Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
εγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες αλλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
Ο @nikg - Νικι θα μπει στο διαγωνισμό για την αποσπώμενη κωλοτρυπιδα, δεν έχει χρόνο... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
καλα μη φοβασαι θα βαλουμε και αλλη ψηφοφορια τοπυ φτωχομπινε του σαη. :tooth: :tooth: :tooth:
εμενα με φερανε για diversity μεσα στους φραγκατους :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο @nikg - Νικι θα μπει στο διαγωνισμό για την αποσπώμενη κωλοτρυπιδα, δεν έχει χρόνο... :confused: :confused: :confused:
τυπε τα τραβελια που σε πηδαν εχουν παντα 1.75 και πανω υψος και αλλιως τους/τις απορριπτεις:confused: γτ ειναι πιο κοντες απο σενα???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
εγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες αλλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
δεν εχω τυπε , με δανεικα ειμαι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
δεν εχω τυπε , με δανεικα ειμαι
θα κανεις τηην εταιρια λιζινγκ για μενα θα αγορασεις το αυτοκινητο που θα σου πω και θα σου δινω ενα ποσο καθε μηνα και αν θελω να το κρατησω θα εχουμε προκαθαορισει τιμη εξαγορας. :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
θα κανεις τηην εταιρια λιζινγκ για μενα θα αγορασεις το αυτοκινητο που θα σου πω και θα σου δινω ενα ποσο καθε μηνα και αν θελω να το κρατησω θα εχουμε προκαθαορισει τιμη εξαγορας. :sunglasses:
να πας λιζπλαν

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ναι θα ειναι η μεταλλαξη Χ-Χ
Μην πηδάς γράμματα, δικηγορίσκε της συμφοράς και αποτυχημένε κυβερνητικέ εκπρόσωπε. Προηγείται η "Που" που από ότι έμαθα από έγκυρες επιστημονικές πηγές (Παγώνη, Σύψα και Εξαδάκτυλο) θα προέρχεται από τα βάθη της Ουγκάντα και θα πάρει το προσωνύμιο "πούτσα", γιατί η ακίδα προσκολλήσεως στα κύτταρα θα ομοιάζει με αφρικανικό πέος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μην πηδάς γράμματα, δικηγορίσκε της συμφοράς και αποτυχημένε κυβερνητικέ εκπρόσωπε. Προηγείται η "Που" που από ότι έμαθα από έγκυρες επιστημονικές πηγές (Παγώνη, Σύψα και Εξαδάκτυλο) θα προέρχεται από τα βάθη της Ουγκάντα και θα πάρει το προσωνύμιο "πούτσα", γιατί η ακίδα προσκολλήσεως στα κύτταρα θα ομοιάζει με αφρικανικό πέος.
Μετα τις πουτσες τραβελιων περασαμε στις αφρικανικες, τι κακο ειναι τουτο

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
το αβαταρ σου ο πανουσης ειναι? :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom