Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχω ιδεα ποια ειναι η σχολη  :huh:
παλι κανεις την κινεζα.γνωστο το εργο το εχουμε μαθει.για την σχολη σου εξηγησα τι γινετε,και το καταλαβες μια χαρα.αλλα δεν σε συμφερει να αγαγνωρισεις την σχολη γιατι σε κανει ρομPα συνεχως.
η σχολη παντως να ξερεις ειναι αναγνωρισμενη απο τον Ο.Η.Ε.-UNESCO-U.S.A.-U.A.E.-O.T.E.-Δ.Ε.Η-Ο.Σ.Ε-Ο.Α.-Κ.Τ.Ε.Λ-ΕΛ.ΤΑ-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ-BLUE STAR FERRIES-RADIO TAXI-MEGA-ANTI-STAR.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλι κανεις την κινεζα.γνωστο το εργο το εχουμε μαθει.για την σχολη σου εξηγησα τι γινετε,και το καταλαβες μια χαρα.αλλα δεν σε συμφερει να αγαγνωρισεις την σχολη γιατι σε κανει ρομPα συνεχως.
η σχολη παντως να ξερεις ειναι αναγνωρισμενη απο τον Ο.Η.Ε.-UNESCO-U.S.A.-U.A.E.-O.T.E.-Δ.Ε.Η-Ο.Σ.Ε-Ο.Α.-Κ.Τ.Ε.Λ-ΕΛ.ΤΑ-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ-BLUE STAR FERRIES-RADIO TAXI-MEGA-ANTI-STAR.

το να πεταξεις δυο τρεις προσβολες δεν σημαινει πως μου εξηγησες κιολας  :uglystupid:
αλλα ετσι κι αλλιως δεν με ξυνει και πολυ να μαθω  :jerking:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
παλι κανεις την κινεζα.γνωστο το εργο το εχουμε μαθει.για την σχολη σου εξηγησα τι γινετε,και το καταλαβες μια χαρα.αλλα δεν σε συμφερει να αγαγνωρισεις την σχολη γιατι σε κανει ρομοα συνεχως.

Μάλιστα σε πληροφορώ ότι πρόσφατα λάβαμε πιστοποιητικά αναγνώρισης από NATO - NBA - NFL - MLB - MLS - MMA - CNN - ABC - TNT - ESPN - FOX - HBO - Τέλης Κικέρης - Gino coiffures - Accessorize - Wind - Frog - Starbucks - Costa Coffee - ConnX TV - Vivodi - Αίγλη - Deja Vu - Flocafe - Electronet άρα γιατί κάνει ότι δεν μας ξέρει?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

και αποφασισε τελικα θες να κανω τη κινεζα η οχι? :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το να πεταξεις δυο τρεις προσβολες δεν σημαινει πως μου εξηγησες κιολας  :uglystupid:
αλλα ετσι κι αλλιως δεν με ξυνει και πολυ να μαθω  :jerking:
δεν σε προσβαλα καθολου.
απλα εκανα μια προσφορα που ειναι εντος των πλαισιων που κινησε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μάλιστα σε πληροφορώ ότι πρόσφατα λάβαμε πιστοποιητικά αναγνώρισης από NATO - NBA - NFL - MLB - MLS - MMA - CNN - ABC - TNT - ESPN - FOX - HBO - Τέλης Κικέρης - Gino coiffures - Accessorize - Wind - Frog - Starbucks - Costa Coffee - ConnX TV - Vivodi - Αίγλη - Deja Vu - Flocafe - Electronet άρα γιατί κάνει ότι δεν μας ξέρει?
τυπε ξεχασες και τους εξης.
σχολες κομμοτικης αμαραντος-αξιζει να το δεις-καφες με την ελενη-καραμερος-χαριτατος-αυτιας-αποδειξεις και στην σχολη-πρωταγωνιστες-γιουρι γκελερ-μπαστα-αλεξανδρατου-μπεζαντακου--δελτα-φαγε-μεβγαλ-καραλαμολεγκος-βοσσινακη-καρφουε-ΑΒασιλοπουλοπος-ελαις-μισκο-αγροτικη-εθνικη-πειραιως-αλφα-κυπρου-ζαρα-120 ενωμενα εργοστασια.
αρα τυπε δεν ειναι οτι δεν μας ξερει,μαλλον δεν θα βγαινει για ψωνια στην αγορα η κατγουμαν.

και αποφασισε τελικα θες να κανω τη κινεζα η οχι? :2funny: :2funny: :2funny:
την κινεζα την κανεις ετσι και αλλιως.αλλα οπως καταλαβες,η σχολη επειδη εχει αριστες σχεσεις με το πεκινο,και συνεργαζετε αριστα με την σχολη του διασημου κινεζου σαμπουραι, <<τσαν λι μουνι>>,μπορει και σε ξεμπροσταζει οταν κανεις την κινεζα.γιαυτο ειναι καλο να σταματησεις να την κανεις.
ηδη ενα καλο που σου εκανε η σχολη που το παραδεχτηκες και μονη σου,ειναι οτι καταλαβες και απο μονη σου,οτι δεν κανεις για μοντελο.
και μονο που η σχολη καταφερε και σε προσγειωσε στην πραγματικοτητα πρεπει να εισαι ευγνωμων.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.315
Πόντοι
4.365

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.315
Πόντοι
4.365
η ανθη δωροθεα μερκουρη???

