aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να εχεις ενα καλο Π.Σ.Κ. και οποτε θελεις μας επισκεπτεσαι.Γνωστα μου ειναι τα, και τα εχω χαρει δεωντος
και με την πρωτη ευκαιρια, θα τα ξαναχαρω τα της ..... !!!
Να εχεις ενα καλο Π.Σ.Κ. και οποτε θελεις μας επισκεπτεσαι.Γνωστα μου ειναι τα, και τα εχω χαρει δεωντος
και με την πρωτη ευκαιρια, θα τα ξαναχαρω τα της ..... !!!
Εμ και εγω αυτο περιμενα. Η καλυτερη μερα της εβδομάδος.απαπα το Σαββατο τι μας εκανε...
Σαββατο θα΄ρθω...
Εχει τη χαρη του και το "Σαββατο".Εμ και εγω αυτο περιμενα. Η καλυτερη μερα της εβδομάδος.
Who knows? Γυρνα πισω και καμια σελιδα!!!Καμια φωτογραφία με την κωλάρα της Τζένιφερ?
Και ομως, τις περισσοτερες φορες οι πελατες "τις δινουν" οταν τις χορτασουν. Το ποια ηταν αφορα κυριως τους "επαγγελματιες" του χωρου. Την αναφορα την εκανα για να εξηγησω τα "σκαμπανεβασματα στο ροστερ", που αναφερουν δικαιος μελοι του forum. Παρολαυτα εχω γνωρισει και κοπελες με φιλοτιμο!Δεν μας ειπες ποια στην εκανε ετσι και βγηκε εξω με πελατη Αριστοτελη. Παντως επειδη και εγω αρκετες φορες και οποτε με παιρνει παιρνω το τηλεφωνο της κοπελιας αν μου αρεσει και μου το δωσει, νομιζω οτι κανενας δεν θα παει να πει στο μαγαζι το γεγονος. Οποτε πιστευω οτι μαλλον εσυ εκανες τεστ για να φυλλας τα ρουχα σου και καλα κανεις. Οσο για τις κοπελες, εδω για 20-25 ευρώ κανει οσα κανει. Βγαινοντας εξω με τον πελάτη θα παρει στην ξεφτιλα 60 ευρω. Για σκεψου. Περιμενεις φιλοτιμο απο μια εκδιδομενη.
Ιδωμεν!!! Γεωργιε, το ζητουμενο ειναι να μην γινουμε κουραστικοι και μονοτονοι.τωρα τι γινεται?
ειδαμε πισω οψεις, ειδαμε μπροστινα συστηματα...
καινουργια εβδομαδα μπηκε, πως θα κρατησεις το προμοσιον στα υψηλα επιπεδα των προηγουμενων ημερων?
Την καλημερα και απο μας Λεοντα μου!Καλημερα και καλη εβδομαδα !!! ;) ;) ;)
Δεν μας ειπες ποια στην εκανε ετσι και βγηκε εξω με πελατη Αριστοτελη. Παντως επειδη και εγω αρκετες φορες και οποτε με παιρνει παιρνω το τηλεφωνο της κοπελιας αν μου αρεσει και μου το δωσει, νομιζω οτι κανενας δεν θα παει να πει στο μαγαζι το γεγονος. Οποτε πιστευω οτι μαλλον εσυ εκανες τεστ για να φυλλας τα ρουχα σου και καλα κανεις. Οσο για τις κοπελες, εδω για 20-25 ευρώ κανει οσα κανει. Βγαινοντας εξω με τον πελάτη θα παρει στην ξεφτιλα 60 ευρω. Για σκεψου. Περιμενεις φιλοτιμο απο μια εκδιδομενη.
Οχι γαμωτο, εχασα την ευκαιρια να σε γνωρισω! Στην κωλοΔΕΗ ημουν, κανα 3ωρο αναμονη για δυο λεπτων δουλεια.
Καλα, μην τα παιρνεις και ολα τοις μετρητοις!!! Ουτως η αλλως η διακριτικοτητα και η ανωνυμια για 'μενα ειναι ιερη.Δεν το έχω κάνει ποτέ να μπω σε μαγαζί και να πω είμαι ο hooligan. Όσοι με ρωτάνε τους λέω το κανονικό μου όνομα.
μια ιδεα ειναι ενα σετακι απο πατουσακια για τους φετιχιστες ποδολαγνους...Ιδωμεν!!! Γεωργιε, το ζητουμενο ειναι να μην γινουμε κουραστικοι και μονοτονοι.
Κατι τετοιο ας πουμε?μια ιδεα ειναι ενα σετακι απο πατουσακια για τους φετιχιστες ποδολαγνους...
Καλα, μην τα παιρνεις και ολα τοις μετρητοις!!! Ουτως η αλλως η διακριτικοτητα και η ανωνυμια για 'μενα ειναι ιερη.