Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.630
- Πόντοι
- 1.056
Οι αγαπούληδές σου ανοίξαν το θέμα και στη μαγειρική. Χαλάρωσε λιγάκι. Αν θες να ελέγχεις τα σχόλια υπάρχουν κι άλλα site με πληρωμή. Εκεί να με αποκλείσεις .
Οι αγαπούληδές σου ανοίξαν το θέμα και στη μαγειρική. Χαλάρωσε λιγάκι. Αν θες να ελέγχεις τα σχόλια υπάρχουν κι άλλα site με πληρωμή. Εκεί να με αποκλείσεις .
Κάνε only fans ρε, ρώγα και ευρώ να πηγαίνει
Τρε σικΤέτοια ανέβαζε μωρη γκαύλά. κοντεύει να γίνει εκπομπη μαγειρικής εδώ μέσα.
ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΑ ... ΣΚΕΤΟΕισαι πολυ καυλα με το ξανθό μαλι..
Σκέτη ΚΑΥΛΑ
Εδώ μέσα γινετε τις κορεας
κε εγκο τελο το ινσταν σο
Ερχεται ειρηνικα ; Ξερει κανεις ; Τι γλωσσα μιλαει;![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα το ΔΙΑ
Καλως το τρελοκατσικοΜωρό λείπω εκτος Αττικής... Μέσα στην εβδομάδα θέλω να σε πάρω
Χορηγος θετικης ενεργειας γραψε το τσεκΔεν ξερω τι σε πιραξε, αλλα οκ. Ο σκοπός μου ήταν για θετική ενέργεια, οχι το αντίθετο..
Άσ'τον να λέει ..εκείνος μόνο ξέρει και μέσα του θα κλαίει...Ποιος σ ειπε πως θα δουλευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τοσο πολυ
Μας επριξες τα παπαριαΠοτε ερχεται αυτή η γυναικάρα στην Αθηνα ;
Τι ημερομηνία να βαλω ;Χορηγος θετικης ενεργειας γραψε το τσεκ
Το νέο wallpaper στο πορνοκινητό μου!
@Nicole μετα απο αυτο θελω 45% εκπτωση μεχρι το τελος του χρονου στις υπηρεσιες....Προς όλους τους αγαπουληδες και την νηματοθετρια . Έκανα ένα σχόλιο σε ένα γκαυλωτικο βίντεο διότι είχε καταντήσει πρωίνάδικο το θέμα .Επίσης εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα κλειστής ομάδας και έχω το δικαίωμα να γράψω θα γράψω . Αν θεωρείτε πως σας έθιξα , από εδώ και στο εξής στα @@ μου , όπως λέει και το γνωστό άσμα . Αλλά μαγικές κλανιές από τρυφερους αγαπουληδες εδώ μέσα που γλείφουν για να πάρουν καμία καλύτερη τιμή δεν δέχομαι .Καλό βράδυ .
ΥΓ. Nicole ότι κι αν μου πεις θεωρώ πως είσαι δυνατό μουνι και κάνεις καλές πίπες στους πελάτες σου. Εύχομαι να έχεις ακόμα περισσότερους οπαδούς μιας και οι χορηγίες εινάι υπερπολυτιμες σε αυτό το επάγγελμα.
Ορματε ελεύθερα .
Πολλά μας τα είπες ρε μάστορα...άιντε τράβα από εδώ...Προς όλους τους αγαπουληδες και την νηματοθετρια . Έκανα ένα σχόλιο σε ένα γκαυλωτικο βίντεο διότι είχε καταντήσει πρωίνάδικο το θέμα .Επίσης εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα κλειστής ομάδας και έχω το δικαίωμα να γράψω θα γράψω . Αν θεωρείτε πως σας έθιξα , από εδώ και στο εξής στα @@ μου , όπως λέει και το γνωστό άσμα . Αλλά μαγικές κλανιές από τρυφερους αγαπουληδες εδώ μέσα που γλείφουν για να πάρουν καμία καλύτερη τιμή δεν δέχομαι .Καλό βράδυ .
ΥΓ. Nicole ότι κι αν μου πεις θεωρώ πως είσαι δυνατό μουνι και κάνεις καλές πίπες στους πελάτες σου. Εύχομαι να έχεις ακόμα περισσότερους οπαδούς μιας και οι χορηγίες εινάι υπερπολυτιμες σε αυτό το επάγγελμα.
Ορματε ελεύθερα .