troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.954
- Πόντοι
- 5.506
αυτοι τυπε...μην ρωτας πολλαποιοι το θελουν τυπε?
αυτοι τυπε...μην ρωτας πολλαποιοι το θελουν τυπε?
Αν απαγορευθεί και η θα γίνουν εξεγέρσεις σε όλο τον πλανήτη, είναι η έσχατη γραμμή άμυνας του οργανισμού
Η Ρωσια με 144,5 εκατομμύρια πως τα καταφερνει χωρις μετρα να εχει μονον 199 κρουσματα και εναν μολις θανατο?Η ποσοστιαία αύξηση από χθες, των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα (χωρίς Ιταλία, Γαλλία ακόμη)
Χώρα Αύξηση Κρούσματα
China 80928 <1%
Iran 18407 6%
Spain 17395 17%
Germany 13979 13%
USA 10781 16%
S. Korea 8565 1%
Switzerland 3939 26%
UK 2692 2%
Netherlands 2460 19%
Austria 2013 22%
Belgium 1795 20%
Norway 1739 9%
Sweden 1439 10%
Denmark 1132 7%
Japan 923 <1%
Malaysia 900 13%
Portugal 785 22%
Canada 770 5%
Australia 709 18%
Czechia 631 20%
Brazil 534 <1%
Israel 529 22%
Greece 464 11%
Finland 400 11%
Pakistan 384 25%
Singapore 345 10%
Chile 342 43%
Luxembourg 335 65%
Iceland 330 32%
Poland 325 13%
Slovenia 319 11%
Indonesia 309 36%
Romania 277 6%
Thailand 272 28%
Bahrain 268 4%
Estonia 267 3%
Philippines 217 7%
Hong Kong 208 7%
Russia 199 35%
India 197 16%
Turkey 192 <1%
Iraq 177 7%
ποιοι το θελουν τυπε?
α δατς ραιτΓραφει:
Η πιο πολύτιμη πληροφορία για την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα ήταν να γνωρίζουμε τον επιπολασμό της λοίμωξης από κοροναϊό σε ένα τυχαίο δείγμα πληθυσμού και να επαναλαμβάνουμε αυτή την άσκηση σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εκτιμήσουμε την επίπτωση νέων μολύνσεων.
...οπως δλδ με τις δημοσκοπησεις. Εχεις ενα δειγμα αντιπροσωπευτικο και μετα υπολογιζεις το συνολο. Τι πιο απλο? Δε χρειαζεται καν να εχεις δεκαδες χιλιαδες ή εκατομμυρια τεστ.
Η ελλειψη αντιπροσωπευτικων δειγματων ειναι υποπτη γιατι αφενος δε χρειαζεται μεγαλο αριθμο τεστ αφετερου θα εδινε μια παρα πολυ καλη εικονα για το μεγεθος της πραγματικης απειλης. Θελουν να φουσκωνουν το ratio θνησιμοτητας με βαση τα πολυ μικροτερα νουμερα επιβεβαιωμενων κρουσματων και να πετανε ποσοστα στυλ 3-5-10% που δεν εχουν καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα.
Αποκομμένες κοινότητες.Μου εξηγει καποιος γιατι δεν υπαρχουν κρουσματα στους Ρομα?
ποιοι το θελουν τυπε?
Οι κυβερνησεις τυπε. Στην αρχη κοροϊδευαμε τους κινεζους οτι κρυβανε τα νουμερα και επιβαλλουν λογοκρισια τωρα το κανουμε εμεις. Σε χωρες που λενε οτι εχουν τη δυνατοτητα διεξαγωγης πχ 5-10-20.000 τεστ τη μερα, ποσο δυσκολο ειναι απ'αυτα να κανεις 500 για μια δειγματοληπτικη ωστε να εχεις μια εικονα τι γινεται γενικοτερα στη κοινωνια?
Ειναι κατι το οποιο, περαν των αλλων, ειναι απαραιτητο ωστε να ξερει μια κυβερνηση ποτε το φαινομενο εχει κορυφωθει για να μειωσει τα μετρα. Αν πχ το καθυστερησει μια βδομαδα επειδη παει στα τυφλα μπορει να εχουν βαλει λουκετο μερικες χιλιαδες ακομα επιχειρησεις. Στη τυχη θα το πηγαινουν? Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Καλα τα λεει ο αλλος.
Αποκομμένες κοινότητες.
Άμα εισχωρήσει όμως, την γαμήσαν.
Στην Βορεια Αφρικη ειναι ηδη πεθαμενοι,αλλα δεν το ξερουν ακομα....στην αφρικη εχει ζεστη και σκοτωνεται ο ιος αφου για ντε ξερω γω
Το τζατζίκι μεγάλε κι ας λένε ότι το σκόρδο δεν αποδεικνύει ότι βοηθάει!Ναι ηθελα να σου το πω κι εγω αυτο.
Παμε παντως πολυ καλα, αυτο εχει σημασια.
Οσο κι αν καποιοι φερνουν την καταστροφη, νομιζω οτι προλαβαμε
Δεν ξερω τι συμβαλλει περισσοτερο, το οτι πηραμε μετρα νωρις? το "ελληνικο dna"?, το ελληνικό κλίμα? Παντως κατι μου λεει οτι θα βαλουμε τα γυαλια σε ολη την Ευρωπη
το κανανε οι Γερμανοι τυπε. Μεχρι και δειγματοληπτικους στο δρομο κανανε
και κατελειξαν οτι τελικα ο ιος ειναι υπερβολικα μεταδοτικος και απλα σταταλανε πορους τεσταροντας αλογιστα
Μου εξηγει καποιος γιατι δεν υπαρχουν κρουσματα στους Ρομα?
Εχω διαβασα οτι οι κινεζοι ειχαν μηδεν νεα κρουσματα σημερα
Η καταλαβα λαθος??
Βορεια Αφρικη εννοεις την Σομαλια?Στην Βορεια Αφρικη ειναι ηδη πεθαμενοι,αλλα δεν το ξερουν ακομα....
Επεσε η καταρα του θεου....ΑΚΡΙΔΕΣ!!! Οι σοδειες καταστραφηκαν και τα σμηνη κινουνται προς Ασια!!!
Η επισιτιστικη κριση που ερχεται θα κανει τον ιο να μοιαζει με απλο κρυωμα....
Το ποσοστο θνησιμοτητας ειναι αυτο που οδηγησε στις πολιτικες επιλογες της οικονομικης παραλυσης.
Nope
Ο απολυτος αριθμος βαρεια νοσουντων οδηγησε στις πολιτικες επιλογες που εγιναν. Γιατι καλε μου αν τιγκαρουν τα νοσοκομεια, κι αυτος που θα παθει καρδιακη προσβολη θα πεθανει αν δεν υπαρχει κρεβατι να νοσηλευτει, κι ο πιτσιρικας που θα πεσει με το μηχανακι, κι ο καρκινοπαθης κλπ