Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Κι ελεγα τι κανει ο κοσμος τοσο κωλοχαρτο, υπαρχει συνταγη.  :S :S :S

tenor.gif

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Περί Δίδυμων πύργων,βάζετε χέρι στη φωτιά ότι δεν υπάρχει τίποτα από πίσω;Πώς κατέρρευσαν τόσο γρήγορα;Γιατί δεν καταρρίφθηκαν τα αεροπλάνα;Αν όχι το πρώτο,τουλάχιστον το δεύτερο;

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τωρα εγω να σας πω οτι στα δικαστηρια δικαζονται κανονικα τα ακροατηρια με ασφαλιστικά μετρα, που σημαινει τουλαχιστον 80 ατομα ανα αιθουσα?
Δεν ξερω βεβαια αν αλλαξει κατι απο Δευτερα, τωρα που βρεθηκε κρουσμα στην Εισαγγελία
Σημερα εδω στην Αναβυσσο ητανε γεματη ολη η παραλια και κανανε και μπανιο. Απιστευτη ανευθυνοτητα απο τον κοσμο. Δεν εχει συνειδητοποιησει κανενας ακομη μου φαινεται τι κακο προκειται να γινει. Κατα την γνωμη μου με τις κινησεις του λαου γενικα που βλεπω δυσκολα θα γλυτωσουμε ασχημες καταστασεις. Οτι μετρα και να παιρνει η κυβερνηση οταν κανενας δεν πειθαρχει τα πραγματα θα γινουνε χαωτικα καποια στιγμη.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε σε κέντρο του Βόλου με αφορμή αρραβώνα ενός ζεύγους Ρομά παρά την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε σε κέντρο του Βόλου με αφορμή αρραβώνα ενός ζεύγους Ρομά παρά την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

εχουν ανοσια ρε ταραμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Περί Δίδυμων πύργων,βάζετε χέρι στη φωτιά ότι δεν υπάρχει τίποτα από πίσω;Πώς κατέρρευσαν τόσο γρήγορα;Γιατί δεν καταρρίφθηκαν τα αεροπλάνα;Αν όχι το πρώτο,τουλάχιστον το δεύτερο;
Καληνυχτα τύπε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.885
Πόντοι
9.931
61 μέλη και 97 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Το θέμα λογικά θα σπάσει ρεκόρ όλων τον εποχών :grin:

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0

Θα γραψω και εγω λοιπον τις σκεψεις μου αγαπητοι συναγωνιστες..
Ξερω οτι αυτα που θα διαβασετε θα προκαλεσουν αντιδρασεις, δεν προκειται να απαντησω κανενα μηνυμα,
Σας ενημερωνω οτι ειμαι ενας ταπεινος καθηγητης εφαρμοσμενων μαθηματικων σε πανεπιστημιο της Αυστραλιας με ειδικευση στα χαοτικα συστηματα ( συστηματα απειρων μεταβλητων ) και  στην γεωοικονομια.

Η εννοια της εκθετικης κατανομης ειναι ιδιαιτερα σημαντικη για να καταλαβουμε το γιατι με μαθηματικη ακριβεια η Ελλαδα σε περιπου 9-11 μερες θα βρισκεται σε χειροτερη κατασταση απο οτι ειναι η Ιταλια τη στιγμη που πληκτρολογω το κειμενο αυτο ( Η Ισπανια θα γινει Ιταλια σε περιπου 5 μερες )..
Διαβαστε το κειμενο του Δασκαλακη οσοι δεν το εχετε με τα μαθηματικα για να καταλαβετε τα βασικα ( κατι αντιστοιχο συμβαινει με την κλιμακα ριχτερ που ειναι λογαριθμικη και εξηγει γιατι ο σεισμος 5 ριχτερ ειναι δεκαπλασιος απο τον 4, ο 6 δεκαπλασιος απο τον 5 αρα 100πλασιος απο τον 4 κτλπ )..

Τα παραπανω σε συνδυασμο με την μαγκια του Νεοελληνα ( ο οποιος ενω πριν λιγες μερες ηθελε καρναβαλια ,  τωρα στοιβαζεται στα σουπερ μαρκετ )καθιστουν τον Αρμαγεδωννα που ερχεται πιο σιγουρο απο το οτι η γη ειναι σφαιρικη..

Ο πραγματικος Αρμαγεδωννας βεβαια θα ερθει στο επιπεδο της οικονομιας οπου το αισιοδοξο σεναριο μιλα για μειωση του αεπ κατα 10% το οποιο θα εχει περισσοτερες επιπτωσεις απο αυτον καθεαυτον τον κορονοιο αφου η κριση του 10 θα φανταζει παιδικο παρτυ ( ερχεται απιστευτος αποπληθωρισμος, ανεργεια κτλπ )..
Αυτος ειναι και ο λογος που ο Μπορις Τζονσον στην Αγγλια βαζει την οικονομια πανω απο την δημοσια υγεια , εκτιμα οτι οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ χειροτερες κοινωνικα οποτε θα θυσιασει τους πιο αδυναμους αλλα η οικονομια θα συνεχισει ( τεραστιος τζογαδορος )..

Παρατηρηση 1: Τα μετρα θα ειναι μαζι μας τουλαχιστον 5-6 μηνες και οχι 2 εβδομαδες φυσικα
Παρατηρηση 2: Δεν θα σταματησει την εξαπλωση του ¨ιου ¨ ( δες παρατηρηση 3 γιατι εβαλα εισαγωγικα στον ιο ) η αυξηση της θερμοκρασιας ( βλεπε καταρ, ντουμπαι που εχουν 32 βαθμους με υγρασια κατω του 40%)
Παρατηρηση 3: Προφανως δεν μιλαμε για μεταλλαξη ιου απο καμια νυχτεριδα, αυτα ειναι για να κοροιδευουμε τον λαο, μιλαμε για ενα βιολογικο οπλο το οποιο εχει στησει μια οικονομικη  ελιτ η οποια εχει shortαρει ασχημα στην αγορα παραγωγων ( εχουν πονταρει δηλαδη στην πτωση των assets οπως μετοχες , δεικτες, πετρελαιο κλπ )..
Bonus δωρο: Οταν σας πουν σε κανα χρονο οτι βρηκαν το εμβολιο αγοραστε οτι χρηματιστηριακο δεικτη βρειτε και πουληστε τυχον χρυσο αν εχετε..

Οταν τυπωνεις χρημα θα εχεις ειτε πληθωρισμο ( Βενεζουελα , Ζιμπαμπουε ) ειτε φουσκες ( Εκτ , Fed )

Καλο κουραγιο σε ολους, ερχονται δυσκολες μερες..

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.118
Πόντοι
4.895
εν συντομία σου λέω ότι με βάση τα όσα είδαμε η κατάρευση εξηγείται μια χαρά με βάση τη θεωρία της φυσικής και της μηχανικής/αντοχής υλικών  πιο συγκεκριμένα. Δεν γράφω πιο πολλά γιατί το θέμα είναι άσχετο με το παρόν νήμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Θα γραψω και εγω λοιπον τις σκεψεις μου αγαπητοι συναγωνιστες..
Ξερω οτι αυτα που θα διαβασετε θα προκαλεσουν αντιδρασεις, δεν προκειται να απαντησω κανενα μηνυμα,
Σας ενημερωνω οτι ειμαι ενας ταπεινος καθηγητης εφαρμοσμενων μαθηματικων σε πανεπιστημιο της Αυστραλιας με ειδικευση στα χαοτικα συστηματα ( συστηματα απειρων μεταβλητων ) και  στην γεωοικονομια.

Η εννοια της εκθετικης κατανομης ειναι ιδιαιτερα σημαντικη για να καταλαβουμε το γιατι με μαθηματικη ακριβεια η Ελλαδα σε περιπου 9-11 μερες θα βρισκεται σε χειροτερη κατασταση απο οτι ειναι η Ιταλια τη στιγμη που πληκτρολογω το κειμενο αυτο ( Η Ισπανια θα γινει Ιταλια σε περιπου 5 μερες )..

Ελπιζω βεβαια κυριε καθηγητα, να εισαι εδω σε 11 μερες και να μας εξηγησεις γιατι η Ελλαδα ΔΕΝ θα ειναι χειροτερα απο ό,τι η Ιταλια.
Κραταω το ποστ και τα ξαναλεμε

Για την ωρα τριγυριζει το μυαλο μου το ρητο "ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπηρχαν οι διδασκαλοι".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
61 μέλη και 97 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Το θέμα λογικά θα σπάσει ρεκόρ όλων τον εποχών :grin:
Το ρεκορ το ειχε το νημα που ανοιξε οταν εβγαλε η Αλεξανδρατου την πρωτη πορνοταινια τύπε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως αν δεν πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα μετά από αυτό το 2ήμερο που όλοι ήταν έξω,θα είναι έκπληξη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάντως αν δεν πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα μετά από αυτό το 2ήμερο που όλοι ήταν έξω,θα είναι έκπληξη
Εγω επιμενω οτι εχω την εντυπωση οτι προλαβαμε, θα δειξει

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Οι Γαλλοι λενε οτι απο τους 91 θανατους και τους 300 που ειναι σε κρισιμη κατασταση στα νοσοκομεια τους, οι μισοι ειναι κατω των 50 ετων.

Edit: το ιδιο και οι Ολλανδοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι Γαλλοι λενε οτι απο τους 91 θανατους και τους 300 που ειναι σε κρισιμη κατασταση στα νοσοκομεια τους, οι μισοι ειναι κατω των 50 ετων.

Edit: το ιδιο και οι Ολλανδοι
Πραγματικα θα αξιζε να μας εξηγησει καποιος την διαφορετικη ηλικιακη "συνθεση" κρουσματων και την διαφορετικη "θνητοτητα" των κρουσματων απο χωρα σε χωρα

Π.χ. Οι Γαλλοι εχουν πολλους νεαροτερους ασθενεις, ενω οι Γερμανοι εχουν εντυπωσιακα μειωμενη θνητοτητα στα κρουσματα τους

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Φιλε alex 71 θα κανω μια εξαιρεση και θα σου απαντησω επειδη διεκρινα μια ειρωνεια που δεν ξερω απο που πηγαζει..
Αν νομιζεις οτι προλαβαμε εισαι εκτος τοπου και χρονου..
Το σταματω εδω με σεβασμο..
Ειλικρινα προσευχομαι να διαψευστω..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φιλε alex 71 θα κανω μια εξαιρεση και θα σου απαντησω επειδη διεκρινα μια ειρωνεια που δεν ξερω απο που πηγαζει..
Αν νομιζεις οτι προλαβαμε εισαι εκτος τοπου και χρονου..
Το σταματω εδω με σεβασμο..
Ειλικρινα προσευχομαι να διαψευστω..
Το ηξερα οτι η "ελαφρα ειρωνεία" ειναι παντα ενα κινητρο να λαμβανεις απαντησεις απο καποιον που προκαταβολικα δεσμευεται να μην απαντησει, δεν διαψευστηκα

Επιπλεον εντυπωσιαζομαι που ενας καθηγητης με την συγκεκριμενη ειδικοτητα προσευχεται, αρα πιστευει στο Θεο

Η πραγματικοτητα εχει την ιδιοτητα να ειναι ξεροκεφαλη, προφανως θα ξεφτιλισει εναν απο τους δυο μας.
Ας μην προτρεχουμε λοιπον για το ποιος ειναι εκτος τόπου και χρόνου, θα το δειξουν οι επομενες ημερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom