thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Fauda, σχετικά με το χάος ανάμεσα στους εβραίους και τους παλαιστήνιους, πολύ καλό, εχει τον πρώτο και δεύτερο κύκλο!!
Το ιδιο και το Birdcage , καλη ιδεα αλλα κακη εκτελεση , ιδιως το τελος
Ας πω κι εγω την γνωμη μου , για μενα κορυφαιες σειρες ειναι
Breaking Bad , Narcos , Strager Thinks και Punisher ( τωρα ανεβασε το NTFLX και τον δευτερο κυκλο με επιστροφη απότι καταλαβα του κακου Billy Rousso)
Στα υποψιν Ozark , Fargo , Iron Fist και Flash , δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα...
Οσο αναφορα το Casa De Papel , προσωπικα με κουρασε με τους πολους ερωτες , αν και ειναι καλη σαν ιδεα
Το ιδιο και το Birdcage , καλη ιδεα αλλα κακη εκτελεση , ιδιως το τελος
Το Bird Box θα εννοεις προφανώς ε;
ΟΖΑΡΚ το παράτησα στο 3ο, δεν είχε κάτι να μου πει.
Βέβαια.καλή φάση ,αν το μοιράζεσαι κει με αλλους,τζάμπα σου έρχεται
Μόνο με φίλους το κάνω και τους έχω εδώ και 1 χρόνο έτσι.Και εγώ το είχα με άλλους αλλά ποτέ δεν πλήρωναν. Οπότε πλέον το έχω μόνος μου.
Πως κάνεις έτσι ρε γύφτο μου έλεγαν για 3 ευρώ τον μήνα.
καλησπερα ..γνωριζει κανενας αν αυτα που δειχνει το νετφλιξ
τα εχουν ανεβασει στο youtube ..
με ελληνικους υποτιτλους
βασικα με ενδιαφερει μια σειρα που εχει για την σαντερλαντ ..την αγγλικη ομαδα
sunderland till i die ....o τιτλος
οποιος γνωριζει ..κατι ας ποσταρει
δεν εχω το νετφιξ για αυτο ρωταω
Και με άλλους 3 μπορείς και αν το ψάξεις δεν έχει μόνο 2-3 σειρές να δεις, αλλά 13 και βάλε.Μετά από χρήση δύο εβδομάδων κατέληξα ότι αξίζει τα λεφτά του για να το μοιραστείς με άλλον έναν . σίγουρα έχει κ πολύ σαβουρα αλλά στάνταρ θα βρεις στα γόυστα σου 2 3 σειρές κ καμμιά δεκαριά ταινίες να δεις.
Περίμενα πολύ περισσότερα πάντως από αυτό. Πως σου φάνηκε;Ανέβηκε netflix το The Ballad of Buster Scrugg, ταινία του/των Coen για τον Tom Waits.