malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 545
- Πόντοι
- 81
ευγε για την ορθογραφιαΓλείψιμο *
ευγε για την ορθογραφιαΓλείψιμο *
Άσχετο- Nicole δες το μύνημα μου και απάντησε μου ότι θέλεις για να έχει κάποιο νόημα η αποστολή του.Μεσω gov θα γινει η μεταβιβαση;
Αν θες να κάνουμε ανταλλαγή δώρων με το δικό σου όπως το σχολείοΔωστο σε μενα.
Θα του το παω εγω.Ειναι ντροπαλο παιδι.
....πως μου ξεφυγε αυτη?!?!?!?
.....δικασεςΛοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..
οποτε .. εδω π εχω περισσοτερο χρονο .. @Mythical Zoan @ARIS einai re @riding @anonimos fan @ΦΑΚΙΡΗΣ @Humax @Anonymous_skg @beeroas μεχρι τελος μηνα ν ερθετε να παραλαβετε το δωρο σας .. η επιλογη δε ειναι τυχαια .. sorry not sorry
Πιστεύω ότι τρόλαρε.Δε γίνεται να γράψεις λάθος και τις τρεις συλλαβέςΑιγραψαι κάτοι λάθως Ω ανθροπως, Αμαίσως να των διωρθοσαιται.
Συνάδελφε με δύο "ε" "αι" στο τζόκερ να τα έπαιζε ένα θα έπιανε.Πιστεύω ότι τρόλαρε.Δε γίνεται να γράψεις λάθος και τις τρεις συλλαβές
Απο την ταραχη του θ ητανΠιστεύω ότι τρόλαρε.Δε γίνεται να γράψεις λάθος και τις τρεις συλλαβές
Δεν πιστεύω η Πόρσε να είναι τίποτα άσπρηΓια οσους ρωτατε τι ειναι το δωρο ειναι ενα μισαωρο προγραμμα αλλα δε θα σταθω μονο σ αυτο αλλα θα ειναι κ κατι που αγορασα για εσας για τις γιορτες. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να σας ευχαριστήσω για την υποστηριξη σας και την αγαπη σας. Αυτο δεν σημαινει πως οι υπολοιποι δεν θα εχετε δωρα απο εμενα στο μελλον .. εκτιμω τη στηριξη σας κ ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα κ να περναμε ομορφα.
Μελομακάρονα!Για οσους ρωτατε τι ειναι το δωρο ειναι ενα μισαωρο προγραμμα αλλα δε θα σταθω μονο σ αυτο αλλα θα ειναι κ κατι που αγορασα για εσας για τις γιορτες. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να σας ευχαριστήσω για την υποστηριξη σας και την αγαπη σας. Αυτο δεν σημαινει πως οι υπολοιποι δεν θα εχετε δωρα απο εμενα στο μελλον .. εκτιμω τη στηριξη σας κ ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα κ να περναμε ομορφα.
Για οσους ρωτατε τι ειναι το δωρο ειναι ενα μισαωρο προγραμμα αλλα δε θα σταθω μονο σ αυτο αλλα θα ειναι κ κατι που αγορασα για εσας για τις γιορτες. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να σας ευχαριστήσω για την υποστηριξη σας και την αγαπη σας. Αυτο δεν σημαινει πως οι υπολοιποι δεν θα εχετε δωρα απο εμενα στο μελλον .. εκτιμω τη στηριξη σας κ ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα κ να περναμε
Μπράβο ΝικόλΓια οσους ρωτατε τι ειναι το δωρο ειναι ενα μισαωρο προγραμμα αλλα δε θα σταθω μονο σ αυτο αλλα θα ειναι κ κατι που αγορασα για εσας για τις γιορτες. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να σας ευχαριστήσω για την υποστηριξη σας και την αγαπη σας. Αυτο δεν σημαινει πως οι υπολοιποι δεν θα εχετε δωρα απο εμενα στο μελλον .. εκτιμω τη στηριξη σας κ ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα κ να περναμε ομορφα.
Ζωγράφισες! Κρίμα που δεν καταφέραμε να γνωριστούμε τις 2 φορές που ήρθες Αθήνα. Η 3η θα είναι και η τυχερή!! ΦιλιάΓια οσους ρωτατε τι ειναι το δωρο ειναι ενα μισαωρο προγραμμα αλλα δε θα σταθω μονο σ αυτο αλλα θα ειναι κ κατι που αγορασα για εσας για τις γιορτες. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να σας ευχαριστήσω για την υποστηριξη σας και την αγαπη σας. Αυτο δεν σημαινει πως οι υπολοιποι δεν θα εχετε δωρα απο εμενα στο μελλον .. εκτιμω τη στηριξη σας κ ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα κ να περναμε ομορφα.
Καλώς την μαζορέτα !!!
Είσαι Cheerleader στον ΜΠΑΟΚ?