MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Δεν αξίζει να απαντάς , keep walkingΛυπαμαι που δεν μπορεις ν κανεις το ιδιο .. εφοσον το αντεχες φυσικα..
Δεν αξίζει να απαντάς , keep walkingΛυπαμαι που δεν μπορεις ν κανεις το ιδιο .. εφοσον το αντεχες φυσικα..
Δες ViberΛυπαμαι που δεν μπορεις ν κανεις το ιδιο .. εφοσον το αντεχες φυσικα..
Οχι θ απανταω οταν μ αφηνουν τετοια σχολια.. σορρυ κιολας π πουλαω το κορμι μ κ βγαζω περισσοτερα λεφτα απο εσας .. αν θελετε κ αν το σηκωνετε ν κανετε κ εσεις το ιδιο ..μ οτι συνεπαγεται αυτοΔεν αξίζει να απαντάς , keep walking
Συμφωνώ , εγώ είμαι με τη δική σου άποψη , απλά είναι μερικοί που έχουν κόμπλεξ, Δες σε παρακαλώ ViberΟχι θ απανταω οταν μ αφηνουν τετοια σχολια.. σορρυ κιολας π πουλαω το κορμι μ κ βγαζω περισσοτερα λεφτα απο εσας .. αν θελετε κ αν το σηκωνετε ν κανετε κ εσεις το ιδιο ..μ οτι συνεπαγεται αυτο
nicole ακυρωσε την Αθηνα σε κλεινω εγω απο 26/7 ως 3/8 γιαΠαρισι.Ευχαριστω πολυ Αθηνα! Μεσα σ λιγες ωρες κ χωρις φασαρια ουτε πολλα σχολια εκλεισαν οι πρωτες μ ημερες..ειπα ν δουλεψω λιγες ωρες καθημερινα αλλα θα το παω τερμα .. οπως εγω ξερω! Σας ευχαριστω γ την αποδοχη .. ισως παρουμε κ παραταση αν συνεχισετε ετσι.. σας ευχαριστω πολυ!
Φίλε μου,.μπορείς αν θέλεις κι εσύ να αρχίσεις να δίνεις στόμα και κώλο...Γίνεται γιατροί και δικηγόροι εσείς …. Το κορίτσι σε 4 μέρες θα βγάλει όσα θα βγάζουμε εμείς σε 2 μήνες δουλειάς … άδικη η ζωή τελικά
Μη λεμε ανακρίβειες, παρακαλώ πολύΔεν σε θέλει...δε δίνεις κώλο.
Τη μέρα που θα παρελάσουν οι σημαιοφόροι στο Παρίσι για τους ΟΑ,εσύ θα σηκώσεις τα κοντάρια των Αθηναίων.ΑΘΗΝΑ: 26-30/7
Κλειστε ραντεβου οσοι ενδιαφερεστε απο τωρα .. τελευταια στιγμη δεν εγγυώμαι
Μιλάμε για το πιο άκυρο ποστ στο συγκεκριμένο site....Γίνεται γιατροί και δικηγόροι εσείς …. Το κορίτσι σε 4 μέρες θα βγάλει όσα θα βγάζουμε εμείς σε 2 μήνες δουλειάς … άδικη η ζωή τελικά
και υπερβολή και λάθος...Λυπαμαι που δεν μπορεις ν κανεις το ιδιο .. εφοσον το αντεχες φυσικα..
Καλησπέρα Νικόλ!!! Θα ήθελα να κανονίσουμε συνάντηση αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα δεν ξέρω γιατί. Έφτιαξα προφίλ για να σου στείλω ινμποξ! Μήπως μπορείς να μου στείλεις εσύ μήνυμα? Ή ένα τηλ!Προσφερω υπηρεσίες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Φιλαράκι θέλει 5 ποστ για να ενεργοποιηθούν τα inbox. Διάβασε λίγο πιο πίσω στις προηγούμενες σελίδες, έχει όλα τα ινφο που θέλεις.Καλησπέρα Νικόλ!!! Θα ήθελα να κανονίσουμε συνάντηση αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα δεν ξέρω γιατί. Έφτιαξα προφίλ για να σου στείλω ινμποξ! Μήπως μπορείς να μου στείλεις εσύ μήνυμα? Ή ένα τηλ!
Εμείς θέλουμε να μας στέλνει η Νικόλ μήνυμα, εσείς τώρα τι θέλετε κύριε Γίαννη μας?Φιλαράκι θέλει 5 ποστ για να ενεργοποιηθούν τα inbox. Διάβασε λίγο πιο πίσω στις προηγούμενες σελίδες, έχει όλα τα ινφο που θέλεις.
+1Αμάν ρε απωθημένο…, έρχεσαι όταν είμαστε σε άδεια;
Θελουμε επανάληψη παρακαλώ!!!
Εσείς όλοι που ανοίγετε λογαριασμό πρώτη φορά για να μπείτε στο νήμα της Νικόλ, χωρίς να διαβάζετε τι σας λέει ο ιστότοπος, ή χωρίς να διαβάζετε με ποιον τρόπο επικοινωνεί η κοπέλα…, ψηφίζετε…, σωστά;
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία φίλε! Δυστυχώς είναι λιγοστός ο διαθέσιμος χρόνος για να ψάχνει κανείς από την αρχή 75 σελίδες σε ένα νήμα.... Ευχαριστώ και πάλι!Φιλαράκι θέλει 5 ποστ για να ενεργοποιηθούν τα inbox. Διάβασε λίγο πιο πίσω στις προηγούμενες σελίδες, έχει όλα τα ινφο που θέλεις.
Εσύ είσαι κάθε μέρα εξυπνάκιας; Ή παίρνεις και κανένα ρεπό για να ξεκουράζεται ο εγκέφαλος σου; Στο σάιτ μπαίνω καιρό... Αποφάσισα να συναντήσω την κοπέλα και έφτιαξα προφίλ, γιατί προφανώς είδα στην πρώτη σελίδα του νήματος της που εξηγεί ότι της στέλνεις ινμποξ για να επικοινωνήσεις. Όμως μέσα σε αυτό το τέλειο σάιτ είδες εσύ πουθενά όρους χρήσης ή να αναφέρει κάπου ότι πρέπει πρώτα να κάνεις 5 ποστ για να μπορείς να στείλεις μήνυμα σε κάποιον χρήστη;; Δεν έχει καν κάποιο κουμπί δίπλα στον χρήστη που αναζητάς για να στείλεις μήνυμα, έστω γκριζαρισμένο για να καταλάβεις ότι κάπως ενεργοποιείται αυτή η λειτουργία... User friendly αρχιτεκτονική έχει! Επομένως αν δεν θες να βοηθήσεις καλύτερα να μην μιλάς ή καλύτερα να μην ψηφίζεις κιόλας... Σωστά;Εσείς όλοι που ανοίγετε λογαριασμό πρώτη φορά για να μπείτε στο νήμα της Νικόλ, χωρίς να διαβάζετε τι σας λέει ο ιστότοπος, ή χωρίς να διαβάζετε με ποιον τρόπο επικοινωνεί η κοπέλα…, ψηφίζετε…, σωστά;