Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 16.797
What a distinguished gentlemanΔεν είναι άδικο για αυτή την τρυπούλα να μην δέχεται περιποίηση;
Θέλω να τις γλείψω σαν τρελός
What a distinguished gentlemanΔεν είναι άδικο για αυτή την τρυπούλα να μην δέχεται περιποίηση;
Θέλω να τις γλείψω σαν τρελός
Στην διάθεση σας my LadyWhat a distinguished gentleman
Καλος εεεΝαι τι;
Τόνους θα βάλεις καμιά φορά, σε κούφανε ο ΚΏΛΟΣ της ρε μπαγάσα...............................Καλος εεε
Ρομαντική ψυχή είναι ΑΛΛΆ έχει και κωλάραΤόνους θα βάλεις καμιά φορά, σε κούφανε ο ΚΏΛΟΣ της ρε μπαγάσα...............................
Λατρεύω προσωπάκι και χαρακτήρα Nicole εγώ, είμαι ρομαντικό παιδί μη ξεχνάμε............
ΥΓ: Γιατί έχουν αρχίσει όλοι και με αντιγράφουν;
Δεν το έχω προσέξειΡομαντική ψυχή είναι ΑΛΛΆ έχει και κωλάρα
Σε πιστέψαμεΔεν το έχω προσέξει
Έλειπα και τώρα που γύρισα άλλες είναι οι προτεραιότητες μου. Και εκείνο θα έρθει.@ARIS einai re ξέχασα, αποτρίχωση στο μπικίνι έκανες ;
Ψυχουλα μουΤόνους θα βάλεις καμιά φορά, σε κούφανε ο ΚΏΛΟΣ της ρε μπαγάσα...............................
Λατρεύω προσωπάκι και χαρακτήρα Nicole εγώ, είμαι ρομαντικό παιδί μη ξεχνάμε............
ΥΓ: Γιατί έχουν αρχίσει όλοι και με αντιγράφουν;
Να πας πολίχνη πρώτα, μη χάσουμε τέτοια ευκαιρία.Έλειπα και τώρα που γύρισα άλλες είναι οι προτεραιότητες μου. Και εκείνο θα έρθει.
Αν μας βάλει κάποιος στον κύκλο θα περάσουμε μια βόλταΝα πας πολίχνη πρώτα, μη χάσουμε τέτοια ευκαιρία.
Στην Πολίχνη "Στα Καλά Καθούμενα" θα πας κάνεις το τραπέζι τελικά;Να πας πολίχνη πρώτα, μη χάσουμε τέτοια ευκαιρία.
Πάντα , κάτι σου λείπει, βλέπω, αλλά δεν το λέωΨυχουλα μου
Να μην τον τετραγωνίσουμε μόνο..................Αν μας βάλει κάποιος στον κύκλο θα περάσουμε μια βόλτα
Τι θα φαμεΣτην Πολίχνη "Στα Καλά Καθούμενα" θα πας κάνεις το τραπέζι τελικά;
Ότι κεράσειςΤι θα φαμε
Οτι γουσταρεις!να ερθει κ η νικολΌτι κεράσεις
Τζατζικάκι θα παίξει ;Οτι γουσταρεις!να ερθει κ η νικολ
Φυσικα!!και γουρουνοπουλα παρακαλωΤζατζικάκι θα παίξει ;