Να εισαι παντα καλα!
Και εσυ (εσεις) !!!
Να εισαι παντα καλα!
Εχεις p.m.Ρε συ Τέλη ωραίες είναι οι φώτο με τους κώλους αλλά δεν μας είπες αν τον δίνουνε κιόλας. Αλλοιώς είναι για φάτε μάτια ψάρια.
Με την ευκαιρία ρόστερ και πρόγραμμα ?
Στειλε και σε μενα 1 μηνυματακι. Αν και η αληθεια ειναι οτι δεν συχναζω στην γειτονια σου λογω αποστασης αλλά τωρα που εφτιαξε ο καιρος , μπορει να κατεβω καμια βολτα για εξερευνηση. Αφου η φωτο ειναι αληθινες , φαινεται να αξιζει τον κόπο.Εχεις p.m.
Βυζομαστορα μου εχεις p.m.Στειλε και σε μενα 1 μηνυματακι. Αν και η αληθεια ειναι οτι δεν συχναζω στην γειτονια σου λογω αποστασης αλλά τωρα που εφτιαξε ο καιρος , μπορει να κατεβω καμια βολτα για εξερευνηση. Αφου η φωτο ειναι αληθινες , φαινεται να αξιζει τον κόπο.
Καλημερα σε ολους. Για να κλεισει καλα η εβδομαδα. Η αφιερωση θα ειναι διπλη. Στον "ευγενεστατο" LEON13 και στον "μεγιστο" larousse.
Ευχαριστω .Βυζομαστορα μου εχεις p.m.
Δυσκολο. Θα το παλεψω ομως!Ευχαριστω .
Με το καλό την άλλη βδομαδα , να εχουμε και φωτογραφιες απο στηθοδεσμους .
Αντωνιο εχεις p.m.Καλησπέρα,αν δούμε ενα ωραίο κολο ή την άλλη βδομάδα ένα ωραίο στηθόδεσμο,θα προρούμε να μάθουμε την ιδιοκτήτρια με κάποιο μνμ?Θα είναι ενδιαφέρον,καθώς και το οράριο παρουσίας της?
Τρελορωσε εχεις p.m. Αυτο ηθελα, να ταραξω τα λιγο τα λιμναζοντα υδατα.εχώ κι εγώ να κάνω μια ερώτηση (επειδή μένω λίγο μακρυά και δεν είναι εύκολο να έρθω για επιτόπια):
από τα κορίτσια του μαγαζιού, υπάρχει κάποια μικρόσωμη, νεαρούλα;
πολλά ζητάω ε;...
μας έβαλες σε ωραίο τριπάκι...
καλά έκανες και το διευκρίνισες γιατί με αυτά που γράφουν για μένα θα έμπαινες και εσύ στη μαύρη λίστα...Θα ηθελα να διευκρινισω, οτι οι αφιερωσεις εγιναν με βαση την "εντονη" παρουσια στα μασαζοθεματα (θετικη η αρνητικη), και με χιουμοριστικη διαθεση. Τους περισσοτερους δεν τους ξερω ουτε εξ οψεως. Να να ειστε ολοι καλα, και να μασαζιαζεστε συχνα, κανει καλο στην υγεια! (τη δικια σας και των μασαζομαγαζων βεβαιως βεβαιως).
καλά έκανες και το διευκρίνισες γιατί με αυτά που γράφουν για μένα θα έμπαινες και εσύ στη μαύρη λίστα...
Να διευκρινίσω οτι ο χαρακτηρισμός δεν αφορά τον Αριστοτέλη.Πολύ σημασία δείχνεις για ένα
Καλημερα σε ολους. Για να κλεισει καλα η εβδομαδα. Η αφιερωση θα ειναι διπλη. Στον "ευγενεστατο" LEON13 και στον "μεγιστο" larousse.