aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τον εχεις δει (τουλαχιστον!). Εχεις πμ.αυτα ειναι !!!!!!!!!!!!! τωρα εγω αυτον τον κωλο τον εχω δει και απο κοντα η μονο σε φωτο ιδου η απορια?????????????
Τον εχεις δει (τουλαχιστον!). Εχεις πμ.αυτα ειναι !!!!!!!!!!!!! τωρα εγω αυτον τον κωλο τον εχω δει και απο κοντα η μονο σε φωτο ιδου η απορια?????????????
Nα εισαι καλα!Ευγε Aristo-teli,κράτησες την υπόσχεση σου και ξεκινάς πολύ καλά την εβδομάδα...Ταραξε λίγο τα νερά!
Να'χεις την ευχη μου!!!Μπράβο στη διοίκηση του μαγαζιού!Επαγγελματίες με όλη την έννοια της λέξης..
Δεν μπορω ομως να μην αφιερωσω και εναν στον "γυριστρουλη" Νεοσμυρνιωτη.
Ειχα την αισθηση οτι προτιμουσες τους πιο πιπινοειδη.αυτον επρεπε να μου αφιερωσεις. καλος ηταν και ο αλλος , αλλα αυτος ακομη καλυτερος.
Ενα λογοπαιγνιο που ειχα με τον hooligan, μου εδωσε την ιδεα να το κανω, χωρις βεβαια να εκθεσω προσωπα.επειδη δεν παρακολουθησα το ολο θεμα απο την αρχη και δεν ξερω , οι φωτο ειναι real ? αν ναι , τοτε μπραβο στο μαγαζι για την ιδεα του και την πρωτοπορια του. νομιζω οτι χρειαζομασταν κατι διαφορετικο και αληθινο.
Απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα?αλλα απο οτι ειδα απο εδω , δυστυχως δεν ειναι.
Ειδικα τον συγκεκριμενο δεν τον αφιερωσα τυχαια!αλλα απο οτι ειδα απο εδω , δυστυχως δεν ειναι.
Απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
Για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν βλεπουμε κωλους μαιμου οταν παμε στο μαγαζι να παραγγελνουμε συμφωνα με τις φωτο. Φερε τον κωλο της 15-5-13 η τον κωλο με το κοκκινο βρακι.
Περα απο τη πλακα, οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν οτι δεν ειναι το στυλ μου να κανω μαιμουδιες. Μου αρεσει ο χαβαλες αλλα ειμαι και αρκετα σοβαρος για να καταλαβω τι κακο θα εκανε κατι τετοιο στην αξιοπιστια μου.Για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν βλεπουμε κωλους μαιμου οταν παμε στο μαγαζι να παραγγελνουμε συμφωνα με τις φωτο. Φερε τον κωλο της 15-5-13 η τον κωλο με το κοκκινο βρακι.
παραγγελια ε ? ταυτοπροσωπια
μορτη αριστο την καλησπερα μου εις πολαπλπουν που λενε στο χωριο μου ,Καλη εβδομαδα σε ολους. Αφιερωμενα γενικος!!!