Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 4.922
- Πόντοι
- 446
Μας τον ζητάνε και από άλλα μέρηΦίλε , με αγάπη στο λέω: φοβερή ατάκα, την κέρδισες την κοπέλα ...
Μας τον ζητάνε και από άλλα μέρηΦίλε , με αγάπη στο λέω: φοβερή ατάκα, την κέρδισες την κοπέλα ...
Χωρις προικα θα παρουν τα αρχιδια μαςΜας τον ζητάνε και από άλλα μέρη
Η γνώμη μου, η γνώμη σου. Ως εκεί.Φίλε…κάνω χιούμορ προφανώς!
Δεν προσπαθώ να κερδίσω τπτ!!
Αν ήταν ατυχές το αστείο μου, να ζητήσω συγνώμη απ’τη Νικόλ, όχι από εσένα! Δεν χρειάζομαι υποβολείς!!
Οχι ρε, δεν έχω θέμα!Η γνώμη μου, η γνώμη σου. Ως εκεί.
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ
Φίλε όταν κάνεις χιούμορ το αφήνεις σαν χιούμορ...δεν βγάζεις στην πορεία επιθετικότητα ...και αν ο άλλος δεν το έχει καταλάβει ...Η γνώμη μου, η γνώμη σου. Ως εκεί.
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ
Πιο πιθανό ραντεβού θανάτου οσμίζομαιΝ κανουμε μια παρτουζα ν τα βρουμε
Εμένα με ξέχασες...Λοιπον .. εχω ταξει δωρακια λογω γενεθλειων μετα την Αθηνα (οπου εκτελεστηκαν διακριτικα γ οσους μπορουσαν ..) και για τη Θεσσαλονικη..
οποτε .. εδω π εχω περισσοτερο χρονο .. @Mythical Zoan @ARIS einai re @riding @anonimos fan @ΦΑΚΙΡΗΣ @Humax @Anonymous_skg @beeroas μεχρι τελος μηνα ν ερθετε να παραλαβετε το δωρο σας .. η επιλογη δε ειναι τυχαια .. sorry not sorry
Θα το θυμάμαι αυτοΦίλε όταν κάνεις χιούμορ το αφήνεις σαν χιούμορ...δεν βγάζεις στην πορεία επιθετικότητα ...και αν ο άλλος δεν το έχει καταλάβει ...
Υπάρχει κ σωστός τρόπος έκφρασης ...
ObviouslyΕμένα με ξέχασες...
Κ γτι οχι ..;Πίστευα ότι δεν θα με ξεχνούσες τόσο εύκολα.....αλλά οκ δεν πειράζει.
Αυτός δεν θέλει προίκαΧωρις προικα θα παρουν τα αρχιδια μας
Εισαι 1 βδομαδα μ καθυστερησηΑθήνα θα ξανά κατέβεις;;
Σε θυμαμαι .. σε εχω συναντησει 1 φορα .. γτι ν σου κανω δώρο δ κτλβ ;Αφού δεν με θυμάσαι δεν πειράζει. Όλα καλά.
Ελπίζω να βρω χρόνο και χρήματα σύντομα να σε ξανασυναντισω.
Ν κανουμε μια παρτουζα ν τα βρουμε