Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ω ναι, κι ο αντ1 εστειλε εξωδικο γιατι μιλησε πριν παιχτει το επεισοδιο (και για συμμορφωση των επομενων που ισως τολμησουν να μιλησουν), αποκαλυφτηκε κι οτι η ραμονα αποχωρησε απο το παιχνιδι (ασχετο)

Η Δημητρα ειναι  gtp (δεν κανω μεταφραση) απο κορμι σκιζει προσωπο ετσι κι ετσι αλλα λιγη σημασια εχει αν ηταν χαμηλων τονων θα ηταν ακομα πιο μπροστα, ειδατε που εφαγε ακυρο απο σχεδιαστη και μετα εκραζε το μοντελο που την αντικατεστησε???

ολες οι γυναικες λιγο πολυ τσολια ειστε σε θεματα εγωισμου η ξεκατινιασματος.δεν ειναι η πρωτη που τα κανει ουτε η τελευταια.εγω μιλαω για ομορφια και η κοπελα ειναι καυλωτικη για τα γουστα μου

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ασε τις ελληνιδες. ;)

για την δημητρα μιλαω.ειναι ενα μπαζο και μισο.

και επισης ειναι ενα βλαχαδερο τσολι!!! :headbang:

δεν μπορω να την βλεπω καν!!! γιατι σου φαινεται παραξενο?

την ιωαννα μια χαρα την καμαρωνω.

δεν ειναι θεμα ελληνιδας εδω.

ειναι θεμα οτι η δημητρα ειναι ενα κακιασμενο βλαχαδερο μπαζο!

πως να στο πω αλλιως?!?!!

καλως θα δεχτω τη κριτικη σου αν και δε συμφωνω..η ιωαννα με τα σαγονια ειναι? αν ναι φαινεται σωστο κοριτσι.αλλα σε εμφανιση προτιμω λιγο τη δημητρα

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σε πολλες καφετεριες-ρουχαδικα-παπουτσαδικα-κοτσοβολος-γερμανος-εμπορικα κεντρα,θα βρει καποιος μια δημητρα.ενα κλασικο πουτανακι,που θελει παση θυσια να γλιτωση απο την ζωη των 800 ευρω,και να πιασει την καλη απο καποια αρχιδια.δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκεις,το διαφορετικο σε αυτη τη γκομενα.οσο για το γαμησι σε πληρωφορω,οτι μια εξοδος,σε ενα μπουζουξιδικο,ειναι οτι καλυτερο γιαυτην,ωστε να στηθει να την γαμησεις μετα.
περσινα ξυνα σταφυλια φιλε.σαν αυτην κυκλοφορανε πολλα μοντελα τις 1 εβδομαδας.

Όχι και Γερμανό ρε τύπε, όχι και Κοτσόβολο. Μπορεί να σας φαίνεται συνηθισμένη στην εμφάνιση αλλά έχει και κάποιο μπόι η γκόμενα. Νομίζω πως αυτή και η Μαρία είναι οι 2 ψηλότερες του παιχνιδιού. Άμα ήταν σε κανα συνοικιακό μαγαζί τέτοιο μουνί, εκτός του ότι θα δούλευε το πολύ μέχρι και τα καλοκαίρια μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, οι τριγύρω δημότες θα το είχαν κάνει ΚΨΜ.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ολες οι γυναικες λιγο πολυ τσολια ειστε σε θεματα εγωισμου η ξεκατινιασματος.δεν ειναι η πρωτη που τα κανει ουτε η τελευταια.εγω μιλαω για ομορφια και η κοπελα ειναι καυλωτικη για τα γουστα μου

απλα δεν ανεχομαστε να ειμαστε δευτερες, αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο σενα να μην το παραδεχεσαι και να το θεωρεις ως παραδειγμα??
αλλα τι λεω αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας σωστα???
οτι εχει προστυχοφατσα και στυλακι το εχει, αλλα την εχεις για παραπανω απο 1-2 γαμησια???

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ποιοι μαλακες του ελεους την ψηφιζουνε ρε πουστη μου.

αντι να ψηφισουνε σεραινα,

ψηφιζουν αυτο το φθηνο τσολι! :headbang:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είδες τα μάγια που έκανε? :o
Στο επόμενο επεισόδιο θα φανεί περισσότερο η κακία της.