ελεος με την χοντρη και την κυταριτιδα..

πηρε τον μπουλο σημερα και ησυχασαμε :2funny: :2funny:

Το Δήμητρα βιζιτού έχει ενδιαφέρον..........πως ερχόμαστε σε επαφη???

Επισκέπτης
ουφ πολλα γραψατε απο χτες.. βαριεμαι να τα διαβασω ολα  :rolleyes:
δεν το ειδα το χτεσινο επεισοδιο, αλλα ειχα δει στο τρειλερ οτι ειχαν παει στο the wall στην παλληνη. εχει παει κανειιις?
ειναι τελεια  :rockon: :rockon: :rockon:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
την κινεζα την κανεις ετσι και αλλιως.αλλα οπως καταλαβες,η σχολη επειδη εχει αριστες σχεσεις με το πεκινο,και συνεργαζετε αριστα με την σχολη του διασημου κινεζου σαμπουραι, <<τσαν λι μουνι>>,μπορει και σε ξεμπροσταζει οταν κανεις την κινεζα.γιαυτο ειναι καλο να σταματησεις να την κανεις.
ηδη ενα καλο που σου εκανε η σχολη που το παραδεχτηκες και μονη σου,ειναι οτι καταλαβες και απο μονη σου,οτι δεν κανεις για μοντελο.
και μονο που η σχολη καταφερε και σε προσγειωσε στην πραγματικοτητα πρεπει να εισαι ευγνωμων.

καλε μου δεν μ εκανε καμια "σχολη" να καταλαβω τιποτα..Η ιδια γνωριζω πολυ καλα οτι δεν κανω για μοντελο και δεν ειχα ποτε βλεψεις για τετοια καριερα. Αυτο το χα πει απ τη πρωτη στιγμη που μπηκα εδω μεσα, αν εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις προβλημα σου.. :jerking:
Και οτι δουλειες εχω κανει μου τις προτειναν, ποτε μου δεν ψαχτηκα μονη μου..
Μπορεις ομως να κανεις μια βολτα σε αλλες σελιδες , σε διεθνη σαιτ, στα οποια σχολιαζουν και φωτογραφοι, μοντελα και γενικα καλλιτεχνες, αλλα και σε αλλα σαιτ οπως το facebook με απλους ανθρωπους, ασχετους με το χωρο, να δεις τα σχολια μου κανουν εκει...Ετσι να παρεις μια ιδεα τι αποψη εχουν αλλες "σχολες" για μενα... ;)
Μπορεις απλα να μπεις εδω , στο μεγαλυτερο σαιτ για φωτογραφιες καλλιτεχνες κτλ, να παρεις μια ιδεα ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ειδατε που ειπε η Ανθη οτι ειναι στημμενο?  :P
Δεν θα μου φανει περιεργο τελικα αν βγει η Δημητρα, αφου καθε επεισοδιο ειναι πανω της  :P

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ειδατε που ειπε η Ανθη οτι ειναι στημμενο?  :P
Δεν θα μου φανει περιεργο τελικα αν βγει η Δημητρα, αφου καθε επεισοδιο ειναι πανω της  :P

συμφωνω...μπορει [;;;!!!!] να ειναι στημμενο...

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω...μπορει [;;;!!!!] να ειναι στημμενο...

βασικα δεν χρειαζοταν να το πει η Ανθη..Φαινεται..Δεν ψηφιζει κοινο, αποφασιζουν μονο 4 ατομα. τΟι κοπελες κρινονται απο φωτο, που τις επιλεγουν αλλοι γι αυτες..Σε μια φωτογραφηση θα εχεις και καλες και κακες ληψεις. Που ξερουμε οτι αυτη η μια που δειχνουν ειναι οντως η καλυτερη τους? Και φυσικα οι φωτο δουλευονται στο photoshop, μπορει εκει αλλες να τις "φτιαχνουν" καλυτερα, αλλες οχι και τοσο...
Και τελος καποιες κοπελες μια ασχημη φωτο ειχαν και τις εδιωξαν..Αλλες ακουν συνεχεια αρνητικα σχολια αλλα ειναι ακομη εκει...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
βασικα δεν χρειαζοταν να το πει η Ανθη..Φαινεται..Δεν ψηφιζει κοινο, αποφασιζουν μονο 4 ατομα. τΟι κοπελες κρινονται απο φωτο, που τις επιλεγουν αλλοι γι αυτες..Σε μια φωτογραφηση θα εχεις και καλες και κακες ληψεις. Που ξερουμε οτι αυτη η μια που δειχνουν ειναι οντως η καλυτερη τους? Και φυσικα οι φωτο δουλευονται στο photoshop, μπορει εκει αλλες να τις "φτιαχνουν" καλυτερα, αλλες οχι και τοσο...
Και τελος καποιες κοπελες μια ασχημη φωτο ειχαν και τις εδιωξαν..Αλλες ακουν συνεχεια αρνητικα σχολια αλλα ειναι ακομη εκει...

βρε συ...στην τελικη, τι κρινουν εφοσον ειναι ολα στημμενα;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom