txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Για 102η φορα
Ειμαι υπερ του να κλεισουν οι εκκλησιες
Να θυμισω οτι δεν ειμαι εγω υπουργος για να το αποφασισω κιολας
στον κουλη αναφερομαι
Για 102η φορα
Ειμαι υπερ του να κλεισουν οι εκκλησιες
Να θυμισω οτι δεν ειμαι εγω υπουργος για να το αποφασισω κιολας
σημερα εγινε ιερα συνοδος παρουσια του τσιοδρα
το πιθανοτερο ειναι οτι αυριο θα βγει αποφαση που θα λεει οτι αναστελλονται ολες οι ακολουθιες της εκκλησιας με εξαιρεση την κυριακατικη θεια λειτουργια που θα γινεται ειτε κεκλεισμενων των θυρων με την παρουσια μονο του παπα και του ψαλτη ειτε με ελαχιστους πιστους μεσα, οσους χωραει η εκκλησια εφοσον βρισκονται σε αποσταση ασφαλειας ο ενας απο τον αλλον (οπως πχ εγινε με τα σουπερμαρκετ που ειπαν 1 πελατης καθε 10 τετραγωνικα)
Πολιτικη ειναι να ισορροπεις καποια πραγματαστον κουλη αναφερομαι
Τελος οι λειτουργιες και τα μυστηρια τύπεοι ευπαθεις ομαδες ρε παπα-τζηδες ετσι κι αλλιως δεν πρεπει να βγαινουν απο τα σπιτια τους.
αφηνετε τις εκκλησιες ανοιχτες ωστε να πηγαινουν ολες οι θεουσες απροσδιοριστου ηλικιας με τα μουστουκια και να σπερνουν τον ιο σε χιλιαδες κοσμου.
ειστε υπευθυνοι για ανθρωποκτονιες εκ προθεσεως,θα λογοδοτησετε αργα η γρηγορα :S :S :S
Πολιτικη ειναι να ισορροπεις καποια πραγματα
Αν εβγαινε και ελεγε κλεινουν οι εκκλησιες, θα ειχε αντιθετα αποτελεσματα.
Στο διαγγελμα μιλησε συνετα και λογικα.
Καποια πραγματα θελουν ειδικο χειρισμο.
Και τωρα αποδεικνυεται οτι με ηπια πολιτικη στο θεμα, θα βγει και αποφαση για κλεισιμο απο την ιδια την εκκλησια
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ λοιπον (και στους πολυ καλους συμβουλους του).
Παρεμπιπτοντως ο Κουλης πρεπει να εχει το καλυτερο επιτελειο της μεταπολιτευσης.
Τύπε δεν καταλαβα λεξη•Πριν τρεις Δευτέρες τα ΜΑΤ εστάλθησαν σε ΧΙΟ και Λέσβο: χαμός με την κοινή γνώμη.
•Πριν δυο Δευτερες ο Ερντογαν προωθεί τους μετανάστες στα ελληνικά σύνορα διεκδικώντας απ την Ευρώπη υψηλά κονδύλια:χαμός ο κόσμος.
•Σήμερα όλα τα παραπάνω ήταν βούτυρο στο ψωμί και κινδυνεύουμε όλοι με αφανισμό .Αυτα είναι προβλήματα!
ψευτικα ειναι ολαΌσοι βλέπουν την εκκλησία (της Ελλάδας του 2020) με καλό μάτι πρέπει να αναλογιστούν την πιθανότητα του ότι αν υπάρχει θεός κάποια μέρα θα κατέβει κάτω και θα τις γκρεμίσει μόνος τους τις εκκλησίες...
μεγαλύτερη απάτη από τους παπάδες με τα χρυσά ράσα δεν υπάρχει. οι πραγματικοί πιστοί του θεού βρίσκονται στα μοναστήρια στη μέση του πουθενά και δε κυκλοφορούν με μερσεντές ούτε παίρνουν μίζα για να κάνουν βαφτίσεις.
Πολιτικη ειναι να ισορροπεις καποια πραγματα
Αν εβγαινε και ελεγε κλεινουν οι εκκλησιες, θα ειχε αντιθετα αποτελεσματα.
Στο διαγγελμα μιλησε συνετα και λογικα.
Καποια πραγματα θελουν ειδικο χειρισμο.
Και τωρα αποδεικνυεται οτι με ηπια πολιτικη στο θεμα, θα βγει και αποφαση για κλεισιμο απο την ιδια την εκκλησια
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ λοιπον (και στους πολυ καλους συμβουλους του).
Παρεμπιπτοντως ο Κουλης πρεπει να εχει το καλυτερο επιτελειο της μεταπολιτευσης.
πριν ενα ποστ δεν ειπες οτι θα κλεισουνΤελος οι λειτουργιες και τα μυστηρια τύπε
Ευχαριστημενος τωρα?
Πες μου ρε τύπε οτι πιστευουν καποιοι οτι ειναι οντως χρυσα τα ρασαψευτικα ειναι ολα
πλαστικα
ναυλον κλωστες
Το κλειδι φιλε ειναι ποιοι ειχαν υποκειμενα νοσηματα που επιβαρυναν την κατασταση τους..
Γιατι και στην Ισπανια πεθανε χτες ενας 21 χρονών,αποδειχθηκε όμως ότι ειχε ..λευχαιμια και δεν το ηξερε!
Τι δεν καταλαβες? Δεν γινονται πλεον λειτουργιες. Θελεις να βαλουμε και αμπαρες και λουκετα στις πορτες μην τυχον και μπει κανενας μεσα?πριν ενα ποστ δεν ειπες οτι θα κλεισουν
:S :S :S