Τεταρτη, εχει και λαϊκη σημερα. Αααααλο φρουτο!!!
Μαμαδίστικη κοιλίτσα βλέπω ή όχι;
Τεταρτη, εχει και λαϊκη σημερα. Αααααλο φρουτο!!!
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Το παλευω οσο μπορω, το αν τα καταφερνω το κρινουν αλλοι.δεν; εχεις και ειχες το καλυτερο μαγαζι!
Ειναι εντελως ερασιτεχνικη η ληψη, γι'αυτο και δεν υπαρχει το σχετικο "ρoυφηγμα". Εγω την βρηκα αρκετα sexy.Μαμαδίστικη κοιλίτσα βλέπω ή όχι;
Ειναι εντελως ερασιτεχνικη η ληψη, γι'αυτο και δεν υπαρχει το σχετικο "ρoυφηγμα". Εγω την βρηκα αρκετα sexy.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Το παλευω οσο μπορω, το αν τα καταφερνω το κρινουν αλλοι.
Είναι γεγονός οτι κάνεις ότι μπορείς (εδώ στο φορουμ) και μου έχεις κεντρίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον, για να σας επισκεφτώ. Είναι βλέπεις και η περιοχή σας, που μου είναι έξω από τα δρομολόγιά μου. Πιστεύω όμως οτι αν όχι μέχρι αύριο τότε εντός της άλλης εβδομάδος να σας κάνω μια εθιμοτυπική επίσκεψη.
Καλημερα! Εχεις πμ.Aristo-teli καλημέρα, ένα pm και σε μένα;
Καλημερα, αναμενουμε την επισκεψη σου.Είναι γεγονός οτι κάνεις ότι μπορείς (εδώ στο φορουμ) και μου έχεις κεντρίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον, για να σας επισκεφτώ. Είναι βλέπεις και η περιοχή σας, που μου είναι έξω από τα δρομολόγιά μου. Πιστεύω όμως οτι αν όχι μέχρι αύριο τότε εντός της άλλης εβδομάδος να σας κάνω μια εθιμοτυπική επίσκεψη.
Καλημερα, ευχαριστω Λεοντα μου για τα καλα σου λογια!Kαλα θα κανεις, που θα πας !!!
Ωχ... υποθετω με ολες τις "λεπτομερειες" !!!επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι δύο παρά , σε ρόλο σερίφισας μια κομψή ευγενική μελαχρινή κυρία , είχε μόνο ένα κακό(πλάκα κάνω) με έλεγε συνέχεια μικρούλη....
ρόστερ 5 κοπέλες
Μαργαρίτα με καστανά σκούρα σκούρα μαλλιά καρεδάκι κοντή λεπτή με μικρό βυζί
Μαρινέλα(νομίζω) κοκκινομάλλα παχουλή με 2.5αριά βυζιά.
Τζένη μελαχρινή booty λατίνα με σιλικονάτες τορπίλες(την είχα πάρει στην δεύτερη μου επίσκεψη στο μαγαζί)
Ναταλία μιλφάκι με ξανθό κοντό αγορίστικο μαλλί , με πιασηματάκια και μικρό βυζί.
Ευα ξανθιά μετρίου αναστήματος λεπτή με 2άρι βυζί ωραία πόδια ωραίο κώλο , αυτή είχα ξεχωρίσει στην προηγούμενη μου επίσκεψη και τελευταία στιγμή πέρασα με την Τζένη , σήμερα όμως
πέρασα μαζί της(και πολύ καλά έκανα)θα ακολουθήσει κριτική.
Καλημερα, ευχαριστω Λεοντα μου για τα καλα σου λογια!
Ωχ... υποθετω με ολες τις "λεπτομερειες" !!!
"Πεμπτη" διασταση !!!!!!!!!!
Λογοπαιγνιο. Το αλλαξα.
Λογοπαιγνιο. Το αλλαξα.
Καλημερα, αναμενουμε την επισκεψη σου.