You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Ενδιαφέρον φαίνεται... :-Καλημερα σε ολους. Τεταρτη σημερα!!!
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάλι περιμενω την Παρασκευή και πιο πολύ το Σαββατο
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κατι ξερεις - κατι ξερεις Βυζομαστορακο!Εγώ πάλι περιμενω την Παρασκευή και πιο πολύ το Σαββατο
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εχεις πμ.aristo,κανε μια ενημερωση για προγραμματα και τιμες..ποιες απο τις κοπελες δινουν αυτα τα ωραια κωλαρακια για...φαγωμα??
Καλημερα σε ολους. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ !!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Λεοντα μου θα σου αφιερωσω απο τωρα το "Σαββατο"!!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Λεοντα μου θα σου αφιερωσω απο τωρα το "Σαββατο"!!!
Καντο φιλε aristo-teli, γιατι θα φυγω και δεν θα εχω internet, εκει που θα παω !!!
Δωσε μου εικονα, τωραααααααααααααααα !!!
Επισκέφτηκα προ τριημέρου το μαγαζί με Λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου αυτή τη φορά. Δανάη και Αριστοτέλη δεν είδα (να φανταστώ ότι έκανε φωτογραφήσεις και δεν ήθελε να χάσει τον οίστρο της στιγμής;). Τέλος πάντων συνεννοήθηκα με την Άννα και διάλεξα την Άντζελα που είναι μελαχρινή Ρουμάνα με καλό σώμα (2,5άρι βυζί, ωραίος κώλος, λίγη κοιλίτσα από αυτές που μου αρέσουν). Μέτριο το πρόσωπο που ξεχωρίζουν τα ωραία χείλη και τα μαύρα μάτια. Μασάζ άνω του μέσου όρου των καταστημάτων του είδους. Πίπα με κοίταγμα προς τα πάνω, αρκετά καλή αλλά όχι deep throat (την περίμενα καλύτερη λόγω Ρουμανίας). Καλή συνέχεια με αλλαγή κανά δυο στάσεων και τέλος μετά από 50 λεπτά σύνολο. Στα θετικά ότι το κορίτσι που μιλάει καλά ελληνικά δεν έφυγε πριν ολοκληρωθεί η ώρα για την οποία πλήρωσα 80 ευρά. Αυτά
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οχι γαμωτο, εχασα την ευκαιρια να σε γνωρισω! Στην κωλοΔΕΗ ημουν, κανα 3ωρο αναμονη για δυο λεπτων δουλεια.Επισκέφτηκα προ τριημέρου το μαγαζί με Λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου αυτή τη φορά. Δανάη και Αριστοτέλη δεν είδα (να φανταστώ ότι έκανε φωτογραφήσεις και δεν ήθελε να χάσει τον οίστρο της στιγμής;). Τέλος πάντων συνεννοήθηκα με την Άννα και διάλεξα την Άντζελα που είναι μελαχρινή Ρουμάνα με καλό σώμα (2,5άρι βυζί, ωραίος κώλος, λίγη κοιλίτσα από αυτές που μου αρέσουν). Μέτριο το πρόσωπο που ξεχωρίζουν τα ωραία χείλη και τα μαύρα μάτια. Μασάζ άνω του μέσου όρου των καταστημάτων του είδους. Πίπα με κοίταγμα προς τα πάνω, αρκετά καλή αλλά όχι deep throat (την περίμενα καλύτερη λόγω Ρουμανίας). Καλή συνέχεια με αλλαγή κανά δυο στάσεων και τέλος μετά από 50 λεπτά σύνολο. Στα θετικά ότι το κορίτσι που μιλάει καλά ελληνικά δεν έφυγε πριν ολοκληρωθεί η ώρα για την οποία πλήρωσα 80 ευρά. Αυτά
Οχι γαμωτο, εχασα την ευκαιρια να σε γνωρισω! Στην κωλοΔΕΗ ημουν, κανα 3ωρο αναμονη για δυο λεπτων δουλεια.
Ειδες η ΔΕΗ !!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δε φτανει που μας εχει αλλαξει τα φωτα, μας επηρεαζει αρνητικα και τη κοινωνικη μας ζωη!!!Ειδες η ΔΕΗ !!!
Δε φτανει που μας εχει αλλαξει τα φωτα, μας επηρεαζει αρνητικα και τη κοινωνικη μας ζωη!!!
Κατι μου χρωστας !!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τελος παντων, μια και θα εισαι offline και οπως λεει η παροιμια "μην ταξεις σε αγιο κερι και σε παιδι κουλουρι" (και επειδη δεν μπορω να στη στειλω σε πμ.), ας φερουμε το "Σαββατο" καμποσες ωρες νωριτερα. Με τις υγειες σου Λεοντα μου!
Κατι μου χρωστας !!!
Συνημμένα
Τελος παντων, μια και θα εισαι offline και οπως λεει η παροιμια "μην ταξεις σε αγιο κερι και σε παιδι κουλουρι" (και επειδη δεν μπορω να στη στειλω σε πμ.), ας φερουμε το "Σαββατο" καμποσες ωρες νωριτερα. Με τις υγειες σου Λεοντα μου!
Γνωστα μου ειναι τα, και τα εχω χαρει δεωντος
και με την πρωτη ευκαιρια, θα τα ξαναχαρω τα της ..... !!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.