Νέα

Netflix, HBO κτλ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steve Madden
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Χαχαχα καλο, θεωριες συνομωσιας.
Κατσε εσυ να περιμενεις να κατεβει η σειρά και αλλοι βλεπουν με 3ευρω τον μηνα σε αναλυση 4Κ με ενα κλικ.
Γουστα ειναι αυτα.
καπως ετσι...το νετφλιξ ηταν επανασταση αλλα γινετε σιγα σιγα οπως τα βιντεοκλαμπ και τα τυροπιταδικα στην ελλαδα....ανοιγουν πολλα

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Τίποτα καλό έχει να προτείνει κανένας;  :think:

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Στο Netflix εννοώ. Παρακολουθώ το περίφημο La Casa de Papel αλλά δεν μου αρέσει, έχει υπερβολικο hype επειδή είναι ισπανικό και όχι αμερικανικό νομίζω, αν ήταν αμερικανικό και είχε το ίδιο αστείο σενάριο με τα ίδια σεναριακά ατοπήματα ξανά και ξανά τότε θα το κράζανε οι πάντες πιστεύω. Το βλέπω όμως για την μουναρα την Tokio.  :wanker:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
ωραία ταινία είναι η Calibre. Από τις λίγες ταινίες που έχω δει στο netflix και αξίζουν.
Ένα καλό μάθημα για αυτούς που τα τσούζουν λίγο παραπάνω και γαμάνε απερίσκεπτα!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τίποτα καλό έχει να προτείνει κανένας;  :think:
Όλα της Marvel μετράνε: Daredevil, Luce Cage, Punisher κλπ
Επίσης, πολύ καλά τα: Mindhunter, Alienist, Mr. Mercedes, Stranger Things, Sinner, Altered Carbon, Black Mirror, Bates Motel,El Chapo, Luther, The Haunting of Hill House,The Last Kingdom

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μπραβο βρε ψυχη pussy wagon  el chapo  :hi:
4 ιουλιου βγαζουν μαλλον το narcos mexico 2  :jerking: :tickedoff:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
πολυ της μοδας παντως η ναρκοφαση τι σκατα μας τα δειχνουν ολα απο τα καρτελ μεχρι το ξεπλυμα  :2funny: :2funny:
καλη φαση  εμεις ειχαμε παπανδρεου και οι νοτιοαμερικανοι κανανε επενδυσεις  :headbaning2: :heavymetalbig:

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Όλα της Marvel μετράνε: Daredevil, Luce Cage, Punisher κλπ
Επίσης, πολύ καλά τα: Mindhunter, Alienist, Mr. Mercedes, Stranger Things, Sinner, Altered Carbon, Black Mirror, Bates Motel,El Chapo, Luther, The Haunting of Hill House,The Last Kingdom
Πιο πολύ μου αρέσει να μην υπάρχει το fiction στοιχείο όταν πρόκειται για σειρά που θα κάτσω να παρακολουθήσω. Προσωπικά αγαπημένες μου είναι μακράν το Breaking Bad - το οποίο δεν περίμενα να το δω από το Netflix, το έβλεπα τόσα χρόνια φανατικά επεισόδιο επεισόδιο κατεβάζοντάς τα αμέσως - το Dexter το οποίο βρίσκω φοβερό και όχι, καμία σχέση με CSI κλπ για όσους το νομίζουν, κρίμα κιόλας που το έχασε το Netflix πλέον μετά από τόσα χρόνια, το Better Call Saul που είναι και prequel του Breaking Bad, καθώς επίσης και το Ozark του Bateman και το Fargo (ειδικά η πρώτη σεζόν φανταστική).
Κρίμα που δεν έχει και το Homeland το ελληνικό Netflix λόγω του Fox που το προβάλλει στα πακέτα Nova & Cosmote, θα ήταν τελείως σούπερ να το χε και αυτό μιας και για μένα είναι στο επίπεδο του Breaking Bad ποιοτικά.

bazilio

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
189
Πόντοι
0
Λουθερ πολυ καλη η φετινη σεζον

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πιο πολύ μου αρέσει να μην υπάρχει το fiction στοιχείο όταν πρόκειται για σειρά που θα κάτσω να παρακολουθήσω. Προσωπικά αγαπημένες μου είναι μακράν το Breaking Bad - το οποίο δεν περίμενα να το δω από το Netflix, το έβλεπα τόσα χρόνια φανατικά επεισόδιο επεισόδιο κατεβάζοντάς τα αμέσως - το Dexter το οποίο βρίσκω φοβερό και όχι, καμία σχέση με CSI κλπ για όσους το νομίζουν, κρίμα κιόλας που το έχασε το Netflix πλέον μετά από τόσα χρόνια, το Better Call Saul που είναι και prequel του Breaking Bad, καθώς επίσης και το Ozark του Bateman και το Fargo (ειδικά η πρώτη σεζόν φανταστική).
Κρίμα που δεν έχει και το Homeland το ελληνικό Netflix λόγω του Fox που το προβάλλει στα πακέτα Nova & Cosmote, θα ήταν τελείως σούπερ να το χε και αυτό μιας και για μένα είναι στο επίπεδο του Breaking Bad ποιοτικά.
όπως βλέπεις, έχω μεγάλη ποικιλία από καλές σειρές.
Με ή χωρις φανταστικό στοιχείο, προτείνω και αστυνομικές και ιστορικές κλπ

DrHouseBJ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλό ψυχολογικό θρίλερ το birdbox.
Η interactive ταινία του black mirror δεν με τρέλανε...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ξεκίνησα το DC TITANS.

