pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Προτείνετε καμιά καλή σειρουλα μάγκες.
δες ελ τσαπο
dark
narcos
breaking bad
stranger things
better call saul
Αυτά που διέγραψα τα χω δει. Καλά και τα 3.δες ελ τσαπο
dark
narcos
breaking bad
stranger things
better call saul
Αυτά που διέγραψα τα χω δει. Καλά και τα 3.
Από τα υπόλοιπα ποιο προτείνεις;
Άντε να βάλω ελ τσαποαν θες ναρκοφαση δες ελ τσαπο
ξεκιναει απο την δολοφονια του κικι καμαρενα και παει μεχρι το σημερα
φαντασου το σαν συνεχεια του ναρκος 4 αλλα με κεντρικο ηρωα ελ τσαπο
απο επιστημονικη φαντασια δες dark μοιαζει με το stranger things αλλα στο πιο σκοτεινο
πρωτα βγηκε το stranger , το dark ειναι γερμανικη παραγωγη αλλα γαμαει εχει χειμωνιατικο κλιμα φουλ αλλα θελει πολυ προσοχη παιζουν καμια 40χαρακτηρες ονοματα και μπορει να χασεις την μπαλα,στην αρχη θα σου φανει αργο αλλα κτιζει κλιμα
καλυτερο απο τα τρια για μενα με λιγα επεισοδια
Άντε να βάλω ελ τσαπο
Peaky blinders έχεις δει;
4 σεζόν έχουν βγει και γαμάει!δεν εχω δει αλλα εχει πολλες σεζον και δεν νομιζω να το αρχισω
παντως να ξερεις το ελ τσαπο θα σου φανει λιγο πιο φτηνη παραγωγη σε σχεση με ναρκος αλλα μετα ψιλοφτιαχνει
ιδιο στυλ ειναι με πλανα απο τις τηλεορασεις εποχης κλπ
4 σεζόν έχουν βγει και γαμάει!
και το ορζακ καλο ειναι...
Έχει και κομμουνιστές να γουστάρεις.ναι απο τρειλερ και σκηνες που εχω δει ετσι φαινεται εντομεταξυ εχουν και κατι γαματα ντυσιματα οι τυποι
Και πολύ καλά έχεις κάνει που έχεις δει το Better Call Saul που είναι πολύ καλή σειρά, prequel της μάλλον σπουδαιότερης σειράς ever .Αυτά που διέγραψα τα χω δει. Καλά και τα 3.
Από τα υπόλοιπα ποιο προτείνεις;
Έχει και κομμουνιστές να γουστάρεις.
φοβερο παντως που τολμανε και τα δειχνουν ολα τοσο ρεαλιστικα....εμπλεκουν και την πολιτικη χωρις προβλημα...εμεις εδω δεν εχουμε ανοιξει τον φακελο της κυπρου ακομαπολυ της μοδας παντως η ναρκοφαση τι σκατα μας τα δειχνουν ολα απο τα καρτελ μεχρι το ξεπλυμα
Εγω κατεβάζω τσαμπε ταινίες κ πρόσφατες απο τα τορεντ με vpn
Ο τσαμπας ζει , τι νετφλιξ κ μαλακιες για να κονομάνε οι αμερικανοί
Ναι έλα ντε. Τυχαίο;πολυ της μοδας παντως η ναρκοφαση τι σκατα μας τα δειχνουν ολα απο τα καρτελ μεχρι το ξεπλυμα
φοβερο παντως που τολμανε και τα δειχνουν ολα τοσο ρεαλιστικα....εμπλεκουν και την πολιτικη χωρις προβλημα...εμεις εδω δεν εχουμε ανοιξει τον φακελο της κυπρου ακομα
ναι ρε και ειδικα με το πως η αμερικη αντιμετωπησε την ιστορια αναλογα με την περιοδοστα ναρκος και ελ τσαπο τα δειχνουν και λενε ουσιαστικα το γνωστο αλλα στο λενε χυμα οτι οι κυβερνησεις συνεργαζονταν με ναρκεμπορους ειδικα στο ελ τσαπο δεν πιστευα με αυτα που γινοντουσαν
Ναι, αν μη τι αλλο άλλο εντυπωσιακό.φοβερο παντως που τολμανε και τα δειχνουν ολα τοσο ρεαλιστικα....εμπλεκουν και την πολιτικη χωρις προβλημα...εμεις εδω δεν εχουμε ανοιξει τον φακελο της κυπρου ακομα
Χαχαχα καλο, θεωριες συνομωσιας.Εγω κατεβάζω τσαμπε ταινίες κ πρόσφατες απο τα τορεντ με vpn
Ο τσαμπας ζει , τι νετφλιξ κ μαλακιες για να κονομάνε οι αμερικανοί