aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εχεις πμ.Καλημερα,μπορω να εχω πμ με προγραμματα και υπηρεσιες?
Σταμάτησα να σχολιάζω τους κώλους, γι αυτό πέσαμεΔεν βλεπω παλμο, μαλλον θα μεινει στη μεση η εβδομαδα.
Σταμάτησα να σχολιάζω τους κώλους, γι αυτό πέσαμε
φίλε έχω σταματήσει να γυρνάω....γιατί είμαι καταζητούμενοςΔεν μπορω ομως να μην αφιερωσω και εναν στον "γυριστρουλη" Νεοσμυρνιωτη.
Σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι η ιδια. Η φωτογραφιση ηταν της στιγμης και ετυχε να φοραει παρομοιο. Δεν θα ειχε νοημα η εβδομαδα με δυο φορες την ιδια "μερα".Τετάρτη με Παρασκευη το ίδιο βρακάκι? Φτωχειά , πλην τίμια η κορασίδα. Μια μερα το φοράει , μια το πλένει.
Για αστείο το εγραψα , δεν ηθελα να την μειώσω. Αλλωστε εγω κοιταω τις γυναίκες στα μάτιαΣε διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι η ιδια. Η φωτογραφιση ηταν της στιγμης και ετυχε να φοραει παρομοιο. Δεν θα ειχε νοημα η εβδομαδα με δυο φορες την ιδια "μερα".
Παντος εχεις δικιο. Οταν ειδα μετα της φωτο, ειπα "απο το ιδιο μαγαζι ψωνιζετε ρε κοριτσια?"Για αστείο το εγραψα , δεν ηθελα να την μειώσω. Αλλωστε εγω κοιταω τις γυναίκες στα μάτια
Εχεις p.m.Θα ηθελα να μου πειτε και μενα τιμες, κτλ.
Καλημερα σε ολους. Για να κλεισει καλα η εβδομαδα. Η αφιερωση θα ειναι διπλη. Στον "ευγενεστατο" LEON13 και στον "μεγιστο" larousse.
Να εισαι παντα καλα!Ευχαριστω !!!