Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 20.842
Εγω χιλιες φορες ν ακυρωσω αν δ εχω ορεξη παρα να κανω ραντεβου κ ν μαι κουρασμενη κ να μαι μλκς . Ολοι αυτοι π πιεζετε μια κοπελα γ ραντεβου ενω σας λεει οχι μετα θα την κραζετε οτι κοιμοταν ορθια κ δεν ειχε ενεργεια .. ενω σας το ειπε εξαρχης οτι ΔΕΝ το εχει . Το να σας παρω τα 70 η 100 ευρ ειναι το μονο ευκολο , ανοιγω απλα τα ποδια αλλα το να σας δωσω καλες υπηρεσιες θα χρειαατει καποιες φορες ν περιμενετε .. αν δε θελετε ν πατε αλλου μ τις ευχες μαςΌλοι μας έχουμε φάει ακυρώσεις, εγώ το πήρα ψύχραιμα εννοείτε όλες τις φορές και πήγα έχωσα αλλού εν τέλει. Μόνο μια φορά έριξα καντήλια σε μια μαλακισμένη γιατί δεν μου είχε δώσει την πραγματική της διεύθυνση αμέσως και με είχε στείλει δύο φορές δεξιά και αριστερά. Και όταν εν τέλει μου έδωσε την πραγματική της διεύθυνση και πήγα στην είσοδο της οικοδομής της και της ζήτησα να μου ανοίξει για να ανέβω, με απίστευτο θράσος μου ζήτησε να της στείλω φωτογραφία τα μούτρα μου στο viber αλλιώς δεν θα με δεχόταν. Εννοείτε πως δεν το έκανα, την πάτησα καντήλια, την μπλόκαρα και πήγα αλλού μετά.