η ειρωνια δεν ειναι επιχειρημα  :P
δεν λεω οτι ειναι κακια, απεχει πολυ το να σαι οντως κακος και να θες να βλαψεις τον αλλον, απ το να κανεις ψωνιστικα σχολια με το που δεις καμερα  :P

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Όχι και Γερμανό ρε τύπε, όχι και Κοτσόβολο. Μπορεί να σας φαίνεται συνηθισμένη στην εμφάνιση αλλά έχει και κάποιο μπόι η γκόμενα. Νομίζω πως αυτή και η Μαρία είναι οι 2 ψηλότερες του παιχνιδιού. Άμα ήταν σε κανα συνοικιακό μαγαζί τέτοιο μουνί, εκτός του ότι θα δούλευε το πολύ μέχρι και τα καλοκαίρια μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, οι τριγύρω δημότες θα το είχαν κάνει ΚΨΜ.
οκ τυπε τοτε σε βονταφον,και εξπερτ ισως εχει.

τυπε αν θελετε να μιλησουμε για ψιλες,ας αναφερω και μερικες.

θελξη
καλι τσιλιδου
βικι κουλιανου
και το μεγαθηριο αντριαννα σκλεναρικοβα,και πολλες αλλες.
αν τοτε ειναι και η δημητρα ψιλη τοτε μαλλον εχετε μπερδεψει τις πουτσες με τα μαρουλια.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαριαννα σημερα το ειδα πρωτη φορα..3 μου αρεσαν 1 δημητρα 2 η με τα σαγονια 3 η ρωσσιδα με την προφορα για σκαμπιλια(αλλα ειχε πλακα)

οι υπολοιπες οχι μονο δε κανουν για μοντελα αλλα ουτε για βιζιτες

αρα δεν εχεις δει συμπεριφορα για να κρινεις ποιες ειναι οι ενστασεις των περισσοτερων...
Αν ομως κρινουμε μονο με την εμφανιση, σιγουρα ειναι απ τις πιο ωραιες εκει και συμφωνω και με τις υπολοιπες που ανεφερς  ;)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
απλα δεν ανεχομαστε να ειμαστε δευτερες, αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο σενα να μην το παραδεχεσαι και να το θεωρεις ως παραδειγμα??
αλλα τι λεω αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας σωστα???
οτι εχει προστυχοφατσα και στυλακι το εχει, αλλα την εχεις για παραπανω απο 1-2 γαμησια???

δεν εχω βγει στην αγορα νυφης ακομα..γαμησια θελω.ΑΡΑ και παλι δημητρα :pipa1: :2on1:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
αρα δεν εχεις δει συμπεριφορα για να κρινεις ποιες ειναι οι ενστασεις των περισσοτερων...
Αν ομως κρινουμε μονο με την εμφανιση, σιγουρα ειναι απ τις πιο ωραιες εκει και συμφωνω και με τις υπολοιπες που ανεφερς  ;)

οριστε κουκλα μου..οπως ακριβως το λες..δε με νοιαζει η συμπεριφορα..το ξεκαθαρισα.διαγωνισμος μοντελων ειναι.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οκ τυπε τοτε σε βονταφον,και εξπερτ ισως εχει.

τυπε αν θελετε να μιλησουμε για ψιλες,ας αναφερω και μερικες.

θελξη
καλι τσιλιδου
βικι κουλιανου
και το μεγαθηριο αντριαννα σκλεναρικοβα,και πολλες αλλες.
αν τοτε ειναι και η δημητρα ψιλη τοτε μαλλον εχετε μπερδεψει τις πουτσες με τα μαρουλια.

Όλες αυτές είναι ψηλότερες.
Εγώ τη θεωρώ καλύτερη στο πρόσωπο από Θέλξη & Τσιλίδου αλλά η Κουλιανού και (πόσο μάλλον) η Σκλεναρίκοβα είναι αλλού.
Δηλαδή με άριστα το 100, Δήμητρα-Θέλξη-Τσιλίδου είναι γύρω στο 70-75. η Κουλιανού είναι στο 85 και η Αντριάνα 95.
Πάντα μιλάμε σε σχέση με τις άλλες του παιχνιδιού, όχι συνολικά με τις γκόμενες που ξέρουμε.
Πάντως γενικά οι Δήμητρα - Σεράινα - Μαρία - Ιωάννα είναι οι πρωτοκλασάτες και οι άλλες έπονται κατ'εμέ.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οριστε κουκλα μου..οπως ακριβως το λες..δε με νοιαζει η συμπεριφορα..το ξεκαθαρισα.διαγωνισμος μοντελων ειναι.

