Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.280
- Πόντοι
- 11.146
...ποια ειν'αυτη, βλεπεται?!?!!? Τηλεφωνακι εχουμε?αυτο ειναι τουρ! Εγω κ η καμαλα χαρις
Αν και το ονομα με παραπεμπει αλλου κ με χαλαει λιγο......
...ποια ειν'αυτη, βλεπεται?!?!!? Τηλεφωνακι εχουμε?αυτο ειναι τουρ! Εγω κ η καμαλα χαρις
Oti ναναι. Την δουλειά σου να κάνεις, για λίγες μέρες. μετά θα επανέλθεις στα φυσιολογικά...Yamaha town mate
Ηλεκτρικο πατίνιOti ναναι. Την δουλειά σου να κάνεις, για λίγες μέρες. μετά θα επανέλθεις στα φυσιολογικά...
Καλή ιδέα... Αλλά με κράνος, είναι πιο επικίνδυνο απο το μηχανάκι..Ηλεκτρικο πατίνι
Σοβαρή σχέση is my middle nameΑσχετο ψαχνω σοβαρη σχεση με ταξιτζη η κατοχο ερμπιενμπι γ τις ημερες της δεθ .. δε βρισκω κανενα απο τα 2.
TAXI έχεις???Σοβαρή σχέση is my middle name
Γράφεις με ελληνικά ή αγγλικά?TAXI έχεις???
Το TAXI είναι διεθνής όρος.Γράφεις με ελληνικά ή αγγλικά?
Είμαστε Έλληνες. Εδω μόνο ελληνικάΤο TAXI είναι διεθνής όρος.
O @Michael Scott den taxi akomaΤο TAXI είναι διεθνής όρος.
Τι έχω?O @Michael Scott den taxi akoma
Μηπως εχεις αυτοκινητο εφοδιασμενο με ταξιμετρο οπου μεταφερεις επιβατες εναντι κομιστρου;;;Είμαστε Έλληνες. Εδω μόνο ελληνικά
Έχω ένα Yamaha Z 61 χιλιοστά Wossner, στρόφαλος +4, ριντιέρα V-Force 4, εγκέφαλος ignitech v92, καρμπυρατέρ Keihin PWK 39 Airstrike! Έχει τρέξει πολλές κόντρες στο παρελθόν αλλά έχει 6 χρόνια είναι παρατημένο στο γκαράζ, έχει πιάσει αράχνες, σκόνες, βρωμιά και σκουριά. Σου κάνει;Yamaha town mate
Σε παω κ βολτα.. αλλα να κρατιεσαι καλα απο τα βυζια μην μ πεσεις ..Έχω ένα Yamaha Z 61 χιλιοστά Wossner, στρόφαλος +4, ριντιέρα V-Force 4, εγκέφαλος ignitech v92, καρμπυρατέρ Keihin PWK 39 Airstrike! Έχει τρέξει πολλές κόντρες στο παρελθόν αλλά έχει 6 χρόνια είναι παρατημένο στο γκαράζ, έχει πιάσει αράχνες, σκόνες, βρωμιά και σκουριά. Σου κάνει;
Θα τα βρούμε μωρεεΜηπως εχεις αυτοκινητο εφοδιασμενο με ταξιμετρο οπου μεταφερεις επιβατες εναντι κομιστρου;;;
Αν κρατιέμαι από τέτοιες "χειρολαβές" δεν θα πέσω με τίποτα! Ααα και που είσαι θέλω μεγάλη βόλτα..Σε παω κ βολτα.. αλλα να κρατιεσαι καλα απο τα βυζια μην μ πεσεις ..
Ασε τη ΔΕΘ κι ελα Αθηνα να ευχαριστηθεις!! Να ευχαριστηθουμε κι εμεις!Ασχετο ψαχνω σοβαρη σχεση με ταξιτζη η κατοχο ερμπιενμπι γ τις ημερες της δεθ .. δε βρισκω κανενα απο τα 2.
το 80αρι με τον αξονα? ε ρε εποχες ανεμελες!Yamaha town mate
Αν κρατιέμαι από τέτοιες "χειρολαβές" δεν θα πέσω με τίποτα! Ααα και που είσαι θέλω μεγάλη βόλτα..
Είχα σκοτώσει ενα τέτοιο στο Witcher 3 . Δύσκολος αντίπαλος
Κ γω θα κραταω καλα το γκαζι