xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.790
- Πόντοι
- 3.375
Τα έχεις μπερδέψει από τα ναζια της μοναδικής σου αγαπης. Έστειλα πμ στην Λιλιάνα και πήρα τηλεφωνάκικαι δικια σου ειναι!θα μας αρχισει στα σε λιγο!
Τα έχεις μπερδέψει από τα ναζια της μοναδικής σου αγαπης. Έστειλα πμ στην Λιλιάνα και πήρα τηλεφωνάκικαι δικια σου ειναι!θα μας αρχισει στα σε λιγο!
Πόσο καιρό έλειψα ρεΤα έχεις μπερδέψει από τα ναζια της μοναδικής σου αγαπης. Έστειλα πμ στην Λιλιάνα και πήρα τηλεφωνάκι
Μονότερμα με πάτε σήμερα. Θα σας στρώσω τη γούνα εν ευθέτω χρόνο μνπναΗ Νικολ δεν θα σήκωνε ποτέ λευκή σημαία, είναι μάχιμη .
Εν ευθέτωΜονότερμα με πάτε σήμερα. Θα σας στρώσω τη γούνα εν ευθετω χρόνο μνπνα
Τα έχεις μπερδέψει από τα ναζια της μοναδικής σου αγαπης. Έστειλα πμ στην Λιλιάνα και πήρα τηλεφωνάκι
δεν μας στρωνεις και τα χαλια στο σπιτι γιατι βαριεμαιΜονότερμα με πάτε σήμερα. Θα σας στρώσω τη γούνα εν ευθέτω χρόνο μνπνα
δεν μασ ς στρωνεις και τα χαλια στο σπιτι γιατι βαριεμαι
Κ γω χαχαχα περιμενω τα επομενα χριστουγεννα
Εγώ έχω στολισμένο δέντρο ακομα
Δεν απαντάω αποχωρώ.......δεν μας στρωνεις και τα χαλια στο σπιτι γιατι βαριεμαι
πολυ φιλη μουΚ γω χαχαχα περιμενω τα επομενα χριστουγεννα
Για τα χάλια το καταλαβαίνω,Δεν απαντάω αποχωρώ.......
Πες τον Μιχαλάκη να βάλει κανένα χέρι να το μαζέψετε.Κ γω χαχαχα περιμενω τα επομενα χριστουγεννα
Ακριβώς αυτός που λέει είμαι. BTW αφού παρταρετε κάθε μέρα εδώ θα με βλέπετε πιο συχνάΚαι συ ποιός είσαι; τι πετάγεσαι σαν.....
Εγώ κάνω το 3
Μερακλήδικο golden showerΑκριβώς αυτός που λέει είμαι. BTW αφού παρταρετε κάθε μέρα εδώ θα με βλέπετε πιο συχνά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ κάνω το 3
Έτσι...το πρωινό...το μυρωδάτο...Μερακλήδικο golden shower
Αν γίνεται προτιμώ να μου το κάνει η @NicoleΤο
Έτσι...το πρωινό...το μυρωδάτο...
Οταν μιλαμε για golden shower μονο στον @Michael Scott παρεχεται η υπηρεσια .. σε κανεναν αλλοΑν γίνεται προτιμώ να μου το κάνει η @Nicole
Δεν το έχω κάνει αλλά τον ζηλεύω τον ΜιχαλάκηΟταν μιλαμε για golden shower μονο στον @Michael Scott παρεχεται η υπηρεσια .. σε κανεναν αλλο
Μπορώ να μεταβιβάσω τα δικαιώματα με υπεύθυνη δήλωση από τα ΚΕΠ? Λέμε τώρα, αν χρειαστεί..Οταν μιλαμε για golden shower μονο στον @Michael Scott παρεχεται η υπηρεσια .. σε κανεναν αλλο