lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
αφού είμαστε κακκεντρεχείς και ζηλεύουμε την τελειότητα σου!!!Αμαν πια, με ζηλευετε που ειμαι μικρουλης και νοστιμουλης!!!
προσκυνήστε το είδωλο!!!!
αφού είμαστε κακκεντρεχείς και ζηλεύουμε την τελειότητα σου!!!Αμαν πια, με ζηλευετε που ειμαι μικρουλης και νοστιμουλης!!!
αφού είμαστε κακκεντρεχείς και ζηλεύουμε την τελειότητα σου!!!
προσκυνήστε το είδωλο!!!!
εγώ δεν ντρέπομαι...όταν περνάω καλά αναφέρω, το ίδιο και όταν τρώω φόλες....
Κατι τετοιο...Να σε ρωτήσω κάτι ρε συ Αρίστο, τις τεχνικές που αναφέρεις στο μασάζ τις γνωρίζουν όλες όλες οι κοπέλες ή η κάθε μια είναι σπεσιαλίστρια σε ένα είδος?? πχ για το μασάζ με τα μπαμπού...
Οχι ενταξει ηρεμησε, κατι τετοιο...Να σε ρωτήσω κάτι ρε συ Αρίστο, τις τεχνικές που αναφέρεις στο μασάζ τις γνωρίζουν όλες όλες οι κοπέλες ή η κάθε μια είναι σπεσιαλίστρια σε ένα είδος?? πχ για το μασάζ με τα μπαμπού...
Γιατρε μου μεχρι 3,5-4 αν σου κανει ελα.αριστο εχεις καμια βυζομανα σημερα διαθεσιμη?
Περα τα μπαμπου, διαθετουμε πληθωρα αξιολογων τεχνικων. Πχ. δυνατο-αθλητικο μασαζ...Να σε ρωτήσω κάτι ρε συ Αρίστο, τις τεχνικές που αναφέρεις στο μασάζ τις γνωρίζουν όλες όλες οι κοπέλες ή η κάθε μια είναι σπεσιαλίστρια σε ένα είδος?? πχ για το μασάζ με τα μπαμπού...