J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
καλημερα αριστο..Καλημερα σε ολους, καλημερα Λεοντα μου!!!
καλημερα αριστο..Καλημερα σε ολους, καλημερα Λεοντα μου!!!
Καλημερα Βασιλια μου!καλημερα αριστο..
Λοιπόν πάρτε ένα βιντεακι για αρχη των διακοπών.
Αυτές είναι υπηρεσίες. Αρίστο λίγο ακόμα προσπάθεια για να κάνουμε σύγκριση!! (οχι οτι τωρα δεν είσαστε καλοί)
Όνειρα,πουλιά μου ταξιδιάρικα - Τέρης Χρυσόςτέτοιες γυναικες δουλεύουν στο μαγαζί?
Λοιπόν πάρτε ένα βιντεακι για αρχη των διακοπών.
Αυτές είναι υπηρεσίες. Αρίστο λίγο ακόμα προσπάθεια για να κάνουμε σύγκριση!! (οχι οτι τωρα δεν είσαστε καλοί)
Ικαρε προσγειωσου!!!Θα μείνω στα όνειρα δλδ. Ατυχήσαμε!
Οντως ειναι ωραιο σκιτσο!θα το βαλω για αβαταρ
τελικα αγαπητε αριστο αποδικνειεις καθε μερα οτι οταν σε στριμωχνουν το γυριζεις στην '' κουκουρουκου''
Θα μείνω στα όνειρα δλδ. Ατυχήσαμε!
Θα ηθελα να ηξερα ποσα θα έδινες για να απολαύσεις οτι ο τυπος στο βιντεο. Απο περιέργεια.
Αρκετα παραπανω απο τα 80 παντως!!!Θα ηθελα να ηξερα ποσα θα έδινες για να απολαύσεις οτι ο τυπος στο βιντεο. Απο περιέργεια.
Ενταξει, μη τρελαθουμε κιολας! Οχι πανω απο 150-200!χαλαρωσε βρε Αρίστο....εμφανησιακα η κοπελα ειναι σαν μεση τουριστρια (ct)....στα 2 εκατοσταρικάκια το εχεις το σερβις που ο Ικαρος γλύφεται και εισια και πανω σε κανονικο κρεβατι!
Καλησπερα Λαγε μου! Λοιπον 14-15-16-17-18 κλειστα.Καλημέρα/Καλησπέρα στη διεύθυνση και στα κορίτσια....μπορείτε να μας πείτε πως θα μεταβληθεί το πρόγραμμα σας λόγω διακοπών??ποιες μένουν, ποιες φεύγουν κλπ???