Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 22.126
Νικολ ειπαμεΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΠΑΜΕ
Νικολ ειπαμεΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΠΑΜΕ
Γοργονα μου μην νευριαζεις θα κανεις ρυτιδεςΝικολ ειπαμε
Μ αγαπας;Γοργονα μου μην νευριαζεις θα κανεις ρυτιδες
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥΜ αγαπας;
Δωσ' της πίπα τύπε. Και αν η πίπα είναι σαν της Νικόλ τότε η γοργόνα είναι αστέρι και χρησιμότατη....βασικα, η αδελφη του Μ.Αλεξανδρου ειναι η γοργονα του θρυλου και απευθυνει το ερωτημα στους ναυτικους!
Οπως κ να'χει παντως, αρχηστο πλασμα η γοργονα! Ουτε να το φας μπορεις, ουτε να το γαμησεις![]()
Να σ πω .. δε βαρεθηκες ν κανεις κρυα αστεια;Πως επικοινωνούμε με την κοπέλα; Με τα 150 τι παίζει; Μας πληρώνει ;
Εσύ να μας πείς πόση ήταν η διατομή του γκροβερ της Ρίτας. Τα 150 τα δίνει σε όποιον της κάνει το καλύτερο γλειφομούνι.Πως επικοινωνούμε με την κοπέλα; Με τα 150 τι παίζει; Μας πληρώνει ;
Ποια ειναι η ΡιταΕσύ να μας πείς πόση ήταν η διατομή του γκροβερ της Ρίτας. Τα 150 τα δίνει σε όποιον της κάνει το καλύτερο γλειφομούνι.
Μία εφήμερη σχέσηΠοια ειναι η Ριτα
ΚαταλαβαΜία εφήμερη σχέση
ΟχιΝα σ πω .. δε βαρεθηκες ν κανεις κρυα αστεια;
Τραβάει η καημένη τις μισές καύλες για γκροβεράκι της ΘεσσαλονίκηςΚαταλαβα
Κ γω δε βαριεμαι ποτε ν σε γλενταω
Διατομή....δεν υπολόγισα.... αλλά δεν μπήκα και πολύ εύκολα. Υπόψην τον έχω μικρό και λεπτό.Εσύ να μας πείς πόση ήταν η διατομή του γκροβερ της Ρίτας. Τα 150 τα δίνει σε όποιον της κάνει το καλύτερο γλειφομούνι.
Αποκλείεται, δεν ανήκεις στο 99% των μελών του bou;Διατομή....δεν υπολόγισα.... αλλά δεν μπήκα και πολύ εύκολα. Υπόψην τον έχω μικρό και λεπτό.
Ουτε εγω σου εδωσα κ ουτε προκειταιΗ Ρίτα πάντως δεν μου έδωσε καθόλου χρήματα όταν έφυγα.
Μάλλον δεν την ικανοποίησεςΗ Ρίτα πάντως δεν μου έδωσε καθόλου χρήματα όταν έφυγα.