Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα σου απαντήσω κι εγώ αδερφέ μου, μιας και η αρχική απάντηση ήταν χαβαλετζιδικη.Καλημέρα φίλε μου gagarin. Επειδή δεν μου αξίζει όπως λες και γω έγραψα θέλουμε σαν λαός. Το only for me που το διάβασες. Και επειδή η Νικόλ τώρα δύο μέρες ανέβασε φώτο είπα ας κάνω λίγο χιούμορ και μπορεί να γίνει συνήθεια να ανεβάζει κάτι. Και αν αξίζω η όχι δεν το σκέφτηκα καν έτσι.
φιλτατε για να μη λεγονται ανακριβειες, να σε διορθωσω, ο Αγαμεμνωνας πήρε την Βρισηίδα από τον ΑχιλλέαΚαλημέρα σε όλους!
Πίνοντας τον πρωινό μου καφέ, πριν ξεκινήσω τη μέρα μου, είπα να ρίξω μια ματιά να δω πώς πέρασαν τη νυχτα τους οι αγαπητοί συνφορουμίτες/ίτισσες και πραγματικά διαβάζοντας τα τελευταία posts εδώ, τέντωσα στα γέλια...καλά να είσαστε όλοι. Έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση βλέπω "εθνικό διχασμό" μετά την χολιγουντιανής επιτυχίας εμφάνιση της Nicole...συγνώμη καλή μου, δεν σε κατηγορώ για κάτι. Μου θύμισε τον παλιό εκείνο τον καιρό στο Στρατό, όταν νέοι παρουσιαστήκαμε στη μονάδα, την τιτάνια προσπάθεια των παλιών να διατηρήσουν τα κεκτημένα λες και τους τα παραχωρούσε ο ΣΚ20-1... και την αντίστοιχη συμπεριφορά των νέων να "γλύφουν" τους παλιούς για να εξασφαλίσουν την εύνοιά τους. Κάλμα παλικάρια...με το μαλακό ...σας το λέει και η Nicole στο #175, κι εσείς ρε νεούλια πάτε να διαρήξεται την κοινωνική ιεραρχία με την βιασύνη σας ...η λαϊκή παροιμία λέει.. "Αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας".
Είναι γνωστό βέβαια από αρχαιοτάτων χρόνων ότι μέχρι και Τρωικός πόλεμος για χάρη της Ελένης, τον οποίον λίγο έλειψε να χάσουμε όταν ο Αγησίλαος (παλιός) πήρε από τον Αχιλλέα (νέος) την Βρισηίδα και οι Τρώες εμάς αμπάριζα γιατί θύμωσε ο Αχιλλέας και δεν πήγαινε στη μάχη. Τώρα αν 50-100-200, που λέει ο λόγος, επισκέπτες δηλ. "σκιώδη μέλη" του bou αποφάσισαν να εμφανιστούν ... κάλμα αδέλφια και στη Βουλή υπάρχει "σκιώδεις κυβέρνηση" (θα μου πείτε BOU είναι κι εκεί). Επειδή μακρηγόρησα πριν σας καλημερίσω θερμά μία προτροπή ...μην πιέζεται το κορίτσι, όλοι θα πάρτε, να βλέπω παρακαλώ μία σειρά και κάποιοι να μην κλέβουν...θέλετε να κάψει φλάντζα ρε βάρβαροι. Τέλος σε παρακαλώ Nicole μπορείς να μου διασαφηνίσεις το χρώμα απ΄το βρακάκι σου καλή μου, διότι από την ώρα που αναρτήθηκε αυτή η φωτογραφία το monitor παρουσιάζει χρωματικές αρρυθμίες. Φιλάκια σε όλους
χαχα, καλημερα. το εχω πει και σε αλλο νημα: Ο Μεσος τυπος του bou: εκτος απο 10.000€ το μηνα, 25+ εκ ψωλη και 3 τζακουζι σε καθε σπιτι του -βλ. αλλο νημα-, εχει και σφαιρικες γνωσεις για ολες τις πτυχες της καθημερινης ζωης και ειναι προθυμος να τις μοιραστει για να βοηθησει το συνανθρωπο του.Το bou ειναι μαγικο
Μπαινεις μεσα για να δεις κανα μωρο να γαμησεις και φευγεις με doctora ιστοριας
Τι να μας πουν οι ταξιτζήδες ρε φίλε. Μιλάμε άλλο επίπεδο.Το bou ειναι μαγικο
Μπαινεις μεσα για να δεις κανα μωρο να γαμησεις και φευγεις με doctora ιστοριας
Καμια καλη φωτογραφια απο το κοριτσι δε βλεπω κι ανησυχω. Την τρομαξε η ευφυια μας και το μεγαλο μας κ@υλι?Τι να μας πουν οι ταξιτζήδες ρε φίλε. Μιλάμε άλλο επίπεδο.
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ για την διόρθωση, ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον Αγησίλαο για την ανακρίβεια, μόλις τώρα μάλιστα κατάλαβα γιατί δεν πέρασα και πάω για την εξεταστική του Ιουνίου*.φιλτατε για να μη λεγονται ανακριβειες, να σε διορθωσω, ο Αγαμεμνωνας πήρε την Βρισηίδα από τον Αχιλλέα
ή το bou είναι γεμάτο ταξιτζήδεςΤι να μας πουν οι ταξιτζήδες ρε φίλε. Μιλάμε άλλο επίπεδο.