baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
καλα μη φοβασαι θα βαλουμε και αλλη ψηφοφορια τοπυ φτωχομπινε του σαη.και εγω φτωχος ειμαι τυπε φυλης γαμαω
καλα μη φοβασαι θα βαλουμε και αλλη ψηφοφορια τοπυ φτωχομπινε του σαη.και εγω φτωχος ειμαι τυπε φυλης γαμαω
κατσε θυμηθηκα και Μπαροκ..δεν βγαινεις απο λιστα τωρα ειναι αργακαι εγω φτωχος ειμαι τυπε φυλης γαμαω
τραμυπιστευω ναι...ολο το αφαν κατε εχει το σαι μας
Ο @nikg - Νικι θα μπει στο διαγωνισμό για την αποσπώμενη κωλοτρυπιδα, δεν έχει χρόνο...εγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες αλλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
εμενα με φερανε για diversity μεσα στους φραγκατουςκαλα μη φοβασαι θα βαλουμε και αλλη ψηφοφορια τοπυ φτωχομπινε του σαη.
τυπε τα τραβελια που σε πηδαν εχουν παντα 1.75 και πανω υψος και αλλιως τους/τις απορριπτεις γτ ειναι πιο κοντες απο σενα???Ο @nikg - Νικι θα μπει στο διαγωνισμό για την αποσπώμενη κωλοτρυπιδα, δεν έχει χρόνο...
δεν εχω τυπε , με δανεικα ειμαιεγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες αλλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
θα κανεις τηην εταιρια λιζινγκ για μενα θα αγορασεις το αυτοκινητο που θα σου πω και θα σου δινω ενα ποσο καθε μηνα και αν θελω να το κρατησω θα εχουμε προκαθαορισει τιμη εξαγορας.δεν εχω τυπε , με δανεικα ειμαι
Σήμερα έδωσε και ευχές για το άνοιγμα των σχολείων. Έριξε κι εκεί ταφόπλακα.Εκατο χρονια ειχε να δωσει σεισμο το ρήγμα στη φλωρινα
να πας λιζπλανθα κανεις τηην εταιρια λιζινγκ για μενα θα αγορασεις το αυτοκινητο που θα σου πω και θα σου δινω ενα ποσο καθε μηνα και αν θελω να το κρατησω θα εχουμε προκαθαορισει τιμη εξαγορας.
εκανε και καιριο χτυπημα σε τσιπρα με ευχεςΣήμερα έδωσε και ευχές για το άνοιγμα των σχολείων. Έριξε κι εκεί ταφόπλακα.
ειναι η καλυτερη κατα τη γνωμη σου?να πας λιζπλαν
ναιειναι η καλυτερη κατα τη γνωμη σου?
Μην πηδάς γράμματα, δικηγορίσκε της συμφοράς και αποτυχημένε κυβερνητικέ εκπρόσωπε. Προηγείται η "Που" που από ότι έμαθα από έγκυρες επιστημονικές πηγές (Παγώνη, Σύψα και Εξαδάκτυλο) θα προέρχεται από τα βάθη της Ουγκάντα και θα πάρει το προσωνύμιο "πούτσα", γιατί η ακίδα προσκολλήσεως στα κύτταρα θα ομοιάζει με αφρικανικό πέος.Ναι θα ειναι η μεταλλαξη Χ-Χ
Μετα τις πουτσες τραβελιων περασαμε στις αφρικανικες, τι κακο ειναι τουτοΜην πηδάς γράμματα, δικηγορίσκε της συμφοράς και αποτυχημένε κυβερνητικέ εκπρόσωπε. Προηγείται η "Που" που από ότι έμαθα από έγκυρες επιστημονικές πηγές (Παγώνη, Σύψα και Εξαδάκτυλο) θα προέρχεται από τα βάθη της Ουγκάντα και θα πάρει το προσωνύμιο "πούτσα", γιατί η ακίδα προσκολλήσεως στα κύτταρα θα ομοιάζει με αφρικανικό πέος.
το αβαταρ σου ο πανουσης ειναι?Μην πηδάς γράμματα, δικηγορίσκε της συμφοράς και αποτυχημένε κυβερνητικέ εκπρόσωπε. Προηγείται η "Που" που από ότι έμαθα από έγκυρες επιστημονικές πηγές (Παγώνη, Σύψα και Εξαδάκτυλο) θα προέρχεται από τα βάθη της Ουγκάντα και θα πάρει το προσωνύμιο "πούτσα", γιατί η ακίδα προσκολλήσεως στα κύτταρα θα ομοιάζει με αφρικανικό πέος.
Ο άγγλος συγγραφέας Anthony Trollope είναι.το αβαταρ σου ο πανουσης ειναι?
δουλευεις αυριο;το αβαταρ σου ο πανουσης ειναι?
ναι.δουλευεις αυριο;
γιατι δεν κοιμασαι;εχεις αυπνιες;
πειναω.γιατι δεν κοιμασαι;εχεις αυπνιες;