barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.168
- Πόντοι
- 5.506
Λες τυπε να είναι η απόφαση καταδικαστική??
Λες να είναι αθωωτική;
Λες τυπε να είναι η απόφαση καταδικαστική??
έλα πες μου η βιασμενη ψυχούλα σου τι λέει??Λες να είναι αθωωτική;
Αναρωτιεμαι ποιος ειναι πιο αξιοπιστοςΚαλυτερα να διαφημιζει κατι παρα να λαδωνεται με τα 20 εκατ του κουλη για να τον λιβανιζει και να χαιρονται τα πιθηκια που βλεπουν κοσιωνη και χατζη-ρεαλ
η παραλία εχθες κ σήμερα θυμίζει euro 2004!
καθίστε μέσα ρε
Ακούστε τους επιστήμονες
άντε να μην έχουμε δεύτερο κύμα
τι σας έπιασε όλους να βγείτε;;;
Λοιπον παιδια ας ετοιμαζομαστε
Ιουνιο επαναφορα των μετρων ως τον Αυγουστο
Με τοσες βλακοφατσες που ειδα στα ρεπορταζ στις παραλιες να χαχανιζουν σαν βλαμμενοι ο ενας πανω στον αλλο δεν λυπαμαι κανεναν πλεον
Εσυ ειδικα ναι, εχεις τρελαθει να γυριζεις καθε μερα εξω, σου το στερησαμεΚαλά,εσύ με το Χαρδαλιά καθήστε μέσα,εμας ασε μας
καθίστε μέσα
μην ρισκάρετε την υγεία σας
Κλειδώστε και πετάξτε το κλειδί της εξώπορτας
Λοιπον παιδια ας ετοιμαζομαστε
Ιουνιο επαναφορα των μετρων ως τον Αυγουστο
Με τοσες βλακοφατσες που ειδα στα ρεπορταζ στις παραλιες να χαχανιζουν σαν βλαμμενοι ο ενας πανω στον αλλο δεν λυπαμαι κανεναν πλεον
Δεν ειπε κανενας να κλειστεις μεσα.καθίστε μέσα
μην ρισκάρετε την υγεία σας
Κλειδώστε και πετάξτε το κλειδί της εξώπορτας
Οχι, διαφωνω.Ειλικρινά, αν πάει η αστυνομία να διαλύσει όλα αυτά τα κωλόπαιδα που μαζεύονται στις πλατείες για να κάνουν αντίσταση κατά του καπιταλισμού, και αυτά αντισταθούν, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τα ταράξει στις φάπες. Μα πολλές φάπες…
Μια ολόκληρη χώρα κινδυνεύει να ξαναμπεί σε καραντίνα για να κάνουν την μαγκιά τους και την κάβλα τους κάτι αριστεροί αλήτες, και ακόμα χειρότερα να πεθάνουν συνάνθρωποί μας εξ αιτίας τους, όπως και να καταστραφούν οικονομικά ένα σωρό μαγαζάτορες και ελεύθεροι επαγγελματίες που 2 μήνες τώρα δεν έβγαλαν ούτε ευρώ.
Όλοι αυτοί υπερέβησαν τα όρια της δημοκρατίας, έβαλαν σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων. Η δημοκρατία έχει εξουσιοδοτήσει την αστυνομία να χρησιμοποιεί βία όταν χρειάζεται, ε διάολε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ την, την πουτάνα την βία να τελειώνουμε !!!!
Λελέδες, θρασύδειλοι γκασμάδες είναι, γεμάτοι από ιερή αριστερή μαλακία, στην πρώτη φάπα θα βρωμίσει η πλατεία από τα σκατάκια που θα κάνουν επάνω τους!
εγω εβγαινα στην καραντινα και το πασχα με την καθολικη πηγα στο λεοντιο αχαιας χαχαχαχαχαΕσυ ειδικα ναι, εχεις τρελαθει να γυριζεις καθε μερα εξω, σου το στερησαμε
Λες Ξάδερφε να επαναφέρετε το 5€ στην είσοδο??Πλεον οποιος πηγαινει στο νοσοκομειο με τον ιο θα πρεπει πρωτα να τον ρωτανε αν πηγε σε πλατειες ή παραλιες αυτες τις μερες
Οποιος πηγε, να του κοβεται η υγειονομικη περιθαλψη
τι λες ρε αλεξ,μιλα λογικα.Πλεον οποιος πηγαινει στο νοσοκομειο με τον ιο θα πρεπει πρωτα να τον ρωτανε αν πηγε σε πλατειες ή παραλιες αυτες τις μερες
Οποιος πηγε, να του κοβεται η υγειονομικη περιθαλψη
Τυπε, μηπως γινεσαι Τζωνης, η, Βαγονης; Και εγω εκανα μια βολτα στην γειτονια μου το βραδι και γινοτανε της κακομοιρας απο 10χρονα και δωδεκαχρονα με τις μαναδες τους, κυριολεκτικα της κακομοιρας, στην πλατεια της συνοικιας που μενω. Θελεις να πεις τωρα, οτι αυτα κανουν αντισταση κατ του καπιταλισμου; Ελεος.Ειλικρινά, αν πάει η αστυνομία να διαλύσει όλα αυτά τα κωλόπαιδα που μαζεύονται στις πλατείες για να κάνουν αντίσταση κατά του καπιταλισμού, και αυτά αντισταθούν, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τα ταράξει στις φάπες. Μα πολλές φάπες…
Μια ολόκληρη χώρα κινδυνεύει να ξαναμπεί σε καραντίνα για να κάνουν την μαγκιά τους και την κάβλα τους κάτι αριστεροί αλήτες, και ακόμα χειρότερα να πεθάνουν συνάνθρωποί μας εξ αιτίας τους, όπως και να καταστραφούν οικονομικά ένα σωρό μαγαζάτορες και ελεύθεροι επαγγελματίες που 2 μήνες τώρα δεν έβγαλαν ούτε ευρώ.
Όλοι αυτοί υπερέβησαν τα όρια της δημοκρατίας, έβαλαν σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων. Η δημοκρατία έχει εξουσιοδοτήσει την αστυνομία να χρησιμοποιεί βία όταν χρειάζεται, ε διάολε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ την, την πουτάνα την βία να τελειώνουμε !!!!
Λελέδες, θρασύδειλοι γκασμάδες είναι, γεμάτοι από ιερή αριστερή μαλακία, στην πρώτη φάπα θα βρωμίσει η πλατεία από τα σκατάκια που θα κάνουν επάνω τους!