Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
σεξ αυστηρα με καποτα και ωραια αμαξια χωρις καγκουριες δεν εβλαψαν κανεναν νομιζω. για το ποτο συμφωνω. ποτο και τσιγαρο τα αποφευγω σαν ο διαολος το λιβανι :)
Αυστηρά με καποτα λεει.... έλα μου που έσπασε και του πλημμυρισε η σουφρα χυσια... :tooth: :tooth: :tooth: Προβολή συνημμένου 789664

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Αυστηρά με καποτα λεει.... έλα μου που έσπασε και του πλημμυρισε η σουφρα χυσια... :tooth: :tooth: :tooth: Προβολή συνημμένου 789664
λεγεται ρε αγραμματε οχι λεγετε :confused: παντως μπραβο το λεει η καρδουλα σου δεν περιμενα οτι καποιος θα ειχε τοσο θεμα απο μια προσβολη για να καθεται να κανει αυτα :tooth::tooth::tooth: εχεις μιλησει σε ψυχολογο για το υψος και την μπακα?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε δεν νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια οτι τα εμβολια για ενα διαστημα εμποδιζουν σοβαρη νοσηση. τωρα για τη μεταδοση στην ομικρον ειναι αλλη ιστορια. οι νεοι γιατι θελετε να τρυπιουνται καθε 3 μηνες ή οσο ειναι μου εξηγεις? τα παππουδια 50 και ανω να κανουν αν θελουν και πολυ ασχοληθηκαμε....
Δε θέλει να τρυπιεται κάθε 3 μήνες... θέλει τραβελοτρυπιμα κάθε μερα...:tooth::tooth::tooth:
λεγεται ρε αγραμματε οχι λεγετε :confused: παντως μπραβο το λεει η καρδουλα σου δεν περιμενα οτι καποιος θα ειχε τοσο θεμα απο μια προσβολη για να καθεται να κανει αυτα :tooth::tooth::tooth: εχεις μιλησει σε ψυχολογο για το υψος και την μπακα?
Δικό σου ποστ είναι κοπελιά, το Μετσόβιο μεσα... :confused: :confused: :confused: Προβολή συνημμένου 789665

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
*τρυπημα αγραμματο χομπιτ:2funny:
εισαι τοσο χαζος που βαζεις υποτιθεται ποστ μου με παραθεση του εαυτου μου. τουλαχιστον ρε τυπε αφου χαλας τοσο χρονο μπας και δεν πας να πεσεις απο γκρεμο που εισαι κοντος. καντο σωστα τουλαχιστον:tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
*τρυπημα αγραμματο χομπιτ:2funny:
εισαι τοσο χαζος που βαζεις υποτιθεται ποστ μου με παραθεση του εαυτου μου. τουλαχιστον ρε τυπε αφου χαλας τοσο χρονο μπας και δεν πας να πεσεις απο γκρεμο που εισαι κοντος. καντο σωστα τουλαχιστον:tooth:
Ρε τι ναυάγιο είσαι συ, κάνεις και παρατηρήσεις για ορθογραφία...με 2 Τ ρε κοπελιά.... :tooth: :tooth: :tooth:
Μόνο την πουτσα σκέφτεσαι...
Νικι γουστα.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ρε τι ναυάγιο είσαι συ, κάνεις και παρατηρήσεις για ορθογραφία...με 2 Τ ρε κοπελιά.... :tooth: :tooth: :tooth:
Μόνο την πουτσα σκέφτεσαι... Προβολή συνημμένου 789666
τουλαχιστον παροτι κοντοχοντρος βελτιωνεσαι και κροπαρες το αριστερα για να μη βαραει οτι ειναι φεηκ :2funny: . μπραβο εισαι πιο εξυπνος αποτι περιμενα. :confused:
*το αγραμματο με δυο τ συμφωνα με σενα. μαλιστα....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε λεω προσωπικα εμενα σαν Νικο δεν με νοιαζει η οικονομια γτ στα αρχιδια μου, οποτε θελω σηκώνομαι φευγω στο εξωτερικο σε καλοπληρωμενη δουλεια και αυτο αν χρειαστει να δουλεψω....
σαν πολιτης της χωρας που νοιαζεται για τους νεους συνανθρωπους και λιγοτερο προνομιουχους φιλους του που εχουν χρονια ζωης μπρστα τους προφανως με νοιαζει η οικονομια.
Εμένα σαν Νίκο γράφει ο αγραμματος παίκτης ριάλιτι...
Γράψε εγώ ως πουστης... :tooth: :tooth: :tooth:
Στο εξωτερικό για τραβελοπουτσες...:confused::confused::confused: Προβολή συνημμένου 789671

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
σου ειπα στα αρχιδια μου για την οικονομια προσωπικα τυπε, τους υπολοιπους που πεινανε στη χωρα λυπαμαι. οποτε θελω την κανω για γενευη. μακαρι η οικονομια της ευρωζωνης να πεσει ταρταρα.
δεν μου λες ομως η σουηδια δεν ειναι και πιο κρυα αρα θα επρεπε να απειλείται περισσοτερο απο τετοιες νοσους :confused: συμφωνα με επιχειρημα των ειδικων της κυβερνησης? μη θυμομαστε μονο οσα μας συμφερουν απο σουηδια δηλαδη...
Στη Γενεύη στο κωλοδιορθωτηριο.... :tooth: :tooth: :tooth:
Χεσμενη μετανάστρια...:confused::confused::confused:
Βλακα έγραψες με 2 Τ εκμετάλλευση και μιλάς για ορθογραφία.... :confused: :confused: :confused:
Νικι ρηξη πρωκτου.png

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Έκανε ο κόσμος την πρώτη δόση εμβολιασμού: φωτογραφίες σελφι...

Έκανε την δεύτερη δόση:γραφανε σχόλια τύπου "τώρα πιάνω καλύτερο σήμα 5G"

Screenshot_20220115-084944~2.png

Τρίτη δόση: δεν έχω ξαναδεί φωτογραφία, ίσως λίγο πιο ταπεινά να μην ενδιαφέρει κανέναν μας ... κάποιοι δυστυχώς δεν πρόλαβαν...

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Τώρα που το κόλπο της πανδημίας είναι πολύ πιο καλοστημένο γιατί να τελειώσει τόσο γρήγορα αφού περνάνε και άλλα στο μεταξύ όπως η κατάργηση συνταγματικών ελευθεριών;

Συνημμένα

• FB_IMG_1617597545382.jpg
    FB_IMG_1617597545382.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 27

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γιατι ρε πρεζακι ειμαι να θελω να μου βαρανε ενεσεις καθε 3 μηνες; :tooth:
Αφου τα στηριζεις ρε μουτρο σθεναρα τι μας λες τωρα.
Στις 10 λεξεις σου οι 5 είναι εμβολιο.
Εισαι κλασσικος εμβολιολαγνος

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
αγαπητοί Jim, nik, geokoro, νιο και όσοι άλλοι εκνευρίζεστε με τις μαλακίες ολκής και τη παραπληροφόρηση σας δίνω έναν οδηγό για το πως μπορείτε να συζητάτε κόσμια με το νικ hellreiser:
-Πρέπει να μπαίνετε με μια ομοβροντία χαρακτηρισμών ως προς το ποιόν του που είναι μισάνθρωπο και διεφθαρμένο (3-4 ξεφτίλες, ροχάλες, απαξιώσεις κτλ αρκούν)
-Μην ξεχνάτε ποτε πως μιλάτε με μια αδερφή νοσοκόμα.
-ένα άλλο στοιχείο που μπορείτε να δώσετε έμφαση είναι η ανισορροπία χαρακτήρα και η αναξιοπιστία των προβλέψεων και λεγόμενών του και κρατάτε screenshot.
-αναφορά στη γυφτοβαλκανική παιδεία του πάντα μετράει θετικά.
-κατά την επιχειρηματολογία σας μην τσιγκουνεύεστε σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου που συνεισφέρουν στην ευγενή άμυλα της συζήτησης μαζί του.
- στο τέλος μπορείτε να κλείσετε πολύ ωραία και αγαπημένα όπως ξεκινήσατε.

Αν παραυτα τα βρείτε σκούρα φωνάξτε με. :hi:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Η καταντια της ελλαδας, ο πετυχημενος κικιλιας που δεν ηξερε τι γινεται κατω απ τη μυτη του,
Τιποτα δεν αλλαζει στην ελλαδα πορολο που θα εχουμε σε λιγο τις μπελαρά,

Ελληνικο νησι διπλα στην τουρκια χωρις γιατρο αλλα με παπά.
Στρατιωτικος γιατρος γιατι το κρατος κοιμαται ορθιο.
Καμαρωστε καταντια και εγκατάλειψη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τι προσπαθεις τωρα και εσυ να βγαλεις ακρη...........................
Με τους ψεκασμένους δεν βγάζεις άκρη, γιατί μετακινούν συνέχεια τα γκολπόστ. Με τους ελάχιστους διστακτικούς, ΙΣΩΣ βγάλεις άκρη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Απο αυτό το 84% ξέρουμε πόσοι είναι τελείως ανεμβολίαστοι , πόσοι έχουν κάνει μία δόση και πόσοι έχουν κάνει δύο δόσεις χωρίς να έχουν περάσει οι δύο εβδομάδες για να θεωρηθούν εμβολιασμένοι ; Μάλλον όχι ... οπότε αν όχι μαγειρεμένα τα στοιχεία ελλιπή είναι σίγουρα.
εξήγησέ μου για ποιό λόγο θεωρείς πως ο εν λόγω πίνακας θεωρεί ως ανεμβολίαστα τα άτομα που έχουν κάνει μία δόση, ή και δύο δόσεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Περα απο την πλακα δεν υπαρχει λιγη στοιχειωδης λογικη οτι αμα δεν εμβολιασεις τον κοσμο μεσα στην πανδημια θα ψοφησει τι στο διαολο δηλαδη. Ειναι ωρες ωρες που λες δεν εχει νοημα.................
ναι, πραγματικά για τους ψεκασμένους δεν έχει νόημα. Απευθυνόμαστε στους λίγους διστακτικούς / φοβισμένους, που παρασύρθηκαν από Επιστήμονες, γιατί να το κρύψουμε. Πόσους έχει πάρει στο λαιμό του ο Ιωαννίδης, ας πούμε, κι άλλοι γιατροί αντιεμβολιαστές. Πάντως ηδονίζομαι όταν κάθε μήνα τους τρίβω στα μούτρα τις προβλέψεις τους για μαζικούς θανάτους εμβολιασμένων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Δινει και αγωγη ο συναδελφος.....

Αντιβιοτικά με ΕΝΑΡΞΗ συμπτωμάτων:

Co-amoxiclav (Augmentin) 1gr ανά 12ωρο για 7-8 μέρες ΚΑΙ Azithromycin (Zithromax) 500mg 1 φορά τη μέρα για 5-7 μέρες (λαμβάνονται και τα δύο αντιβιοτικά ταυτόχρονα).

Επί αλλεργίας στο Augmentin, δίδεται clarithromycin 500 mg ανά 12ωρο για 5-7 μέρες.

Επί επιδείνωσης με δύσπνοια-πτώση κορεσμού: stop τα ανωτέρω και έναρξη moxifloxacin (avelox) 400mg 1 φορά ημερησίως για 5-7 μέρες (πολύ πιο αποτελεσματικό).
ΠΤΙ ΓΑΜΟΤΙ!!!!!!!!!! Αν είχα πάρει όλα αυτά που προτείνει, δεν θα μου είχε μικρύνει το πουλί 7 πόντους!!!!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
αγαπητοί Jim, nik, geokoro, νιο και όσοι άλλοι εκνευρίζεστε με τις μαλακίες ολκής και τη παραπληροφόρηση σας δίνω έναν οδηγό για το πως μπορείτε να συζητάτε κόσμια με το νικ hellreiser:
-Πρέπει να μπαίνετε με μια ομοβροντία χαρακτηρισμών ως προς το ποιόν του που είναι μισάνθρωπο και διεφθαρμένο (3-4 ξεφτίλες, ροχάλες, απαξιώσεις κτλ αρκούν)
-Μην ξεχνάτε ποτε πως μιλάτε με μια αδερφή νοσοκόμα.
-ένα άλλο στοιχείο που μπορείτε να δώσετε έμφαση είναι η ανισορροπία χαρακτήρα και η αναξιοπιστία των προβλέψεων και λεγόμενών του και κρατάτε screenshot.
-αναφορά στη γυφτοβαλκανική παιδεία του πάντα μετράει θετικά.
-κατά την επιχειρηματολογία σας μην τσιγκουνεύεστε σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου που συνεισφέρουν στην ευγενή άμυλα της συζήτησης μαζί του.
- στο τέλος μπορείτε να κλείσετε πολύ ωραία και αγαπημένα όπως ξεκινήσατε.

Αν παραυτα τα βρείτε σκούρα φωνάξτε με. :hi:
Αν τα βρουνε σκουρα τι θα κανεις ρε Πιθηκα;Θα τους τσιμπουκωσεις και αυτους σαν τον Πακιστανο γαμια σου; :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
ναι, πραγματικά για τους ψεκασμένους δεν έχει νόημα. Απευθυνόμαστε στους λίγους διστακτικούς / φοβισμένους, που παρασύρθηκαν από Επιστήμονες, γιατί να το κρύψουμε. Πόσους έχει πάρει στο λαιμό του ο Ιωαννίδης, ας πούμε, κι άλλοι γιατροί αντιεμβολιαστές. Πάντως ηδονίζομαι όταν κάθε μήνα τους τρίβω στα μούτρα τις προβλέψεις τους για μαζικούς θανάτους εμβολιασμένων
Οι πιπες του σουπερ ντουπερ Καρδιολογου που μας παραθεσε χθες ο αλλος μαζεμενες σε ενα ωραιο αρθρο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom