kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 21
Χαλάρωσε λιγάκι. Εσύ θα μου δώσεις δικαίωμα; Ενηερώσου για τους κανόνες του φόρουμ .
Λοιπον αν θες παραγγελια φαγητου ν πας στη βολτ .. π θ μ πεις ν δω κ τους κανονες του σαιτ ..Χαλάρωσε λιγάκι. Εσύ θα μου δώσεις δικαίωμα; Ενηερώσου για τους κανόνες του φόρουμ .
Αυτά είναι!
Εσυ π δε εισαι αγαπουλης εισαι κριτική επιτροπή;;Οι αγαπούληδές σου ανοίξαν το θέμα και στη μαγειρική. Χαλάρωσε λιγάκι. Αν θες να ελέγχεις τα σχόλια υπάρχουν κι άλλα site με πληρωμή. Εκεί να με αποκλείσεις .
Παίχτη συγνώμη με ολον τον σεβασμό λες για κανόνες του σαιτ αλλά αυτή την στιγμή προσβάλλεις άλλα μέλη. Αρα μαλλον δεν δίαβασες τους κανόνες του σαιτ οπως και τα παρελκόμενα για τους νηματοθέτες. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, αυτά είχα να πω, καλή σου συνέχεια .Οι αγαπούληδές σου ανοίξαν το θέμα και στη μαγειρική. Χαλάρωσε λιγάκι. Αν θες να ελέγχεις τα σχόλια υπάρχουν κι άλλα site με πληρωμή. Εκεί να με αποκλείσεις .
Αγαπουληδες μου αφου μου ανοιξατε θεμα στη μαγειρικηΠαίχτη συγνώμη με ολον τον σεβασμό λες για κανόνες του σαιτ αλλά αυτή την στιγμή προσβάλλεις αλλά μέλη. Αρα μαλλον δεν δίαβασες τους κανόνες του σαιτ οπως και τα παρελκόμενα. για τους νηματοθέτες. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, αυτά είχα να πω, καλή σου συνέχεια .
Οινομαγειρείο η Nicole, μόνο για αγαπούληδεςΑγαπουληδες μου αφου μου ανοιξατε θεμα στη μαγειρικη
Εγω επειδη δεν εχω ινστα,γινεται να μου τις στελνεις στο βαιμπερ?Το δωρεαν ματι εδω μεσα τελος.. ανοιγω ινστα εκει θ ανεβαζω πλεον μονο γ τους πελατες μου . Οσοι ειστε πελατες μου θα εχετε το λινκ.. οι υπόλοιποι ν φατε παπουτσακια
Θα ανοιξεις γ μεναΕγω επειδη δεν εχω ινστα,γινεται να μου τις στελνεις στο βαιμπερ?
![]()
+1Εγω επειδη δεν εχω ινστα,γινεται να μου τις στελνεις στο βαιμπερ?
![]()
Πως ανοιγει?Με ανοιχτηρι?Θα ανοιξεις γ μενα
Με δαχτυλοΠως ανοιγει?Με ανοιχτηρι?
Ποιος είναι αυτός που θέλει να μου φάει την μπουκιά μέσα από το στόμαΠαίχτη τον αδερφό και μνπνο @Xaramofais δεν θα τον φτάσεις ποτέ![]()
Ρε μυστη;Αστους να λένε, εισαι ο εαυτός σου , περνας όπως γουστάρεις κι ότι θελεις κάνεις. Στην τρελό παρέα με αγάπη....
Σε ποιον αναφερεσαι;Αστους να λένε, εισαι ο εαυτός σου , περνας όπως γουστάρεις κι ότι θελεις κάνεις. Στην τρελό παρέα με αγάπη....
Κατσε ακομα τον μαθαινουμε ν απανταει στο ποστΡε μυστη;
Εσυ είσαι το μποτ που ψάχνει ο Μητσοκουλης και μας βάζεις AI τυπισσες με βυζα ;