aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τρελορωσε παρε διπλη δοση!!!ωραία πατουσάκια...
για βάλε και από τις πετίτ κοπελίτσες...
Τρελορωσε παρε διπλη δοση!!!ωραία πατουσάκια...
για βάλε και από τις πετίτ κοπελίτσες...
Τρελορωσε παρε διπλη δοση!!!
Εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ!!! Ο "τιμημενος" ειναι αλλιως, πως να το κανουμε!!!ειδες πως ανεβαινει το ενδιαφερον με τα πατουσακια!!!
Καπως ετσι. Με βρηκε απροετοιμαστο ο jorgekavlares, αλλα θα το παλεψω.Τα πατουσάκια θα συνδυάζονται με την σειρά των προηγουμένων αναρτήσεων??Φαντάζομαι ναι,για να συμπληρωθεί το παζλ...καλή ιδέα Αρίστο!
Παλιε μου, οι ιδεες (εφαρμοσιμες η μη) ειναι παντα καλοδεχουμενες !!!Γλουτιαιουs δειξαμε, βυζοπιαστρεs δειξαμε, πατουσακια το ιδιο...
Οποτε τι μενει?? Το αφηνουμε στην δημιουργικη φαντασια του Αριστου
Θα ηθελα να διευκρινισω, οτι οι αφιερωσεις εγιναν με βαση την "εντονη" παρουσια στα μασαζοθεματα (θετικη η αρνητικη), και με χιουμοριστικη διαθεση. Τους περισσοτερους δεν τους ξερω ουτε εξ οψεως. Να να ειστε ολοι καλα, και να μασαζιαζεστε συχνα, κανει καλο στην υγεια! (τη δικια σας και των μασαζομαγαζων βεβαιως βεβαιως).
Το τοπιο ειναι θολο!λεβεντόπαιδο Αρίστο...έχεις κανένα νέο για νότια?
Κανενα προβλημα, απλα με πειραζει η υγρασια της θαλασσας.
Να εισαι καλα, θα ακολουθησω τη συμβουλη σου!τότε να σου προτείνω να κάνεις κανένα μασάζ βοηθάει ;)
Ακομα και χωριs προβλημα υγειαs......ενα μασαζ βοηθαει στην αναπλαση των κυτταρων.....Να εισαι καλα, θα ακολουθησω τη συμβουλη σου!
Μα το ξερουν και οι πετρες οτι εσυ πας στα μασατζιδικα αυστηρα και μονο για το μασαζ!!!!!!!!!!!Ακομα και χωριs προβλημα υγειαs......ενα μασαζ βοηθαει στην αναπλαση των κυτταρων.....
Γι αυτο παω εγω.....Για την αναπλαση
Καλησπερα Λεοντα μου! Την κανω σε λιγο με ελαφρα, παω στη κορακλα μου!!! Φιλια και καλο βραδυ σε ολους.kαλησπερα, περα για περα !!!
Καλησπερα Λεοντα μου! Την κανω σε λιγο με ελαφρα, παω στη κορακλα μου!!! Φιλια και καλο βραδυ σε ολους.