Ενταξει, μη τρελαθουμε κιολας! Οχι πανω απο 150-200!
για φτιαξε και ενα upper-market δωματιακι με τετοια κατασταση να διαφοροποιηθεις!
Ενταξει, μη τρελαθουμε κιολας! Οχι πανω απο 150-200!
Θα ηθελα να ηξερα ποσα θα έδινες για να απολαύσεις οτι ο τυπος στο βιντεο. Απο περιέργεια.
Απο Σεπτεμβρη, πρωτα ο θεος, βλεπουμε!για φτιαξε και ενα upper-market δωματιακι με τετοια κατασταση να διαφοροποιηθεις!
Θα ηθελα να ηξερα ποσα θα έδινες για να απολαύσεις οτι ο τυπος στο βιντεο. Απο περιέργεια.
Σε τετοια κορμια μονο σιλικονατα παιζουν μεγαλα!όμορφη, αλλά άβυζη!
χαλαρωσε βρε Αρίστο....εμφανησιακα η κοπελα ειναι σαν μεση τουριστρια (ct)....στα 2 εκατοσταρικάκια το εχεις το σερβις που ο Ικαρος γλύφεται και εισια και πανω σε κανονικο κρεβατι!
Σε τετοια κορμια μονο σιλικονατα παιζουν μεγαλα!
Καλησπερα Λαγε μου! Λοιπον 14-15-16-17-18 κλειστα.
το θέμα είναι πόσα πρέπει να δώσει κανείς για να αγοράσει κάτι το υπαρκτό
Αν εισαι διατεθειμενος να κανεις καποιες υποχωρησεις στο θεμα "εμφανιση", υπαρχουν δυνατες κοπελες στην "αγορα".το θέμα είναι πόσα πρέπει να δώσει κανείς για να αγοράσει κάτι το υπαρκτό
αυτό που μου χει διδάξει η μικρή μου εμπειρία είναι ότι η εμφάνιση είναι συνήθως παγίδα; και σπάνια πάει μαζί με ποιότητα υπηρεσιών...εγώ προτιμώ πλεόν πιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες αλλά που ξέρω ότι από υπηρεσίες σκίζουν...Αν εισαι διατεθειμενος να κανεις καποιες υποχωρησεις στο θεμα "εμφανιση", υπαρχουν δυνατες κοπελες στην "αγορα".
you speak the truth my friend.αυτό που μου χει διδάξει η μικρή μου εμπειρία είναι ότι η εμφάνιση είναι συνήθως παγίδα; και σπάνια πάει μαζί με ποιότητα υπηρεσιών...εγώ προτιμώ πλεόν πιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες αλλά που ξέρω ότι από υπηρεσίες σκίζουν...
αυτό που μου χει διδάξει η μικρή μου εμπειρία είναι ότι η εμφάνιση είναι συνήθως παγίδα; και σπάνια πάει μαζί με ποιότητα υπηρεσιών...εγώ προτιμώ πλεόν πιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες αλλά που ξέρω ότι από υπηρεσίες σκίζουν...
Αυτο ακριβως εννοουσα. Οχι οτι δεν υπαρχουν πανεμορφες κοπελες, ομως οι πιο πολλες απο αυτες θεωρουν οτι εχουν το "χρυσο μουνι", οποτε δεν αξιζει να συνεργαστεις μαζι τους.αυτό που μου χει διδάξει η μικρή μου εμπειρία είναι ότι η εμφάνιση είναι συνήθως παγίδα; και σπάνια πάει μαζί με ποιότητα υπηρεσιών...εγώ προτιμώ πλεόν πιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες αλλά που ξέρω ότι από υπηρεσίες σκίζουν...
Αν εισαι διατεθειμενος να κανεις καποιες υποχωρησεις στο θεμα "εμφανιση", υπαρχουν δυνατες κοπελες στην "αγορα".
παραδείγματα: Μονικα Σέρβα,Ζοζεφίν, Νικόλ, Χρύσα και άλλες τόσες....καταλαβαίνω τί λες ... έχει μια βάση
και νομίζουν ότι σου κάνουν χάρη κ μόνο που σε κοιτάνε...βρε ΟΥΟΟΥΣΤΤΤ!!! ευτυχώς ο Αρίστος το έχει λύσει το θέμα αυτό...τα συνδυάζει κ τα 2....Αυτο ακριβως εννοουσα. Οχι οτι δεν υπαρχουν πανεμορφες κοπελες, ομως οι πιο πολλες απο αυτες θεωρουν οτι εχουν το "χρυσο μουνι", οποτε δεν αξιζει να συνεργαστεις μαζι τους.
παραδείγματα: Μονικα Σέρβα,Ζοζεφίν, Νικόλ, Χρύσα και άλλες τόσες....
εγώ δεν ντρέπομαι...όταν περνάω καλά αναφέρω, το ίδιο και όταν τρώω φόλες....εγώ δεν θα αναφέρω ονόματα
Αμαν πια, με ζηλευετε που ειμαι μικρουλης και νοστιμουλης!!!και νομίζουν ότι σου κάνουν χάρη κ μόνο που σε κοιτάνε...βρε ΟΥΟΟΥΣΤΤΤ!!! ευτυχώς ο Αρίστος το έχει λύσει το θέμα αυτό...τα συνδυάζει κ τα 2....