SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.196
μη μιλας ετσι….Αντε γαμησου παιδακι
θες να ερθω … οοοοοταν και δωρο θα σου κανω εγω ;
μη μιλας ετσι….Αντε γαμησου παιδακι
Κρέμα ανάπλασης δεν είπες πριν? Ααα μην τα γυρίζεις τώρα...Τυροπιτα είναι
Υπέροχες ρώγες για πολύ γλυψημω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τους παραπονιαριδες
Απλά καύλα φοβερές βυζάρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλη εβδομάδα
Οοοο να σου για ..... Τι βυζάρες θεέ μου;
Να βοηθήσεις μετά στο απλωμαΑν βαζεις πλυντήριο έρχομαι κ γω
Εσύ γιαβράκι δεν θέλεις να έρθουμε να βάλουμε κανένα χεράκι;Να βοηθήσεις μετά στο απλωμα
Ένα χεράκι στο σιδέρωμα θέλωΕσύ γιαβράκι δεν θέλεις να έρθουμε να βάλουμε κανένα χεράκι;
Ένα στο σίδερο εγώ, ένα εσύ, θα γίνει δουλίτσαΈνα χεράκι στο σιδέρωμα θέλω
I am walking around the streets asking for Nicole. They are walking away from me as if I were Pinocchio.Leute, helft dem Mann. Er geht irgendwohin, um zu ficken. Nicht mit mir, er wird sich auf der Straße verlaufen
Έλα να βάλεις σίδεροΝα βοηθήσεις μετά στο απλωμα
Για τους ίδιους χψ λόγους μπορώ και γώ να πάρω το δώρο τουΕσενα σα ξεχασα .. κ εσυ εισαι μεσα
Εγώ στο σιδερωμαΝα βοηθήσεις μετά στο απλωμα
να παίρνουν σειρά οι νέοι:-)Λοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..
οποτε .. εδω π εχω περισσοτερο χρονο .. @Mythical Zoan @ARIS einai re @riding @anonimos fan @ΦΑΚΙΡΗΣ @Humax @Anonymous_skg @beeroas μεχρι τελος μηνα ν ερθετε να παραλαβετε το δωρο σας .. η επιλογη δε ειναι τυχαια .. sorry not sorry
Εγώ είμαι καλός να ξεμπερδεύω και να κάνω pairing τις κάλτσες μετά το πλυντήριο.Να βοηθήσεις μετά στο απλωμα
Τέτοιo θέλω να μου κάνεις δώρο @NicoleΤι ν αυτο μωρε
Μπορείς να βάλεις το χεράκι σου κάπου μαγικάΕγώ είμαι καλός να ξεμπερδεύω και να κάνω pairing τις κάλτσες μετά το πλυντήριο.
Μπορώ να βάλω κάπου το "χεράκι μου" αγαπητή @Alexia9090 ?