Εκπλήσσει ευχάριστα. Βλέπεις την μικρή πρωταγωνίστρια και λες παιδικό και ξεκινάνε κάτι βρωμοξυλα όταν μπαίνει μέσα ο Ρομπιν με σαγόνια να σπάνε και αίματα παντού και λες τι έγινε!
Και το πιτσιρίκι βγάζει από μέσα του τελείως διαβολικα στοιχεία!

Πολύ σκοτεινό για σειρά με υπερηρωες και γουστάρω!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Φάση είχε. Ειδικά αν έχεις ζήσει εκείνη την δεκαετία. Διάβαζα ότι έχει 5 ίσως και περισσότερες διαφορετικές παραλλαγές
ανάλογα τις επιλογές στο τηλεχειριστήριο που κάνεις.
Απλά δεν έπαιζε σε παλιότερες τηλεοράσεις.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Καλό το Birdbox σαν ιδέα και σαν υλοποίηση αλλά άνισο το τελικό αποτέλεσμα καθώς ήταν ανεπαρκές, εγώ τουλάχιστον έτσι το βρήκα. Ενώ υπάρχει αρκετή ίντριγκα με την όλη κεντρική ιδέα και πολύ μυστήριο...spoiler alert...δεν σου δίνει καμία ουσιαστική απάντηση για το τι συμβαίνει τελικά με αυτό το τρελό φαινόμενο σε όλη την ανθρωπότητα. Καλή παραγωγή και cast βέβαια.

Giwrgos44

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Ξεκίνησα το DC TITANS.

Εκπλήσσει ευχάριστα. Βλέπεις την μικρή πρωταγωνίστρια και λες παιδικό και ξεκινάνε κάτι βρωμοξυλα όταν μπαίνει μέσα ο Ρομπιν με σαγόνια να σπάνε και αίματα παντού και λες τι έγινε!
Και το πιτσιρίκι βγάζει από μέσα του τελείως διαβολικα στοιχεία!

Πολύ σκοτεινό για σειρά με υπερηρωες και γουστάρω!

Πολύ καλό αδελφέ...είδα όλο τον πρώτο κύκλο σε ένα βράδυ
:-)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Θα δω το  «Μετά το πορνό 2 και 3» σαν φανατικός τσοντάκιας που ήμουν παλιά. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να δω ολόκληρη ταινία τσόντα.
Αναφέρεται σε πορνοστάρ που ζουν ως συνταξιούχοι. Το 1ο μέρος δεν το έχει αλλά αν θέλω ίσως μπορώ να το βρω στο ίντερνετ.

Το Birdbox με κούρασε αν και καλό ήταν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Θα δω το  «Μετά το πορνό 2 και 3» σαν φανατικός τσοντάκιας που ήμουν παλιά. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να δω ολόκληρη ταινία τσόντα.
Αναφέρεται σε πορνοστάρ που ζουν ως συνταξιούχοι. Το 1ο μέρος δεν το έχει αλλά αν θέλω ίσως μπορώ να το βρω στο ίντερνετ.

Τα είδα και εγώ.

Ε όχι και συνταξιούχοι μεγάλε.

40 χρόνων είναι, όχι 65-70.

Κάποιες γίνανε νοικοκυρές, άλλες κάνουν δουλειές της πλάκας, άλλες έχουν δικές τους εταιρίες.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456

Όπως το λες ακριβώς, ενώ στην αρχή το βρήκα έξυπνο πρωτότυπο ιντριγκαδόρικο κλπ, μετά άρχισε να πλατιαζει και συνεπώς να κουράζει αρκετά.  :S

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τα είδα και εγώ.

Ε όχι και συνταξιούχοι μεγάλε.

40 χρόνων είναι, όχι 65-70.

Κάποιες γίνανε νοικοκυρές, άλλες κάνουν δουλειές της πλάκας, άλλες έχουν δικές τους εταιρίες.

Τώρα η Georgina Spelvin δεν είναι 40άρα. Επίσης στους τίτλους εμφανίζεται ο John Leslie, (μακαρίτης πλέον στα 65). Η Ginger Lynn είναι 50+
Για να δούμε παρακάτω γιατί έχω δει μέχρι την μέση το part2

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
Ας πω κι εγω την γνωμη μου , για μενα κορυφαιες σειρες ειναι
Breaking Bad , Narcos , Strager Thinks και Punisher ( τωρα ανεβασε το NTFLX και τον δευτερο κυκλο με επιστροφη απότι καταλαβα του κακου Billy Rousso)

Στα υποψιν Ozark , Fargo , Iron Fist και Flash , δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα...

Οσο αναφορα το Casa De Papel , προσωπικα με κουρασε με τους πολους ερωτες , αν και ειναι καλη σαν ιδεα

Το ιδιο και το Birdcage , καλη ιδεα αλλα κακη εκτελεση , ιδιως το τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom