You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
γιατι δεν ειναι μεσα τα ΨΕΚΑΚΙΑ ΜΟΥ;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.506
+10000000000αλλα 4 χρονια μητσοτακη να μαθετε ολοι οτι η μεσαια ταξη ειναι απο εργοστασιο και πανω....
Εδώ στο ελλαδιστάν με ολετήρα παπαντρέα κάποιοι θεώρησαν μεσαία τάξη τους 2 μισθούς δημοσίου στο ζευγάρι.
#μαλακεςαποκουνια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.421
- Πόντοι
- 12.756
γιατι ειναι εξω , νιωθουν ασφαλεις που εκανες εσυ εμβολιογιατι δεν ειναι μεσα τα ΨΕΚΑΚΙΑ ΜΟΥ;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
εχω πει καθε μερα θα παιρνω παρουσιεςγιατι ειναι εξω , νιωθουν ασφαλεις που εκανες εσυ εμβολιο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.421
- Πόντοι
- 12.756
εδω ενιωσε ο μισθωτος με εναν μισθο και αυτον με μειωση+10000000000
Εδώ στο ελλαδιστάν με ολετήρα παπαντρέα κάποιοι θεώρησαν μεσαία τάξη τους 2 μισθούς δημοσίου στο ζευγάρι.
#μαλακεςαποκουνια
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Δυστυχως δεν υπαρχει εναλλακτικη τυπε...μαλλον υπαρχει λεγεται χαοςαλλα 4 χρονια μητσοτακη να μαθετε ολοι οτι η μεσαια ταξη ειναι απο εργοστασιο και πανω....
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Παραλλαγή Όμικρον - Έχει μεγάλη ικανότητα διαφυγής από τα αντισώματα, επιβεβαιώνουν νέες μελέτες | in.gr
Η νέα παραλλαγή φαίνεται να είναι τελείως ή σε μεγάλο βαθμό ανθεκτική σε όλα τα μονοκλωνικά αντισώματα που χρησιμοποιούνται κλινικά σήμερα.
www.in.gr
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.421
- Πόντοι
- 12.756
ο γαμιολης ο Μπακογιαννης με την αλλη την χοντροκώλα την ξεφτιλισμενη.. ψοφο στο πουστη γιατι σε λιγα χρόνια θα τον βγαλουν για πρωθυπουργόΦανερα ενοχλημενης ο Σακης Ρουβας δηλωσε οτι παραχωρει ολοκληρη την αμοιβη του στο κερδοσκοπικό ιδρυμα το Χαμογελο του Σογιού
κλεμενο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Xαος στην οργάνωση του κράτους
Ενώ το πολιτικής προστασίας βάσει ελέγχου εοδδυ με έχει στους θετικούς κ για αυτό δέκα μέρες καραντίνα ,παρόλαυτα το εμβολιαστικο κέντρο κ ο Εοδδυ μού στέλνουν μηνύματα να παω να εμβολιαστω......τούς παίρνω τηλ να τους ενημερώσω κ στον εοδδυ λένε ότι δεν ξέρουν τι γίνεται ....
Μητσοτάκη παραιτησου
Σώρρας κ μόνο Σώρρας που με τα εφτακόσια δις θα κάνει από μια κλινική σε κάθε γειτονια
Ενώ το πολιτικής προστασίας βάσει ελέγχου εοδδυ με έχει στους θετικούς κ για αυτό δέκα μέρες καραντίνα ,παρόλαυτα το εμβολιαστικο κέντρο κ ο Εοδδυ μού στέλνουν μηνύματα να παω να εμβολιαστω......τούς παίρνω τηλ να τους ενημερώσω κ στον εοδδυ λένε ότι δεν ξέρουν τι γίνεται ....
Μητσοτάκη παραιτησου
Σώρρας κ μόνο Σώρρας που με τα εφτακόσια δις θα κάνει από μια κλινική σε κάθε γειτονια
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
να αγειασει το στομα σουο γαμιολης ο Μπακογιαννης με την αλλη την χοντροκώλα την ξεφτιλισμενη.. ψοφο στο πουστη γιατι σε λιγα χρόνια θα τον βγαλουν για πρωθυπουργό
ΝΤΟΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗς ΣΙΜΕΝΣ ΑΥΤΟΣ
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ακόμα ρε συ να πείσεις το σάββα,
Ποτε δε θα τελειωσει η πανδημια έτσι
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.470
- Πόντοι
- 2.606
..σε βλεπω σουβλακι εκει εχουν τρια ποδια,κατσε εδω που μαστε ωραιοι ,εχουμε την ομικρον στελνει και ο κυριος μπουρλας τα αποσταγματα του...τσιφτηδες!αγνα,ελληνικα και Χριστιανικα θα γινουν .. ολα
Έχω εγω μια πρόταση για να δούμε που βρισκόμαστε , σταματάμε όλα τα τέστ , και μόνο όποιος έχει συμπτώματα θα πηγαίνει για τέστ , οπότε θα δούμε πόσοι θα πάνε για τέστ Αν και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις αν πάνε όλοι για τέστ η κάτσουν σπίτιΑκόμα ρε συ να πείσεις το σάββα,
Μιά άλλη εναλλακτική είναι αντί για εμβόλια να ανακαλύψουν κάτι σαν εμβόλιο που θα το κάνεις και με το που θα μπαίνει ο covid απο την μύτη θα έχεις κάποιο σύμπτωμα πχ φαγούρα στην μύτη , οπότε γλυτώνουμε απο τους τελείως ασυμπτωματικούς έτσι
Όλα εγω θα τα σκέφτομαι πιά ;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Λες να δοκιμασουμε το turkovacτον ηπιαμε δεν πιανουν τα εμβολια μαγκες,τσαμπα τα καναμε.............
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.470
- Πόντοι
- 2.606
4 παιδια εχει ο σακαρος...κλεφτης θα γινει χρονιαρες μερες?Φανερα ενοχλημενης ο Σακης Ρουβας δηλωσε οτι παραχωρει ολοκληρη την αμοιβη του στο κερδοσκοπικό ιδρυμα το Χαμογελο του Σογιού
κλεμενο
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.470
- Πόντοι
- 2.606
...και αν κανει λαθος ο επιστημονας στο αντισωμα και εχουμε φαγουρα στα αρχιδια ?Έχω εγω μια πρόταση για να δούμε που βρισκόμαστε , σταματάμε όλα τα τέστ , και μόνο όποιος έχει συμπτώματα θα πηγαίνει για τέστ , οπότε θα δούμε πόσοι θα πάνε για τέστ Αν και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις αν πάνε όλοι για τέστ η κάτσουν σπίτι
Μιά άλλη εναλλακτική είναι αντί για εμβόλια να ανακαλύψουν κάτι σαν εμβόλιο που θα το κάνεις και με το που θα μπαίνει ο covid απο την μύτη θα έχεις κάποιο σύμπτωμα πχ φαγούρα στην μύτη , οπότε γλυτώνουμε απο τους τελείως ασυμπτωματικούς έτσι
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Λές να μας πλάνεψαν οι κουλοπαγώνηδες και καναμε τρεις φορες λάθος?Έχω εγω μια πρόταση για να δούμε που βρισκόμαστε , σταματάμε όλα τα τέστ , και μόνο όποιος έχει συμπτώματα θα πηγαίνει για τέστ , οπότε θα δούμε πόσοι θα πάνε για τέστ Αν και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις αν πάνε όλοι για τέστ η κάτσουν σπίτι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36