαχιστον...αυτο κουκλα μου ειναι που με ανησυχει! Εαν αρχισουν τα κοριτσια να με αποφευγουν "διακριτικα" θα ξερω οτι με εχετε βαλει σε black list!!!
*υγ.για τα βορεια μελη : να περνατε καλα καρντασια, να βγαζετε γουστα και να χαιρεστε τις κοριτσαρες σας!!!!!
...και εγω αλλα δυσκολο το βλεπω γιατι σπανιως ανεβαινω Θεσσαλονικη!Μαυρη λιστα μπαινουν οι αγενεις ..Θα χαρω πολυ ν σε γνωρισω .. κ αν δε βγει κερναω τις μπυρες τουλαχιστον
Θα ρθει η Νικολ μπαμ .. οχι τσιπουρα μονο ουζα παρακαλω πολυ μην ξεχνιεστε...και εγω αλλα δυσκολο το βλεπω γιατι σπανιως ανεβαινω Θεσσαλονικη!
Κραταω ομως το "κερασμα" αλλα το αλλαζω σε τσιπουρακια μεσημεριανα διπλα στην θαλασσα, οποτε κ αν μας κατσει!
ΒασανιστείτεΕΛΑ ΡΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!! ΒΑΣΑΝΙΣΤΡΙΑ