John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 3.786
Espresso Italiano ο καλύτερος καφές στη γη!
Espresso Italiano ο καλύτερος καφές στη γη!
Εγω ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ ουτε να σε φαω θελω ουτε να σε γαμησω μονο να σε ΘΑΥΜΑΖΩ θελω!!!!!!!!!!!!!!!Γ πες @Papatzhs69 γ αυτο μ λες γοργονα
Ειπα κ γω αφου δ ειμαι 80 κιλα
Αυτα λες κ στα μασατζιδικα π πας γ αυτο φευγεις μ γκρινιαΕγω ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ ουτε να σε φαω θελω ουτε να σε γαμησω μονο να σε ΘΑΥΜΑΖΩ θελω!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα λες κ στα μασατζιδικα π πας γ αυτο φευγεις μ γκρινια
Λεγε ποσα μασαζοκρεβατα κουβαλησες στη μετακομιση;;;
ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;Λεγε ποσα μασαζοκρεβατα κουβαλησες στη μετακομιση;;;
με εχεις αφησει μονο να παλευω σε μια ανουσια σχεση....Λεγε ποσα μασαζοκρεβατα κουβαλησες στη μετακομιση;;;
Λεγε ρε ποσα κρεβατια κουβαλησεςΕΣΥ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με εχεις αφησει μονο να παλευω σε μια ανουσια σχεση....
Με εχεις πληγωσει ...φυγε ασε με....καριολες ειστε ολεςΛεγε ρε ποσα κρεβατια κουβαλησες
Η ακριβής μετάφραση από τα ιταλικά, όπου πιστεύεται ότι είναι η αυθεντική ρίζα της λέξης (carriola) είναι “καρότσι με μια μπροστινή ρόδα”. Αυτό που στη χώρα μας κουβαλάμε συνήθως οικοδομικά υλικά.Με εχεις πληγωσει ...φυγε ασε με....καριολες ειστε ολες
Βρε μπας κ αυτη η μετακομιση σου εμεινε στο υποσυνείδητοΗ ακριβής μετάφραση από τα ιταλικά, όπου πιστεύεται ότι είναι η αυθεντική ρίζα της λέξης (carriola) είναι “καρότσι με μια μπροστινή ρόδα”. Αυτό που στη χώρα μας κουβαλάμε συνήθως οικοδομικά υλικά.
ιταλική carriola (στη σημασία: κρεβατάκι για μωρά)Η ακριβής μετάφραση από τα ιταλικά, όπου πιστεύεται ότι είναι η αυθεντική ρίζα της λέξης (carriola) είναι “καρότσι με μια μπροστινή ρόδα”. Αυτό που στη χώρα μας κουβαλάμε συνήθως οικοδομικά υλικά.
Μηπως εισαι αγαμητη και κατα βαθος ζηλευεις;Βρε μπας κ αυτη η μετακομιση σου εμεινε στο υποσυνείδητο
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ να ερθεις να παρεις τα 3.5 στριγκακια σου και το 1 σουτιεν που εχεις παρατησει στο σπιτι μου....Τι ειπες ρε καργιολη
Κρατα τα να σκουπιζεσαι οταν τρωςΧΩΡΙΖΟΥΜΕ να ερθεις να παρεις τα 3.5 στριγκακια σου και το 1 σουτιεν που εχεις παρατησει στο σπιτι μου....
θα τον παιζω οταν σε σκεφτομαι και θα σκουπιζομαι με αυτοΚρατα τα να σκουπιζεσαι οταν τρως
Ζητα συγνωμη ποσειδωναθα τον παιζω οταν σε σκεφτομαι και θα σκουπιζομαι με αυτο
ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΠΑΜΕΖητα συγνωμη ποσειδωνα