Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ειναι εντελως ερασιτεχνικη η ληψη, γι'αυτο και δεν υπαρχει το σχετικο "ρoυφηγμα". Εγω την βρηκα αρκετα sexy.

Κι εγώ δεν το είπα για αρνητικό. Άν μιλάγαμε για καμιά μπυροκοιλιά ή κάτι άλλες που κάνουν γράμμωση οι ζάρες αλλάζει βέβαια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι δύο παρά  , σε ρόλο σερίφισας μια κομψή ευγενική μελαχρινή κυρία , είχε μόνο ένα κακό(πλάκα κάνω) με έλεγε συνέχεια μικρούλη....
ρόστερ 5 κοπέλες
Μαργαρίτα με καστανά σκούρα σκούρα μαλλιά καρεδάκι κοντή λεπτή με μικρό βυζί
Μαρινέλα(νομίζω) κοκκινομάλλα παχουλή με 2.5αριά βυζιά.
Τζένη μελαχρινή booty λατίνα με σιλικονάτες τορπίλες(την είχα πάρει στην δεύτερη μου επίσκεψη στο μαγαζί)
Ναταλία μιλφάκι με ξανθό κοντό αγορίστικο μαλλί , με πιασηματάκια και μικρό βυζί.
Ευα ξανθιά μετρίου αναστήματος λεπτή με 2άρι βυζί ωραία πόδια ωραίο κώλο , αυτή είχα ξεχωρίσει στην προηγούμενη μου επίσκεψη και τελευταία στιγμή πέρασα με την Τζένη , σήμερα όμως
πέρασα μαζί της(και πολύ καλά έκανα)θα ακολουθήσει κριτική. 

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Περιμενουμε αγαπητε την λεπτομερη, παραστατικη και απολαυστικη αναλυση.

kairis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Aristo-teli καλημέρα, ένα pm και σε μένα; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Το παλευω οσο μπορω, το αν τα καταφερνω το κρινουν αλλοι.

Είναι γεγονός οτι κάνεις ότι μπορείς (εδώ στο φορουμ) και μου έχεις κεντρίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον, για να σας επισκεφτώ. Είναι βλέπεις και η περιοχή σας, που μου είναι έξω από τα δρομολόγιά μου. Πιστεύω όμως οτι αν όχι μέχρι αύριο τότε εντός της άλλης εβδομάδος να σας κάνω μια εθιμοτυπική επίσκεψη.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Είναι γεγονός οτι κάνεις ότι μπορείς (εδώ στο φορουμ) και μου έχεις κεντρίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον, για να σας επισκεφτώ. Είναι βλέπεις και η περιοχή σας, που μου είναι έξω από τα δρομολόγιά μου. Πιστεύω όμως οτι αν όχι μέχρι αύριο τότε εντός της άλλης εβδομάδος να σας κάνω μια εθιμοτυπική επίσκεψη.

Kαλα θα κανεις, που θα πας !!!  :thumbsup:

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα, αναμενουμε την επισκεψη σου.

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι δύο παρά  , σε ρόλο σερίφισας μια κομψή ευγενική μελαχρινή κυρία , είχε μόνο ένα κακό(πλάκα κάνω) με έλεγε συνέχεια μικρούλη....
ρόστερ 5 κοπέλες
Μαργαρίτα με καστανά σκούρα σκούρα μαλλιά καρεδάκι κοντή λεπτή με μικρό βυζί
Μαρινέλα(νομίζω) κοκκινομάλλα παχουλή με 2.5αριά βυζιά.
Τζένη μελαχρινή booty λατίνα με σιλικονάτες τορπίλες(την είχα πάρει στην δεύτερη μου επίσκεψη στο μαγαζί)
Ναταλία μιλφάκι με ξανθό κοντό αγορίστικο μαλλί , με πιασηματάκια και μικρό βυζί.
Ευα ξανθιά μετρίου αναστήματος λεπτή με 2άρι βυζί ωραία πόδια ωραίο κώλο , αυτή είχα ξεχωρίσει στην προηγούμενη μου επίσκεψη και τελευταία στιγμή πέρασα με την Τζένη , σήμερα όμως
πέρασα μαζί της(και πολύ καλά έκανα)θα ακολουθήσει κριτική. 
Ωχ... υποθετω με ολες τις "λεπτομερειες" !!!

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
"Πεμπτουσια" !!!!!!!!!!                      

Συνημμένα

• ΠΕΜΠΤΗ3.jpg
    ΠΕΜΠΤΗ3.jpg
    121 KB · Εμφανίσεις: 19

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καλημερα, αναμενουμε την επισκεψη σου.

Κατ΄αρχάς Καλημέρα και σε σένα!

Οτι θα περάσω στο σαλόνι το θεωρώ δεδομένο. Το αν θα περάσω και πιο μέσα θα εξαρτηθεί περισσότερο απο τον χρόνο που θα έχω στη διάθεσή μου μια και όπως είπα βρίσκεστε σε μέρος που δεν με βολεύει.

Να σε καλά και να μας ανεβάζεις πάντα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom