yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.430
- Πόντοι
- 3.346
Εβλεπα πριν λιγο ρωσικο πρωταθλημα..το γηπεδο γεματο!Εν τω μεταξύ Ρωσία μόνο 47 κρούσματα :S :S :S
Εβλεπα πριν λιγο ρωσικο πρωταθλημα..το γηπεδο γεματο!Εν τω μεταξύ Ρωσία μόνο 47 κρούσματα :S :S :S
Δεν ξέρω είναι 5οι αυτή τη στιγμή από 8οι που ήταν πριν 3 μέρες
Μπορεί να κάνει την έκπληξη η Αγγλία που δεν λαμβάνει καθόλου μέτρα περιορισμού...
Η Ελλαδα θα κερδισει στο τελος..μας πιστευω πολυ! :S
τσιμη πες την αλήθεια πας για ματιΠαλι καλα εκει που παω δεν ειναι οργανωμενη
Είμαι σίγουρος ότι η βασίλισσα έχει κλειστεί σε δωμάτιο πανικούΠαντως ενω το σκεπτικο τους ειναι σωστο (δεν μπορεις να το εξαφανισεις, μολις ξαναβγει ο κοσμος εξω θα κολλησουν) θα κρασαρει το συστημα υγειας που εχουν, εκτος και αν τους διωχνουν απο τα νοσοκομεια, κατευθειαν στον mpampoulas. Επισης ειναι και το θεμα των logistics, χρειαζονται μισο εκατομμυριο ταφους τσακ μπαμ.
Δοξαζω τον κορονοιο..
Λες τυπε??
Το καλύτερο ξέχασες
Κάτι ήξερε ο Αλέξης που δεν το ολοκλήρωσεΠάντως στην Θεσσαλονίκη είναι πιο σωστοί από μας,το μετρό τους δεν είχε ούτε έναν επιβάτη.
Εδω δες πατεντα που κανανε στα λεοφωρεια τα σαινια του ΟΑΣΘ.Πάντως στην Θεσσαλονίκη είναι πιο σωστοί από μας,το μετρό τους δεν είχε ούτε έναν επιβάτη.
Εδω δες πατεντα που κανανε στα λεοφωρεια τα σαινια του ΟΑΣΘ.
Όποιος πλησιάζει τον οδηγό σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων θα εκτοξεύεται από το λεωφορείο...Εδω δες πατεντα που κανανε στα λεοφωρεια τα σαινια του ΟΑΣΘ.
θα τα λες ολα... κ Πρω(κ)ταθλητηςΔοξαζω τον κορονοιο..
Σωσαμε την κατηγορια..
Αποφεύγουμε τον κόσμο, οι ερημιές είναι ακίνδυνες εκτός και σου την πέσουν...Τωρα σοβαρα,εγω που τωρα κανω καθε πρωι περπατημα στο βουνο, 8-9.30 χωρις ανθρωπο διπλα,θα πρεπει να κατσω μεσα???
Στεκει ρε παιδια??