Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Απ την ανοιξη τα λεμε.
Οι καφετζουδες δημιουργησαν τις αμφιβολιες και τους αρνητες.
Εδω ομως μας εφαγε το τηλεσταριλικι. Εισαγγελατος παγωνηδες ολοι ελευθεροι να λενε οτι τους κατεβει.
Αυτοι φταινε και μονο αυτοι.
Επρεπε να τους μαζεψουν απο περσυ , μαντρωνουν δεκα μυρια ελληνες αλλα δεν μπορουν να κλεισουν το στομα της τατιάνας
Πριν11 μήνες ελεγαν κανε το και θα προστατευθεις. Μετα ειπαν κανε το ,θα κολησεις αλλα δεν θα μεταδωσεις, μετα ειπαν κανε το θα κολησεις θα μεταδωσεις αλλα δεν θα νοσησεις πολυ για να πας νοσοκομειο, μετα ειπαν κανε το θα κολησεις θα μεταδωσεις,μπορει να πας νοσοκομειο (πιο σπανια) αλλα δεν θα πεθάνεις. Τώρα ειμαστε στο κανε το θα κολησεις θα μεταδωσεις πιο σπανια, μπορει να πας στο νοσοκομειο πιο σπανια, ισως πεθανεις πολυ πιο σπανια. Να περιμενουμε ενα μηνα να δουμε τι θα λένε...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγω εμβολιασμενος ειμαι.Αλλα οπως ειπε τις προαλλες και η κυρια που βγαινει και ανακοινωνει αποτελεσματα και αναλυει την κατασταση την ιατρικη-δεν θυμαμαι το ονομα της-ο ιος αυτος μας εξεπληξε με την δυναμικη του και ολες οι ελπιδες που ειχαμε με το εμβολιο για ανασχεση του δεν μας βοηθησε τοσο.Ανεβασμενο στο youtube ειναι ψαξε βρες το.

Οσο γι αυτο που ειπε ο Καπραβελος δεν κανω πλακα.Λογικα θα ανεβει στο youtube.Σημερινο ειναι.Σε δυο καναλια βγηκε.Εγω το ενα προλαβα.

2000 νεκρους δεν ειχε ουτε στο μπεργκαμο ανα ημερα.Το ρεκορ ηταν 1700 νεκροι ανα ημερα για καποιες μερες σποραδικα.Θυμαμαι ομως για μεγαλα διαστηματα επι σειρα ημερων οι νεκροι ηταν 1000-1200 την ημερα για πολυ καιρο.

Ισως ο καπραβελος να εννοουσε την εβδομαδα για 2000 θανατους.Απο τους 700 πχ που εχουμε πανω κατω τωρα ανα βδομαδα να παμε στους 2000.

Παντως αυτο που ειπε να κηρυχθει η χωρα σε κατασταση εκτακτης αναγκης απο αυριο λεγεται για πρωτη φορα και ειναι και ο πρωτος που το λεει απο γιατρους.
Θα έχουμε 2000 νεκρούς, η σφαγή των ανεμβολίαστων θα γίνει. Μονον αυτό άκουσα. Και κάτι αλλο για 4+4 νεκρούς που δεν το έπιασα ακριβώς.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σωστά τα λες, από αυτά τα στελέχη πεθαίνουν και οι εμβολιασμένοι...
Φυσικά. Απο τι να πεθάνουν; Από αυτά που εξαλείφθηκαν;
Το καλό είναι ότι πεθαίνουν ελάχιστοι, ενω οι ψεκες κατά δεκάδες.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Θα έχουμε 2000 νεκρούς, η σφαγή των ανεμβολίαστων θα γίνει. Μονον αυτό άκουσα. Και κάτι αλλο για 4+4 νεκρούς που δεν το έπιασα ακριβώς.
Δεν θα διαφωνησω με αυτο που λες για ανεμβολιαστους αλλα μεροληπτεις.
Ηλικιες 67-88 εμβολιασμενοι πεθαινουν κανονικα...Aρκετες εως πολλες περιπτωσεις πλεον.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Αναλυτικά:

•1 στην ηλικιακή κατηγορία 0-17 ετών (πρόκειται για βρέφος 4 μηνών)
•19 στην ηλικιακή κατηγορία 18-39 ετων. Όλοι ανεμβολίαστοι
•250 στην ηλικιακή κατηγορία 40-64 ετών 244 ανεμβολίαστοι, 6 εμβολιασμένοι
•291 στην ηλικιακή κατηγορία 65+ 203 ανεμβολίαστοι, 89 εμβολιασμένοι

Μάντεψε ποιοί από αυτούς θα είναι αύριο στους θανάτους, αν έχεις τόσο μυαλό.
οι μπαρμπαδες τυπε! αυτοι που ζησαν τη ζωη τους και οχι αυτοι που την εχουν μπροστα τους και τους την εχετε γαμησει εδω και 2 χρονια! οργιο!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Φυσικά. Απο τι να πεθάνουν; Από αυτά που εξαλείφθηκαν;
Το καλό είναι ότι πεθαίνουν ελάχιστοι, ενω οι ψεκες κατά δεκάδες.
Ναι, θέλω να πω ότι τα εμβολια δεν αντιμετωπίζουν με 95% επιτυχία τις επικρατούσες μεταλλάξεις του ιού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ηλικιες 67-88 εμβολιασμενοι πεθαινουν κανονικα...
Αρα δεν χρειαζεται οι ηλικιες 67-88 να εμβολιαζονται, σωστα?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Πάω για κρασί τώρα σε εστιατόριο μόνο για εμβολιασμένους. :sunglasses:

Τον βρωμιάρη τον theiouli που γράφει σαχλαμάρες θα το περιποιηθώ όταν επιστρέψω. :s&m_1:
γιατι τυπε εχει εστιατοριο για ανεμβολιαστους?
ποσο φλεξ να κανεις ρε κομπλεξικε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι τυπε! θα λυσουμε το ασφαλιστικο!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Ασχετο αλλά ειπα να το γραψω
Κατα τις 7 βγηκα να παω στο εβερεστ να παρω ενα σαντουιτς
Και οπως προχωρουσα ακουω κατι περιεργες κραυγες απο ντουντουκα, με το γνωστο αυτιστικό στυλ που λεγονται τα συνθηματα "εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι" κλπ.
Ηταν μια πορεια για το πολυτεχνειο απο καπου 30 ατομα με σημαιες του ΠΑΜΕ στον πεζοδρομο. Προχωραγαν και φωναζαν συνθηματα ενω τους κοιταζε ο κοσμος με απορια σαν εξωγηινους και κρυφογελαγανε.
Αραγε αντιλαμβανονταν οτι ο κοσμος τους κρινει πλεον σαν απολιθωματα?
και οι ψηφοφοροι του κουλι ετσι κρινονται τυπε!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Πριν11 μήνες ελεγαν κανε το και θα προστατευθεις. Μετα ειπαν κανε το ,θα κολησεις αλλα δεν θα μεταδωσεις, μετα ειπαν κανε το θα κολησεις θα μεταδωσεις αλλα δεν θα νοσησεις πολυ για να πας νοσοκομειο, μετα ειπαν κανε το θα κολησεις θα μεταδωσεις,μπορει να πας νοσοκομειο (πιο σπανια) αλλα δεν θα πεθάνεις. Τώρα ειμαστε στο κανε το θα κολησεις θα μεταδωσεις πιο σπανια, μπορει να πας στο νοσοκομειο πιο σπανια, ισως πεθανεις πολυ πιο σπανια. Να περιμενουμε ενα μηνα να δουμε τι θα λένε...
σε κανα μηνα θα λενε καλυτερα να μη το κανατε γιατι σκατα τα κανατε οσοι πηρατε πισω τη ζωη σας! αυτοι που ηταν να πεθανετε θα πεθανετε και σορρυ για τους αλλους που τους τσιμπησαμε αδικα με ο,τι μακροχρονιο ρισκο πηραν για την υγεια τους!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ηλικιες 67-88 εμβολιασμενοι πεθαινουν κανονικα...Aρκετες εως πολλες περιπτωσεις πλεον.
Δεν το είπα εγώ αυτό. Ο Καπραβελος το είπε, οπως ακριβώς το γράφω. Απλά έπεσα επανω του στο ζαπινγκ. Είπε αυτό για τη σφαγή με τους 2000, για τους 4+4 νεκρούς και για μια ηρωίδα νοσηλεύτρια στο Μεσολόγγι. Μετά άλλαξα καναλι. Δεν ξέρω τι αλλο είπε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
αδυνατειτε να καταλαβετε πως οσα αντισωματα και εχει ενας γερος μεχρι να ενεργοποιηθουν και να κανουν τη δουλεια τους αν εχει ο ανθρωπος επιβαρυμενα πνευμονια ειτε απο κατακλιση ειτε απο χρονιες παθησεις κατα πασα πιθανοτητα το ποιημα θα το πει....

οποτε τσαμπα το μπολι....

