Tatra_II
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2024
- Like
- 671
- Πόντοι
- 81
Χριστός κι Απόστολος και Παναγιά βοήθα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τους παραπονιαριδες

Χριστός κι Απόστολος και Παναγιά βοήθα![]()
Για τους παραπονιαριδες
Τι μπαλάκια ρε συναγωνιστη? Μπάλες μπάσκετ, δεν ξέρω αν υπάρχουν μεγαλύτερες για να κάνω σύγκριση!! Και είμαι 500 χλμ μακρυά γτκ μου!!Χριστός κι Απόστολος και Παναγιά βοήθαπώς είναι δυνατόν απόψε να έχουμε "ύπνο ελαφρύ και όνειρα απονήρευτα" μ΄αυτά τα μπαλάκια.
Προσπαθώ να κρατήσω χαρακτήραΤι μπαλάκια ρε συναγωνιστη? Μπάλες μπάσκετ, δεν ξέρω αν υπάρχουν μεγαλύτερες για να κάνω σύγκριση!! Και είμαι 500 χλμ μακρυά γτκ μου!!
Ματάρες![]()
Για τους παραπονιαριδες
Εγώ λέω ότι μας άναψες![]()
Εγω λεω ν χαλαρωσουμε λιγο
Τυπε το σκεφτόσουν πολύ αυτό?Κυριακή σήμερα, ημέρα χαλάρωσης και σχόλης και είπα να παραθέσω μια σκέψη μου.
Βλέποντας την ομολογουμένως, εντυπωσιακής επιτυχίας, καθολικού θαυμασμού και φανατικής λατρείας (εννοώ από καλλιτεχνικής απόψεως ε... μην πάει το βρώμικο μυαλό σας πουθενά αλλού) πασίγνωστης φωτογραφίας της Nicole θα ήθελα να προτείνω στον καθ΄ ύλην αρμόδιο Αδμινιστράτορα να την αναρτήσει, τιμής ένεκεν, στην εισαγωγική οθόνη του forum δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα με tick-boxes σε προαποφασισμένες εκδηλώσεις, να εκφράζονται τα παραπάνω συναισθήματα ώστε να ελαφρύνει λίγο το νήμα της. Ευχαριστώ που με ανεχθήκατε....Καλημέρα σε όλους.
ΥΓ. Κορίτσια, οι υπόλοιπες, λάβετε τα μέτρα σας, η Nicole πλέον προηγείται με διαφορά![]()
Όχι Τύπε, ήταν αυθόρμητοΤυπε το σκεφτόσουν πολύ αυτό?
Μλκ μου,τι Μουνάρα![]()
Για τους παραπονιαριδες
Να ριχνεις αλλα θεωρω ατοπο το σχολιο .. κανενα νοημα
Φίλε δεν είμαι φαν του αναλ, το κωλαρακι της Νικόλ πολύ καλοσχηματισμένο δείχνει, κι εκεί που ήμουν έτοιμος να επικοινωνήσω, λίγο με ξενέρωσε η θέα του πιρσιγκ. Άλλοι έχουν τρέλα μ'αυτα εγώ δεν.....γούστα είναι αυτά!Από προσωπική εμπειρία από γκόμενες τουλάχιστον, οποία είχε πιρσινγκ γούσταρε και αναλ. Και όταν λέω γούσταρε το εννοώ,, όχι σαν τις περισσότερες που απλά το ανέχονται στο κωλαρακι τους μια στο τόσο
Το να γλυφεις μια ρωγα και να νοιωθεις την αισθηση του πιρσινγκ στην γλωσσα σου οντως δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα παλι καλα στο αλλο δεν εχει οποτε μπορεις να επικεντρωθεις σε εκεινο αν και πολλες φορες ζηλευει το αλλο και πρεπει να μην του χαλασεις χατηρι. γουστα ειναι αυτα...Φίλε δεν είμαι φαν του αναλ, το κωλαρακι της Νικόλ πολύ καλοσχηματισμένο δείχνει, κι εκεί που ήμουν έτοιμος να επικοινωνήσω, λίγο με ξενέρωσε η θέα του πιρσιγκ. Άλλοι έχουν τρέλα μ'αυτα εγώ δεν.....γούστα είναι αυτά!
Έχω και εγώ piercing στη ρώγα πρέπει να βρεθούμε να γλύψει ο ένας τη ρώγα του άλλου![]()
Για τους παραπονιαριδες
Vizus christ..!![]()
Για τους παραπονιαριδες
Όχι δν εχω αλλο πιρσινγκ αυτο ειναι το μοναδικό .. θα με δείτεΝικολ εχεις σκουλαρικι και στην γλωσσα? επισης κανεις και tour, θα σε δουμε προς τα νοτια?
Όχι δν εχω αλλο πιρσινγκ αυτο ειναι το μοναδικό .. θα με δείτε![]()
Από τατού πώς πας?Όχι δν εχω αλλο πιρσινγκ αυτο ειναι το μοναδικό .. θα με δείτε![]()