Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Και να σου εξηγήσω δεν θα το καταλάβεις.
ναι είναι δύσκολο, άστο.
Και να σου εξηγήσω δεν θα το καταλάβεις.
Δεν θα χουν και χωρο στα ραφια
Ειναι γεματα με τα εμβολια αβραμοπουλου- τσιορδα
θα ερθουν τρεχοντας οταν ο αφρικανος τσιμπαει 500 και ο μισθος ειναι 800.
περιμενε εσυ με λουλουδια στο αεροδρομιο.
και με λουλούδια στο αεροδρόμιο, και άγημα και πάρτι καλωσορίσματος με σαμπάνιες και χαβιάρι
Πόσο νομίζεις ότι έχει η χλωροκίνη; Που ήταν και δωρεά όχι αγορά.πες μας εσυ για την αγορα της χλωροκινης τη καταλληλη στιγμη σε καλη τιμη
προφανεστατα και ειναι για τον πουτσο ο τυπος αλλα οταν σε μια χωρα με αυτους τους φορους παιρνει πιο λιγα και απο τους κυνηγους αυτος που ειναι ακομα πιο για τον πουτσο ειναι σιγουρα ο ψηφοφοροςΑυτό είναι ένα παράδειγμα για το συστηματικό λάθος που κάνουν ο Τζήμερος
πήρες χαμπάρι για έναν ιό που κυκλοφορεί στον πλανήτη εδώ και κάνα 6μηνό;
τύπε οκ αν ιδιωτεύεις και χειρουργείς σε κλινική είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τα πάντα περί δημοσίων συμβάσεων και περί των οικονομικών των νοσοκομείων.Φίλε δεν είμαι σε υπηρεσία, ιδιωτεύω και χειρουργώ σε κλινική, αλλά ξέρω από νοσοκομεία που ανέφερες χθες ότι καθυστερούν τι πληρωμές. Όταν έρχεται mail να δώσεις προσφορά αναφέρει τον νόμο με τον οποίο θα πληρωθείς. Οι προμηθευτές πληρώνονται με τον νόμο που σου έγραψα χθες.
Όλη μερα στα καναλια ρε φίλε, απόκαμαν , θες και βουλή?Σήμερα είδα πλάνα από την Βουλή που ήταν όλοι βαριά βαριά καμία 30 άτομα όλα κ όλα ,για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα της χώρας!
Γιατί ρε αληταραδες σας πληρώνουμε τότε 300 μισθούς ??
Σήμερα είδα πλάνα από την Βουλή που ήταν όλοι βαριά βαριά καμία 30 άτομα όλα κ όλα ,για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα της χώρας!
Σήμερα είδα πλάνα από την Βουλή που ήταν όλοι βαριά βαριά καμία 30 άτομα όλα κ όλα ,για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα της χώρας!
Θες να κολλήσουν τίποτα και μετά να τρέχουμε :S :S :S
πήρες χαμπάρι για έναν ιό που κυκλοφορεί στον πλανήτη εδώ και κάνα 6μηνό;
Τυπε καθοντουσαν αραια μην τους πειραξει ο κορονοιος και χασει το εθνος τους σωτηρες του :S