giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Μου αρεσεις, γιατι εχουμε τα ιδια γουστα !!! :'( :'( :'(
Μου αρεσεις, γιατι εχουμε τα ιδια γουστα !!! :'( :'( :'(
Αλλος ο χθεσινός άλλος αυτός της φώτο?
Ο χθεσινός ποιος ήταν?Ετσι ακριβως ειναι, δυο διαφορετικοι, αλλα και οι δυο για !!!
Ο χθεσινός ποιος ήταν?
Ο χθεσινός ποιος ήταν?
Μπλέξαμε τους κώλους ρε Γιάννη.
Γι'αυτο βαζω ημερες, να μη μπερδευεστεΜπλέξαμε τους κώλους ρε Γιάννη.
Κρατάς κανένα για αύριο δηλαδή;Γι'αυτο βαζω ημερες, να μη μπερδευεστε
Κρατάς κανένα για αύριο δηλαδή;
ΙδωμενΚρατάς κανένα για αύριο δηλαδή;
Δαναη θελω και εγω ενημερωση κουκλα!γιασας παιδυα ειμαι κ εγω εδωωω... ...λοιπον χαιρομε πολυ ροπος που κανω την ενημερωση αρεσει σε καποιος (ασκετο την γραμματικη μου που ειναι αστο να παει )... ..λοιπον οπως ειδη ειπε ο Γιανης (aristotelis) δεν ειμουνα απλα συνεργατες μαζι τους ειμαι κ φιλη τους κ αυτο με κανει πιο χαρουμενη ακομα...στον λογον μαγαζι πηγα απλα για λιγο καιρο κατι που ηξερα εξαρχης ;)....αυτο ομως δεν θημενει οτι δεν θα σας απαντισω τα πμ σας παντα καυτα ;)....οπως μ΄σαρεσει... ....φιλουθκια απο μενα...κ απο τι ξερω το μαγαζι μετα απο το πασχα εχει πολα καλα νεα... ...
φιλουθκιααα :-* :-* :-*
Δαναη θελω και εγω ενημερωση κουκλα!
Εχεις pm. Mη βγαλω και τον LEON13 ψευτη!Δαναη θελω και εγω ενημερωση κουκλα!
Kαλημερα σε ολους. davidpav μορτακο, αφιερωμενος!!!
Εχεις pm. Mη βγαλω και τον LEON13 ψευτη!
Ελα ρε. Δεν ήξερα ότι ο εβραίος είναι φίλος του ...... Κώλου.
Δηλαδή μάγκας και μόρτης και ΜΕΡΑΚΛΗΣ !!!!
(Αντε εβραίος μπες και γράψε κατι για την τσούπρα γιατι 4 μέρες έχεις να μπεις και θα θυμώσει ο ταξιτζής)
Ωχ ωχ ωχ, αρχισαν οι κακιουλες! Φιλε olym ουτε εσενα γνωριζω ουτε τον ασπονδο "φιλο" σου. Κανουμε λιγο χαβαλε με τους συμφορουμιτες, και μεχρι εκει. Μην με μπλεξεις σε παρακαλω στην αντιπαραθεση σας.Ελα ρε. Δεν ήξερα ότι ο εβραίος είναι φίλος του ...... Κώλου.
Δηλαδή μάγκας και μόρτης και ΜΕΡΑΚΛΗΣ !!!!
(Αντε εβραίος μπες και γράψε κατι για την τσούπρα γιατι 4 μέρες έχεις να μπεις και θα θυμώσει ο ταξιτζής)
Παρτο αλλιως φιλε, νομιζω ημουν ξεκαθαρος. Αν θελετε να κυνηγιοσαστε στο site δικαιωμα σας, ομως τα κουβαδακια σας και σ'αλλη παραλια. Φιλικα.Εγώ να μην σε μπλεξω. Αφού είσαι μπλεγμένος από μόνος σου
Kαλημερα σε ολους. davidpav μορτακο, αφιερωμενος!!!