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Ανηκεις στους αριστους; Γιατι για χαζουλης μου κανεις κρινοντας απο αυτο που εγραψες τωρα.Αυτο ειπα εγω; Οτι δεν μας εσωσε το εμβολιο οσο περιμεναμε ειπα.Και δεν το λεω εγω.Το κομματικο οργανο σας,αυτη η γυναικα γιατρος που βγαζει τις επισημες ανακοινωσεις.Πως την λενε;Μια γυρω στα 55.καθοταν διπλα στον μαγιορκινη τις προαλλες.

Τουλαχιστον συννενοηθειτε να λετε ολοι τα ιδια.Μην αυτοδιαψευδεστε!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι, θέλω να πω ότι τα εμβολια δεν αντιμετωπίζουν με 95% επιτυχία τις επικρατούσες μεταλλάξεις του ιού.
Τα εμβόλια πρακτικά σε αποτρέπουν από σοβαρή νόσηση. Κάτι πολύ σημαντικό έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση. Αν έχεις σοβαρό υποκείμενο και πλήρως εμβολιασμένος να είσαι, υπαρχει θέμα. Δεδομένου ότι μεταλλάξεις θα υπάρχουν συνεχώς, θα εξελίσσονται ανάλογα και τα εμβόλια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
εγω και για γριπη..αν υπηρχαν και αλλα εμβολια θα τα εκανα...τυφο,χολερα,αριστεριλα,αντιψεκιαση τα παντα ολα

Εγκυρο ξενο ιατρικο περιοδικο.
Ο,τι το καλυτερο πραμα βγαινει, πρεπει να το γραφει πρωτα εδω μεσα.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Δεν το είπα εγώ αυτό. Ο Καπραβελος το είπε, οπως ακριβώς το γράφω. Απλά έπεσα επανω του στο ζαπινγκ. Είπε αυτό για τη σφαγή με τους 2000, για τους 4+4 νεκρούς και για μια ηρωίδα νοσηλεύτρια στο Μεσολόγγι. Μετά άλλαξα καναλι. Δεν ξέρω τι αλλο είπε.
Μα τι να πει και αυτος ο ανθρωπος.Σου λεει κανε το εμβολιο για παν ενδεχομενο.Αν σωθεις,σωθηκες.Τι να ελεγε; Μην το κανεις καθολου;Απλα αυξανει τις πιθανοτητες επιβιωσης.Οποτε καντο.Και οτι γινει.

Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει ποσοστο εμβολιασμενων θανοντων μεγαλυτερο απο αυτα που παρουσιαζουν γιατι δεν θελουν να απαξιωσουν τον εμβολιασμο.Δεν τα λενε και ολα.
Για φαντασου να ελεγαν στους 100 που πεθαναν σημερα οι 40 ηταν εμβολιασμενοι.
Κανεις δεν θα το εκανε το εμβολιο.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
τελικά μάθαμε αν ανακοινώθηκε υποψηφιότητα για Νομπέλ για τον γιατρό του γκεοκορο ;
ψάχνω στα ειδησιογραφικά και δεν βρίσκω τίποτα ... είναι δυνατόν ;;;;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Kι εγω εκανα προχθες το αντιγριππικο και ανυπομονω και για την τριτη δοση του κορωνοεμβολιου
Το εμβολιο για την γριπη δεν συνισταται να γινεται απο καποια ηλικια και πανω; Δηλαδη περισσοτερο σε ηλικιωμενους; Η σε οσους εχουν προβληματα υγειας;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μα τι να πει και αυτος ο ανθρωπος.Σου λεει κανε το εμβολιο για παν ενδεχομενο.Αν σωθεις,σωθηκες.Τι να ελεγε; Μην το κανεις καθολου;Απλα αυξανει τις πιθανοτητες επιβιωσης.Οποτε καντο.Και οτι γινει.

Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει ποσοστο εμβολιασμενων θανοντων μεγαλυτερο απο αυτα που παρουσιαζουν γιατι δεν θελουν να απαξιωσουν τον εμβολιασμο.Δεν τα λενε και ολα.
Για φαντασου να ελεγαν στους 100 που πεθαναν σημερα οι 40 ηταν εμβολιασμενοι.
Κανεις δεν θα το εκανε το εμβολιο.
Εγώ δε μπορώ να σχολιάσω θεωρίες συνωμοσίας. Σε όλον τον κόσμο ανακοινώσεις και αποτελέσματα δείχνουν ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος και σε πολύ μεγάλο βαθμό αποτελεσματικός. Τώρα, αν ειδικά στην Ελλάδα ο εμβολιασμός δε λειτουργεί οπως σε ολον τον υπόλοιπο κόσμο ή υπάρχει παγκοσμίως συνεννόηση για να μαγειρεύουν τα αποτελέσματα, δεν εχω στοιχεία που να το βεβαιώνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom