kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Ουφ!Υποθετικα σου μιλαω
Και τρομαξαμε.
Ουφ!Υποθετικα σου μιλαω
Καλά, πάρε το σημερινό τότε που είμαστε από πάνω τους.
Ελάτε, σας περιμένουμεΕτοιμαστείτε στις 17 του μηνα για γερο μπερντακι και ακολουθει 6 Δεκέμβρη.
Εκει θα καταλαβετε την αγανακτηση του λαου.
Καταρχάς το 40% που λες είναι μούφα. Ένα 30-35% το πολύ είναι.Οποτε λες το 40% καθυστερημενους?μια χαρα ας το πει επισημα η κουλοκυβερνηση και σου ιδρυω εγω ενα κομμα ενωση αντιεμβολιαστων ελλαδας να δεις ποσοι θα ερθουν.
Η χωρα εχει δυο πολους εμβο και αντι.
Τους αντι πρέπει να τους στηριξει καποιος
Μαλάκα μου, τι τρολ είσαι εσύ;Ολοκληρη δεξαμενη των 40% δεν ειναι λιγο δικηγορε.
Αν ο πολιτης ακουσει το ιδιο απο κυβερνηση και αντιπολιτευση γιατι να βγαλει αντιπολιτευση τοτε?
Ειλικρινα δεν ξερω τι μυαλο εχουν
Η διαφορά ξέρεις ποια είναι?Σήμερα έμαθα τρεις περιπτώσεις που εμβολιασμένοι δάσκαλοι κόλλησαν τα παιδάκια COVID και αυτά με τη σειρά τους γονείς τους. Οι ανεμβολιαστοι ελέγχονται συχνά με τα ραπιντ ενώ οι άλλοι κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι
Μάλλον όσο το τζατζίκι που έχει το πιτόγυροποσο χυλο εχουν στο κεφαλι τους..
δε βλέπω Βουλγαρια τύπε, πέθαναν όλοι?Καλά, πάρε το σημερινό τότε που είμαστε από πάνω τους.
Καλα οι πολιτικαντηδες τυπου κουλη νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τα αρχιδια.Αν και θεωρω τον κουλη τελειως βλακα,εσυ τι νομιζεις; Θα πραξει αυτα που λεει αν πχ οι θανατοι πιασουν τους 120-150 ανα ημερα; Ολοι θα λενε μα καλα τοσο πανηλιθιοι ειναι που δεν κανουν λοκνταουν; Ηδη σημερα 80 ατομα γνωρισαν τον αγιο πετρο.Μια ανασα βρισκομαστε απο τους 100.δεν εχεις καταλαβει οτι το θεμα πλεον δεν ειναι ιατρικο αλλα πολιτικο? δεν εχεις ακουσει οτι ακομη και αν η επιτροπη των ειδικων (Γιατρων) Εισηγηθει λοκ νταουν οι πολιτικοι δε θα το εφαρμοσουν (ετσι δηλωσαν)
μπορεις να μου υποδειξεις τα κριτηρια και τις μελετες συμφωνα με τις οποιες παιρνονται τα μετρα που παιρνονται?
τη μια 1 ατομο ανα 2 τετραγωνικα την αλλη 1 ανα 9 την αλλη 1μιση μετρο αποσταση την αλλη 2 την αλλη εστιαση χωρις μουσικη την αλλη εστιαση με μουσικη την αλλη αν εισαι ορθιος φορας μασκα και δε πα να εχει το μαγαζι 19832 πελατες μασκα θα φορανε μονο οι σερβιτοροι...
μαζι σου καραντίνα , μόνο μαζι σουΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΨΕΚΙΑ αλλιως καραντινα θα μπειτε μονοι σας...
με συγκινεις φιλε-φιδι αλλα οχιμαζι σου καραντίνα , μόνο μαζι σου
Μλκ μου, μόνος σου το σκέφτηκες όλο αυτό;Ανεμβολιαστοι μπατσοι ελέγχουν πολίτες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού...
Σαν να λέμε, εμποροι ναρκωτικών ελέγχουν πολίτες για κατοχή ναρκωτικών.
Μλκ σου, δεν το ήξερες ότι πολλοί μπατσοι ειναι ανεμβολιαστοι;Μλκ μου, μόνος σου το σκέφτηκες όλο αυτό;
Ναι και λοιπόν;Μλκ σου, δεν το ήξερες ότι πολλοί μπατσοι ειναι ανεμβολιαστοι;