Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.512
- Πόντοι
- 2.046
" Λεφτά υπάρχουν ""Αφήστε τα μίση και πιάστε το"
Δικό σας!
" Λεφτά υπάρχουν ""Αφήστε τα μίση και πιάστε το"
Δικό σας!
Για πες που" Λεφτά υπάρχουν "
Βασικά έτσι απλά το έγραψα, φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένη να μου κάνεις κανένα δώρο. Αλλά...αν το δώρο είναι κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο...το ξανασυζηταμε.Σε θυμαμαι .. σε εχω συναντησει 1 φορα .. γτι ν σου κανω δώρο δ κτλβ ;
ΝτοινγκΒασικά έτσι απλά το έγραψα, φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένη να μου κάνεις κανένα δώρο. Αλλά...αν το δώρο είναι κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο...το ξανασυζηταμε.
Για πες ρε ανδρεα παπανδρεου τι ν πιασουμε"Αφήστε τα μίση και πιάστε το"
Δικό σας!
Παιδια δικο σας ..Για πες ρε ανδρεα παπανδρεου τι ν πιασουμε
Οπως βλεπεις σκοτωνομαστε γ τα δικα μαςΑθήνα θα ξανά κατέβεις;;
Καλοσύνη σουΛοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..
οποτε .. εδω π εχω περισσοτερο χρονο .. @Mythical Zoan @ARIS einai re @riding @anonimos fan @ΦΑΚΙΡΗΣ @Humax @Anonymous_skg @beeroas μεχρι τελος μηνα ν ερθετε να παραλαβετε το δωρο σας .. η επιλογη δε ειναι τυχαια .. sorry not sorry
I cant cause u should wrote at least 5-6 comments for the site to let me send u infoThank you for the clarification. Do you mind writing me a personal message with your number?
Να βγεις με το βρακι να τον μαζεψεις.Ρε μλκες βοηθηστε τον ανθρωπο..ν παει καπου ν γαμησει .. οχι σε μενα θα χαθει στα στενα
@Mythical Zoan κανε κουμαντο ξαδερφεΡε μλκες βοηθηστε τον ανθρωπο..ν παει καπου ν γαμησει .. οχι σε μενα θα χαθει στα στενα
Να βγεις με το βρακι να τον μαζεψεις.
Αυτα μονο σε σεναΝα βγεις με το βρακι να τον μαζεψεις.
Ρε μλκες βοηθηστε τον ανθρωπο..ν παει καπου ν γαμησει .. οχι σε μενα θα χαθει στα στενα
Εγώ αν αναλάβω θα τον στείλω στην Κυρία Σούλα.@Mythical Zoan κανε κουμαντο ξαδερφε
Εδώ χαθήκαμε εμείς με ελληνικά και gps. Τι να του πούμε όμως, να του πούμε να το παίξει καλύτερα;Ρε μλκες βοηθηστε τον ανθρωπο..ν παει καπου ν γαμησει .. οχι σε μενα θα χαθει στα στενα
Αν για χ ψ λόγους κάποιος δε μπορεί να παραλάβει το δώρο του μπορώ να το πάρω εγώ γι αυτουςΛοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..
οποτε .. εδω π εχω περισσοτερο χρονο .. @Mythical Zoan @ARIS einai re @riding @anonimos fan @ΦΑΚΙΡΗΣ @Humax @Anonymous_skg @beeroas μεχρι τελος μηνα ν ερθετε να παραλαβετε το δωρο σας .. η επιλογη δε ειναι τυχαια .. sorry not sorry
Εσενα σα ξεχασα .. κ εσυ εισαι μεσαΑν για χ ψ λόγους κάποιος δε μπορεί να παραλάβει το δώρο του μπορώ να το πάρω εγώ γι αυτους
Ποια ειναι αυτη;κωλο δινειΕγώ αν αναλάβω θα τον στείλω στην Κυρία Σούλα.
Πώς μιλάς ετσιΠοια ειναι αυτη;κωλο δινει