You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
επειδη το κατεβασε και ο sport 2000. αν εχω κανει λαθος, sorry
δεν το κατεβασα..ηταν ενα ποσταρισμα του αριστοτελη,αλλα δεν μπορουσα να το κανω αλλοιωσ παραθεση
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να εισαι καλα.μορτη αριστο την καλησπερα μου εις πολαπλπουν που λενε στο χωριο μου ,
εισαι πραγματικα επαγγελματιας σου βγαζω το καπελο και ασ φανει η καραφλα μου. λοιπον μορτη μου πρωτα ηλθε στο
νερουλιασμενο μυαλο μκου το σουτιεν της τσουπρας και μετα στην γλωσα μου η γευση απο την ρωγα πολυ γνωστο βρε αδερφακι μου
επιτελους και ενα μαγαζι με επαγελματια και να ξερει να κανει χαβαλε μακαρι να μην το μαμησουν κανα δυο που δειλα δειλα προσπαθουν
εδω και μερες την ευχη μου γιοκα μου νασαι καλα
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Λεοντα. Καλημερα σε ολους,Πολλες και γλυκες καλημερες !!!
Συνημμένα
Καλημερα Λεοντα. Καλημερα σε ολους,
Από την άλλη εβδομάδα να μας τα κάνεις σετάκι κώλο-βυζί για να έχουμε πλήρη άποψη.
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γεννας ιδεες!!!Από την άλλη εβδομάδα να μας τα κάνεις σετάκι κώλο-βυζί για να έχουμε πλήρη άποψη.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Γεννας ιδεες!!!
είναι κανένα από όλα αυτά της Μαργαρίτας;
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αν ταιριαξεις τις ημερες, βγαινουν απο μονα τους τα σετ. Χρονια πολλα και στις Κωνσταντινες.κανω μια γεροντιστικη σκεψη , εσυ μεσιε να μοστραρης τα παρελκομενα και οι πελατες να κανουν το σετακι ετσι μαλλον θα εχει λιγο σασπενς η υποθα.
λεω μηπως????? αντε χρονια πολλα στους κωστηδες στις ελενητσες
κανω μια γεροντιστικη σκεψη , εσυ μεσιε να μοστραρης τα παρελκομενα και οι πελατες να κανουν το σετακι ετσι μαλλον θα εχει λιγο σασπενς η υποθα.
Να το κάνουμε διαγωνισμό αυτό.
Πέρα από την πλάκα πάντως αυτή τη στιγμή το ρόστερ από πλευράς εμφάνισης τουλάχιστο είναι πολύ δυνατό. Από σέρβις είμαι σίγουρος ότι όλες εξαντλούν το χρόνο και ότι οι τρεις παλιές (Άννα, Εύα, Μαργαρίτα) είναι αρκετά ως πολύ καλές.
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κατ'εμε χρειαζονται κανα δυο ακομα, αλλα δεν φανταζεσαι ποσο δυσκολο ειναι να βρεις (και να εχουν ολο το πακετο).Να το κάνουμε διαγωνισμό αυτό.
Πέρα από την πλάκα πάντως αυτή τη στιγμή το ρόστερ από πλευράς εμφάνισης τουλάχιστο είναι πολύ δυνατό. Από σέρβις είμαι σίγουρος ότι όλες εξαντλούν το χρόνο και ότι οι τρεις παλιές (Άννα, Εύα, Μαργαρίτα) είναι αρκετά ως πολύ καλές.
ο μεγαλος χαβαλες θα ειναι για μελλοντικους πελατες να προσπαθουν να κανουν το σετακι θα μου πεις τωρα τι ιθα κερδισουν οι μορτηδες
τιποτα μονο η αναμονη και η ιδεα θα σου ερχονται στο μαγαζι με το στιλιαρι ορθιο ετοιμο ετσι θα εχουν λιγοτερη δουλεια κοπελιες
τιποτα μονο η αναμονη και η ιδεα θα σου ερχονται στο μαγαζι με το στιλιαρι ορθιο ετοιμο ετσι θα εχουν λιγοτερη δουλεια κοπελιες
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
κανω μια γεροντιστικη σκεψη , εσυ μεσιε να μοστραρης τα παρελκομενα και οι πελατες να κανουν το σετακι ετσι μαλλον θα εχει λιγο σασπενς η υποθα.
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
για τρίτη και τετάρτη με βλεπω...
για τρίτη και τετάρτη με βλεπω...
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν τελειωσε ακομα η εβδομαδα! Τα καλυτερα (καλλιτεχνικα εννοω) ερχονται!για τρίτη και τετάρτη με βλεπω...
Δεν τελειωσε ακομα η εβδομαδα! Τα καλυτερα (καλλιτεχνικα εννοω) ερχονται!
Ολα στη φορα !!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γεια σου βρε Λεοντα!!!Ολα στη φορα !!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.