κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.854
- Πόντοι
- 19.795
Απάντησα.Αναμείνατε πμ...
Απάντησα.Αναμείνατε πμ...
Αρνητικο το πρωτο..ευτυχως..Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, δεν μπορεί να βγαίνουν συνέχεια αρνητικά :-(
Η τύχη συνεχίζει να μας ευνοείΑρνητικο το πρωτο..ευτυχως..
Αντε σπρωξτε να βγαλουμε και το δευτερο το ιδιο..
Μέχρι να γυρίσω εγώ.Η τύχη συνεχίζει να μας ευνοεί
Λογικο δεν ειναι?Μην γινω προφητης,αλλα καποια στιγμη θα βγει μια Αμερικανικη φαρμακευτικη και θα πει "Εχουμε το εμβολιο"....
Να μπείτε σε καραντίνα μόλις γυρίσετεΜέχρι να γυρίσω εγώ.
Απαραιτήτως και αυτοβούλως. 15 μέρες δεν θα με πλησιάσει κανείς. Ούτε η γυναίκα μου.Να μπείτε σε καραντίνα μόλις γυρίσετε
Ουδέν κακόν αμιγές καλού ;)Απαραιτήτως και αυτοβούλως. 15 μέρες δεν θα με πλησιάσει κανείς. Ούτε η γυναίκα μου.
Σωστα, εμεις θα κλεινουμε τα συνορα παντου στη θαλασσα με φραχτες, σκυλοψαρα και ναρκεςστο ελαδισταν θα γινει πραγματικα της πουτανας. ουτε μια καραντινα δεν θα μπορεσει να κανει το κωλοκρατος.
κανονικα θα επρεπε να εχουν κλεισει τα συνορα τουλαχιστον με την ιταλια.
πανετοιμος παντως ο κρατικος μηχανισμος :S :S :S
τα καταφεραν οι Ιταλοι τυπε να εχουν πιο πολλους νεκρους απο τις Φιλιππινες που ο πιο πλουσιος μενει σε παραγκα χωρις νερο.
Σωστα, εμεις θα κλεινουμε τα συνορα παντου στη θαλασσα με φραχτες, σκυλοψαρα και ναρκες
Και στο Αιγαιο και στο Ιονιο
Μην μπαινουν μεταναστες και μικροβια
τα καταφεραν οι Ιταλοι τυπε να εχουν πιο πολλους νεκρους απο τις Φιλιππινες που ο πιο πλουσιος μενει σε παραγκα χωρις νερο.
σκεψου Ελλαδα,θα εχει πιο πολλους νεκρους απο ολη την Κινα μαζι :S :S :S
Ναι τύπε καλα τα λεςτα καταφεραν οι Ιταλοι τυπε να εχουν πιο πολλους νεκρους απο τις Φιλιππινες που ο πιο πλουσιος μενει σε παραγκα χωρις νερο.
σκεψου Ελλαδα,θα εχει πιο πολλους νεκρους απο ολη την Κινα μαζι :S :S :S