δεν μαρεσει ουτε και λιγο η βικυ.
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
δεν μαρεσει ουτε και λιγο η βικυ.
Δεν μου μιλησε εμενα, μας επερναν συνεντευξη απ το σταρ και το πε εκει
Αλλα το χει πει και σε αρκετες αλλες συνεντευξεις
Απ τη στιγμη που εδωσα λινκ προφανως και ειμαι ανοιχτη στις κριτικες, αν και καλο θα ναι να λαβετε υπ οψιν σας οτι ειμαι εντελως αρχαρια
Οσο για τη Δημητρα συμφωνω οτι θα ναι η πιο γνωστη
Οχι ρε μαρεσουν αλου τυπου γυναικες.Καμια σχεση με αυτο που καταλαβες θεμα "ζηλιας" ;) απλα μαρεσουν πιο "γυναικες" εμενα.οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
κατγουμαν 200 ευρωλακια,για ενα διημερο να ανεβεις θεσσαλονικη,και εισητηρια,διαμονη,διατροφη δικα μου.
επισης σε παω και διπλα στο σαντανσκι,μια βολτα,λαδωνω την κριτικη επιτροπη και σε βγαζουν,miss SANDANSKI 2009.
αντε να παρεις το στεμα να ξεκαβλωσεις.
σ'αρεσε ε? ;)
Μια κοπελα
σε κατι αντιστοιχο οπώς το next top model θα δηλωνες συμμετοχη?? (ισως και να το εχεις κανει και να μας το εχεις πει απλα δεν εχω διαβασει ολοκληρο το thread)
ξερω τους κριτες του σαντανσκι.πορτφολιο ως φωτογραφος ξερεις τι σημαινει?
Καμια φίλη σου θα είναι πιθανότατα.
Καλά θα κάνεις να την μπάσεις και αυτήν στο χώρο σου σιγά-σιγά γιατί αξίζει.
Νομίζω πως αν ήταν στο σπίτι του next top model θα ήταν μαζί με τις καλές που λέμε, σίγουρα πάνω από τη μέση.
Τι ύψος έχει περίπου?
να πας στον αγροτη μονο που ψαχνετε.αν ειχα φωνη μπορει να πηγαινα στο x-factor
αν παντως ειχες τη κωλαρα της φωτο σου ολοι μαζι σου θα ασχολουνταν εδω μεσαΟχι ρε μαρεσουν αλου τυπου γυναικες.Καμια σχεση με αυτο που καταλαβες θεμα "ζηλιας" ;) απλα μαρεσουν πιο "γυναικες" εμενα.
αν ειχα φωνη μπορει να πηγαινα στο x-factor
σιγουρα παντως απο κορμι εισαι φωναρα (χωρις παρεξηγηση), απλα αναφερομουν σε κατι σε σχεση με modeling κλπ
σιγουρα παντως απο κορμι εισαι φωναρα (χωρις παρεξηγηση), απλα αναφερομουν σε κατι σε σχεση με modeling κλπ
πορτφολιο ως φωτογραφος ξερεις τι σημαινει?
μαριαννα παχυνες παλι? ;)
ειναι μοντελο η κοπελα, ηταν και στο super deal και στο πρωινο καφε
αλλα τις ετυχαν διαφορα και δν πολυασχολειται πλεον
1.75
κατγουμαν το γλυφοκολι σου αρεσει?οχι γιατι? πως σου ρθε?
Ναι, είναι πολύ δυνατή.
Για τη ΣΧΟΛΗ της έχεις μιλήσει καθόλου?