αν ηταν καθαρα διαγωνισμος μοντελων, δν θα μας εδειχναν πως κοιμουνται, πως ξυπνανε, τι λενε με το γκομενο τους και πως τσακωνονται μεταξυ τους.
Καλως η κακως ειναι διαγωνισμος-ριαλιτι και η συμπεριφορα μετραει, ειδικα οταν απ τα πρωτα σου βηματα δειχνεις οτι εισαι μια 2η Τζουλια, ετσι θα σε αντιμετωπισουν και στη πορεια
Η Δημητρα εχει βλεψεις να γινει miss υφηλιος αλλα οι περισσοτεροι συμφωνουν πως μεχρι μερικα αντρικα περιοδικα θα παει.
Βεβαια εχει ολο το καιρο μπροστα της να μας διαψευσει  :)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
λες και με ενδιαφερει μεχρι που θα φτασει η αν θα αποδειχτει τσουλα.δικος της λογαριασμος.οσο για την εκπομπη ασχετο αλλα οτι εκτιμηση (ελαχιστη) ειχα για τη καγια εξανεμιστηκε.ενα ξυλαγκουρο ξερολικο ζωαδι ειναι

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Όλες αυτές είναι ψηλότερες.
Εγώ τη θεωρώ καλύτερη στο πρόσωπο από Θέλξη & Τσιλίδου αλλά η Κουλιανού και (πόσο μάλλον) η Σκλεναρίκοβα είναι αλλού.
Δηλαδή με άριστα το 100, Δήμητρα-Θέλξη-Τσιλίδου είναι γύρω στο 70-75. η Κουλιανού είναι στο 85 και η Αντριάνα 95.
Πάντα μιλάμε σε σχέση με τις άλλες του παιχνιδιού, όχι συνολικά με τις γκόμενες που ξέρουμε.
Πάντως γενικά οι Δήμητρα - Σεράινα - Μαρία - Ιωάννα είναι οι πρωτοκλασάτες και οι άλλες έπονται κατ'εμέ.
τυπε σου δινω την τελικη καταταξη και οποιος θελει ας την κρατησει για να με θυμηθει.

νο1 ιωαννα.
νο2 σεραινα
νο3 δημητρα.

αρχιμουναρος ολου του παιχνιδιου,ηταν,ειναι,και θα ειναι η βικυ καγια.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Η Δημητρα εχει βλεψεις να γινει miss υφηλιος αλλα οι περισσοτεροι συμφωνουν πως μεχρι μερικα αντρικα περιοδικα θα παει.
Βεβαια εχει ολο το καιρο μπροστα της να μας διαψευσει  :)

Σου μίλησε για τα όνειρά της? :bounce:

και μιας και ειμαστε πανω στο θεμα και ολοι εχετε αποψη
εδω ειναι to portfolio Μου ως φωτογραφος  :)

Εδώ θες να σε κρίνουμε ή θα στραβώσεις? :boobies:

τυπε σου δινω την τελικη καταταξη και οποιος θελει ας την κρατησει για να με θυμηθει.

νο1 ιωαννα.
νο2 σεραινα
νο3 δημητρα.

αρχιμουναρος ολου του παιχνιδιου,ηταν,ειναι,και θα ειναι η βικυ καγια.

Για να δούμε, εγώ δεν ξέρω αν θα κερδίσει η Δήμητρα αλλά είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα είναι μακράν η πιο γνωστή απ' όλες. Όσο για τη Καγιά και μετά από κάτι φωτο που είδα στο θρεντ της, ντυμένη είναι όντως η κορυφαία αλλά γυμνή την τρώνε τα κορίτσια του σπιτιού.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και μιας και ειμαστε πανω στο θεμα και ολοι εχετε αποψη
εδω ειναι to portfolio Μου ως φωτογραφος  :)
κατγουμαν 200 ευρωλακια,για ενα διημερο να ανεβεις θεσσαλονικη,και εισητηρια,διαμονη,διατροφη δικα μου.
επισης σε παω και διπλα στο σαντανσκι,μια βολτα,λαδωνω την κριτικη επιτροπη και σε βγαζουν,miss SANDANSKI 2009.
αντε να παρεις το στεμα να ξεκαβλωσεις.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σου μίλησε για τα όνειρά της? :bounce:

Εδώ θες να σε κρίνουμε ή θα στραβώσεις? :boobies:

Για να δούμε, εγώ δεν ξέρω αν θα κερδίσει η Δήμητρα αλλά είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα είναι μακράν η πιο γνωστή απ' όλες. Όσο για τη Καγιά και μετά από κάτι φωτο που είδα στο θρεντ της, ντυμένη είναι όντως η κορυφαία αλλά γυμνή την τρώνε τα κορίτσια του σπιτιού.

Δεν μου μιλησε εμενα, μας επερναν συνεντευξη απ το σταρ και το πε εκει
Αλλα το χει πει και σε αρκετες αλλες συνεντευξεις
Απ τη στιγμη που εδωσα λινκ προφανως και ειμαι ανοιχτη στις κριτικες, αν και καλο θα ναι να λαβετε υπ οψιν σας οτι ειμαι εντελως αρχαρια
Οσο για τη Δημητρα συμφωνω οτι θα ναι η πιο γνωστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom